GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρέβεζα: Του όρμηξε και άρχισε να τον χτυπά - Θερμό επεισόδιο στην παραλία

Ένα περιστατικό το οποίο προκάλεσε ερωτήματα αλλά και τον αποτροπιασμό όλων όσων βρέθηκαν στο σημείο, συνέβη το βράδυ της Παρασκευής...


Ένα περιστατικό το οποίο προκάλεσε ερωτήματα αλλά και τον αποτροπιασμό όλων όσων βρέθηκαν στο σημείο, συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στην παραλία της Πρέβεζας, σύμφωνα με το pamepreveza.gr.
Νεαρός χωρίς να υπάρχει λόγος επιτέθηκε με γροθιές σε μέλος της ΕΛΜΕ ο οποίος με άλλους συναδέλφους του διένειμαν ενημερωτικό υλικό, στα πλαίσια της εκδήλωσης για το νοσοκομείο της Πρέβεζας που θα ξεκινούσε λίγο αργότερα, με τον κόσμο να μένει άναυδος από μια τέτοια συμπεριφορά.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο νεαρός, ο οποίος φαίνεται να επικαλέστηκε και βοήθεια ακροδεξιάς οργάνωσης ζήτησε τον λόγο και επιτέθηκε αρχικά λεκτικά με άσχημη συμπεριφορά στο μέλος της ΕΛΜΕ, αφήνοντας τον στην κυριολεξία άναυδο, επιρρίπτοντας του ευθύνες για κάποια υλική ζημιά, όπως ισχυρίστηκε, που υπέστη προ ημερών από κρανιοφόρους, οι οποίοι σύμφωνα με τα λεγόμενα του ανήκουν σε πολιτική οργάνωση, όπως επίσης ισχυρίστηκε και η μητέρα του.

Τώρα τι σχέση μπορεί να είχε ο εκπαιδευτικός με τα όσα ισχυρίζονταν ο νεαρός είναι κάτι στο οποίο δεν υπάρχει απάντηση.

Τα πνεύματα φάνηκε προς στιγμή να κατευνάζουν από την πλευρά του νεαρού αφού αυτός ήταν που βρίσκονταν σε έξαλλη κατάσταση.

Ξαφνικά και ενώ είχε απομακρυνθεί επέστρεψε τρέχοντας και επιτέθηκε με γροθιές στον ανυποψίαστο εκπαιδευτικό προκαλώντας σοκ με την συμπεριφορά του σε όλο τον κόσμο.

Μάλιστα άρχισε να χτυπά και έναν άλλο εκπαιδευτικό ο οποίος προσπάθησε να τον εμποδίσει ενώ στο σημείο προσέτρεξε πολύς κόσμος για να απομακρύνουν τον νεαρό ο οποίος εξακολουθούσε να βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση.

Η αστυνομία που έφτασε ενημερώθηκε για το περιστατικό με τον εκπαιδευτικό να μην υποβάλει τελικά μήνυση και τον νεαρό να ζητά συγνώμη κατόπιν εορτής...

Πάντως τέτοιου είδους περιστατικά που μάλιστα δημιουργούνται χωρίς λόγο προκαλούν ερωτήματα αλλά και σοβαρό προβληματισμό… pamepreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση