GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΕΠΙΣΤΗΘΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΣΛΑΝΗ: «ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ… ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΣ!»

Σοκαρισμένη είναι η σόουπμιζ από τον ξαφνικό θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη, όμως συγκλονισμένοι είναι οι δικοί του άνθρωποι που ακόμα δεν μπο...

Σοκαρισμένη είναι η σόουπμιζ από τον ξαφνικό θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη, όμως συγκλονισμένοι είναι οι δικοί του άνθρωποι που ακόμα δεν μπορούν να ξεπεράσουν το σοκ! Ο σχεδιαστής βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Κολωνάκι λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι της Τετάρτης. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία. Αυτή την ώρα, στο διαμέρισμα όπου βρέθηκε νεκρός ο σχεδιαστής Μιχάλης Ασλάνης βρίσκεται κλιμάκιο αστυνομικών της ασφάλειας για να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία της υπόθεσης και να διερευνήσουν τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό πως ο Μιχάλης Ασλάνης είχε πέσει θύμα απάτης από δύο γυναίκες που διαχειρίζονταν τα οικονομικά του και οι οποίες εξαφανίστηκαν.

Το apospasma.gr επικοινώνησε με τον Γιάννη Καζανίδη, τον επι χρόνια φίλο του που ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε! Η συνομιλία δεν ήταν εύκολη αφού ο γνωστός p.r. μετά βίας μιλούσε ύστερα από το σοκ που υπέστη με την είδηση του θανάτου του: «Μιλήσαμε πριν από δυο μέρες. Μου ετοίμαζε τα βαφτιστικά καθώς θα βαφτίσω ένα παιδάκι… δεν μπορώ να μιλήσω άλλο… είμαι χάλια» μας είπε και φυσικά σεβαστήκαμε την κατάσταση του. Συγκλονισμένος ήταν και ο επι 20 χρόνια αδερφικός του φίλος και σχεδιαστής Μιχάλης Μανιάτης! Δυστυχώς, όταν του τηλεφωνήσαμε δεν είχε ενημερωθεί ακόμα για την τραγική είδηση. Όταν του είπαμε τι είχε συμβεί, έχασε τη φωνή του. Αφού μας ζήτησε συγνώμη, έκλεισε το τηλέφωνο πολύ σοκαρισμένος και επικοινωνήσαμε μαζί του λίγα λεπτά αργότερα!

Κύριε Μανιάτη πότε του μιλήσατε για τελευταία φορά;

«Πριν από δυο μέρες. Εγώ έλειπα εκτός Αθηνών και μου έλεγε άντε να γυρίσω να τα πούμε. Δεν είχε αλλάξει κάτι στη συμπεριφορά του»

Πως ήταν ψυχολογικά τον τελευταίο καιρό;

«Ο Μιχάλης εδώ και αρκετό καιρό αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Είχε θέμα με το ζάχαρό του, θέματα οικονομικά… δεν ήταν καλά. Άρχισε να μεγαλώνει κιόλας…»

Εμείς τον είχαμε συνηθίσει χαμογελαστό και αισιόδοξο! Έτσι έδειχνε τουλάχιστον σε κάθε του εμφάνιση

«Δεν ήταν έτσι. Ο Μιχάλης φορούσε προσωπείο. Δεν ήταν τόσο δυνατός! Είχε πολλά προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν. Όμως δεν το έδειχνε»

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία…βρήκαν μάλιστα γύρω του πολλά χάπια…

«Γνωρίζω ότι έπαιρνε χάπια, αντικαταθλιπτικά αλλά τι να πω… δεν ξέρω τι συνέβη…»

Σας είχε πει ποτέ πως θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του, έστω και στα αστεία;

«Όχι ποτέ…»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση