GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακοινώνεται ο Ρούνεϊ από την Τσέλσι

«Σάρκα και οστά» αναμένεται να πάρει η μετεγγραφή του Γουέιν Ρούνεϊ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Τσέλσι. Σύμφωνα με πληροφορ...


«Σάρκα και οστά» αναμένεται να πάρει η μετεγγραφή του Γουέιν Ρούνεϊ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Τσέλσι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, που μας ήρθαν από την Αγγλία, μετά το παιχνίδι της προσεχούς Δευτέρας ανάμεσα στις δύο ομάδες, για την 3η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, θα ανακοινωθεί η μετακίνηση του διεθνούς Άγγλου επιθετικού στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην στράικερ της Έβερτον έχει εκφράσει εδώ και αρκετό διάστημα την επιθυμία του να αποχωρήσει από τους «κόκκινους διάβολους» καθώς προορίζεται για αναπληρωματικός του Φαν Πέρσι από τον Μόγιες.

Έτσι, σε συνδυασμό με το ασφυκτικό πρέσινγκ των «μπλε», όπως μάθαμε από καλά πληροφορημένες πηγές, οι πρωταθλητές Αγγλίας πείστηκαν να ανάψουν το «πράσινο φως» στην αποχώρηση του Ρούνεϊ, με προορισμό το «Στάμφορντ Μπριζ» και το «deal» θα γνωστοποιηθεί μετά το ντέρμπι στο «Ολντ Τράφορντ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση