GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς ο ημίγυμνος ναρκομανής ξεγέλασε τις αρχές, «τρύπωσε» στο αεροπλάνο της Μέρκελ και έκανε πάρτι

Πολλά ερωτηματικά για την επάρκεια των συστημάτων ασφαλείας στη Γερμανία γεννά η «εσβολή» του 24χρονου Τούρκου σε κυβερνητικό αεροσκάφος ...

Πολλά ερωτηματικά για την επάρκεια των συστημάτων ασφαλείας στη Γερμανία γεννά η «εσβολή» του 24χρονου Τούρκου σε κυβερνητικό αεροσκάφος της Γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ, όπου και έμεινε επί τέσσερις ώρες, καοντας... πάρτι.

Τη νύχτα της 25ης Ιουλίου,ο 24χρονος άνδρας κατάφερε να επιβιβαστεί στο άδειο εκείνη την ώρα κυβερνητικό τζετ που βρισκόταν σταθμευμένο σε κλειστό στρατιωτικό τμήμα του αεροδρομίου της Κολωνίας, παρακάπτοντας κάθε μέτρο ασφαλείας.

Αφού μπήκε στο αεροπλάνο, πέταξε όλα τα ρούχα του, πήρε χάπια Εκστασι, έκανε χρήση μαριχουάνας και ξεκίνησε το... πάρτι: Αδειασε πυροσβεστήρες, έπαιξε με το πιλοτήριο, ενεργοποίησε την τσουλήθρα έκτακτης ανάγκης και ολοκλήρωσε την παράστασή του χορεύοντας πάνω στο φτερό. Μάλιστα εξαιτίας του παιχνιδιού του με το κοκπιτ του αεροπλάνου τον ανακάλυψαν και οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου, αφού από λάθος, πάτησε το κουμπί του συναγερμού.

Η έκθεση της αστυνομίας λέει ότι οι άνδρες της ασφάλειας χρειάστηκαν σχεδόν τέσσερις ώρες για να τον απομακρύνουν από το αεροσκάφος, το οποίο, μάλιστα, ήταν γεμάτο με οκτώ τόνους καυσίμων και θα μπορούσε να απογειωθεί ή έστω και να κυλήσει στον αεροδιάδρομο.

Ουσιαστικά, όπως αναφέρεται και στην έκθεση της γερμανικής αστυνομίας, ο 24χρονος ξεγέλασε, τον έλεγχο, λέγοντας ότι ήταν καλεσμένος σε γαμήλιο πάρτι στους χώρους των γραφείων, σκαρφάλωσε στο συρματόπλεγμα και κατάφερε να εισέλθει στο αεροπλάνο από μία ανοικτή έξοδο κινδύνου.

Και ενώ ο πρώτος συναγερμός σήμανε στις 8:40 μ.μ. ο άνδρας συνελήφθη ουσιαστικά στις 12:23 π.μ. από αστυνομικό σκύλο που τον άρπαξε από το πόδι.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση