GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eros: το νέο αντρικό άρωμα της Donatella Versace

Μια...  θεϊκή ευωδιά.    "Δημιούργησα το καινούριο μου άρωμα για έναν άντρα που είναι ηρωικός και παθιασμένος, σαν Έλληνας θεός. Τ...

Μια...  θεϊκή ευωδιά. 
 
"Δημιούργησα το καινούριο μου άρωμα για έναν άντρα που είναι ηρωικός και παθιασμένος, σαν Έλληνας θεός. Το Eros είναι ένα άρωμα που απεικονίζει και αναδεικνύει τη δύναμη και τον αισθησιασμό" δήλωσε η Donatella Versace για το νέο αντρικό άρωμα του οίκου.

Ο χυμός του Eros έχει ένταση αλλά και φρεσκάδα, είναι ένα κοκτέιλ από φύλλα φρέσκιας μέντας, ιταλικό λεμόνι και πράσινο μήλο. Έχει όμως και αισθησιασμό, χάρη στα tonka beans, το κεχριμπάρι και τη βανίλια, ενώ τα ξύλα, ο κέδρος και το βετιβέρ του δίνουν βάθος.

Το χρώμα που επικρατεί στο Eros είναι το τυρκουάζ, σε έναν δυνατό, αρρενωπό τόνο του. Είναι μια σαφής αναφορά στη Μεσόγειο και το lifestyle της. Η χαρακτηριστική Μέδουσα του οίκου δεσπόζει στο κέντρο του μπουκαλιού, ενώ ο μαίανδρος κάνει αίσθηση και δημιουργεί ένα ιδιαίτερο εφέ στην πλάτη του μπουκαλιού. Το άρωμα συνοδεύεται και από την αντίστοιχη σειρά περιποίησης με 5 προίόντα: After -Shave Lotion και Balm, Αποσμητικό σε Spray και Stick και Shower Gel.

queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση