GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το συγκινητικό μήνυμα της Λια Μισέλ του Glee στο νεκρό σύντροφό της [βίντεο]

Την πρώτη της εμφάνιση μετά τον θάνατο του Κόρι Μοντίθ έκανε η Λια Μισέλ στα πλαίσια των Teen Choise Awards. Εκεί που μίλησε συγκινημέν...


Την πρώτη της εμφάνιση μετά τον θάνατο του Κόρι Μοντίθ έκανε η Λια Μισέλ στα πλαίσια των Teen Choise Awards. Εκεί που μίλησε συγκινημένη για τον σύντροφό -και συμπρωταγωνιστή της στο Glee.
«Ήθελα να είμαι εδώ απόψε προκειμένου να σας ευχαριστήσω. Η αγάπη σας και η υποστήριξή σας με βοήθησε πολύ τις τελευταίες εβδομάδες. Θα ήθελα να αφιερώσω το βραβείο αυτό στον Κόρι και σε όλους εσάς που τον αγαπούσατε και τον θαυμάζατε , όπως εγώ. Σας υπόσχομαι ότι με την αγάπη σας θα το ξεπεράσουμε αυτό μαζί. Ήταν πολύ ξεχωριστός για μένα και για όλο τον κόσμο και ήμασταν πολύ τυχεροί που γνωρίσαμε το απίστευτο ταλέντο του, το όμορφο χαμόγελό του και την υπέροχη καρδιά του».
Αυτό δήλωσε η ανερχόμενη ηθοποιός η οποία εμφανίσθηκε στην τελετή για να παραλάβει το βραβείο καλύτερης ηθοποιού σε κωμική σειράς φορώντας ένα κολιέ που έγραφε Κόρι. Αναφορά στον συντροφό της, Μοντίθ, που βρέθηκε νεκρός στις αρχές Ιουλίου εξαιτίας υπερβολικής δόσης ηρωίνης και αλκοόλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση