GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H άτακτη Cara Delevingne παίρνει ρόλο στο πιο ερωτικό φιλμ, το Fifty Shades of Grey

Δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία της να γίνει star του σινεμά και να που τώρα ήρθε η ώρα για την Cara Delevingne, 20, να κάνει το όνειρό της ...

Δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία της να γίνει star του σινεμά και να που τώρα ήρθε η ώρα για την Cara Delevingne, 20, να κάνει το όνειρό της πραγματικό!

Σύμφωνα, λοιπόν, με την εφημερίδα The Sun, το διάσημο μοντέλο, που μεταξύ άλλων φημίζεται για τον άτακτο και ατίθασο χαρακτήρα της, πέρασε από οντισιόν για έναν από τους «καυτούς» ρόλους του πολυαναμενόμενου ερωτικού φιλμ «Fifty Shades of Grey», που βασίζεται το ομώνυμο best seller.

Η Delevingne , που κυριολεκτικά είδε την καριέρα της να απογειώνεται τον τελευταίο χρόνο, λέγεται ότι εντυπωσίασε τους παραγωγούς της ταινίας που μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη την ερωτική τριλογία της E.L. James.»H Cara είναι πρώτη επιλαχούσα για τον ρόλο. Θέλει πάρα πολύ να τον πάρει και να συμμετάσχει στην ταινία, ενώ επιθυμία της είναι να την αντιμετωπίζουν σοβαρά πλέον ως ηθοποιό», αναφέρει η πηγή στην εφημερίδα. Και προσθέτει: «Η Cara είναι ένα παγκόσμιο fashion icon και είναι επίσης καλή ηθοποιός, γι” αυτό η Sam (σημ.: Taylor Wood, η σκηνοθέτης) την θέλει στην ταινία».


joytv


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση