GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο οίκος Hermes έφτιαξε συλλεκτικές μπάλες μπάσκετ αξίας 12.900 δολαρίων [εικόνα]

Ο οίκος Hermes έψαχνε κάτι εντυπωσιακό για να εγκαινιάσει την επαναλειτουργία της 12.000 τετραγωνικών μπουτίκ του στο Μπέβερλι Χιλς και ε...

Ο οίκος Hermes έψαχνε κάτι εντυπωσιακό για να εγκαινιάσει την επαναλειτουργία της 12.000 τετραγωνικών μπουτίκ του στο Μπέβερλι Χιλς και είπε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό. Αφησε στην άκρη τις τσάντες, τα φουλάρια και τα ρούχα και έφτιαξε δύο συλλεκτικές μπάλες μπάσκετ.

Μπάλες που μόνο ακόμα και ο Λεμπρον Τζέιμς θα λυπόταν να τις πάρει και να παίξει ένα μονάκι με τους φίλους του, διότι κοστίζουν 12.900 δολάρια έκαστη. Να σημειώσουμε πως η πιο ακριβή μπάλα μπάσκετ Spalding, από εκείνες που χρησιμοποιούνται στο ΝΒΑ κοστίζει 170 δολάρια.

Οι μπάλες κατασκευάστηκαν σε ειδικό ατελιέ στο Παρίσι από επεξεργασμένο δέρμα βοδιού, είναι ραμμένες στο χέρι όπως οι διάσημες τσάντες Birkin και έχουν χρώμα ανοικτό μπλε, το οποίο «συμβολίζει τον ουρανό, τον ωκεανό και τις πανέμορφες πισίνες που συναντά κανείς καθοδόν από το Λος Αντζελες για τη Ανατολική Καλιφόρνια», όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Hermes στις ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση