GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Kate Middleton: Ένα ακόμα φόρεμα εγκυμοσύνης της σπάει τα ρεκόρ

Μπορεί από την περασμένη εβδομάδα, που έφερε στον κόσμο τον πρίγκιπα George να την έχουμε δει μόνο δύο φορές, αλλά το στυλ της Kate Middl...

Μπορεί από την περασμένη εβδομάδα, που έφερε στον κόσμο τον πρίγκιπα George να την έχουμε δει μόνο δύο φορές, αλλά το στυλ της Kate Middleton εξακολουθεί να αποτελεί hot θέμα και fashion statement ακόμα και σήμερα.



Έτσι, εκτός από το πουά φόρεμα της Jenny Packham που η δούκισσα του Cambridge επέλεξε όταν παρουσίασε στον κόσμο τον νεογέννητο πρίγκιπα, ένα ακόμα φόρεμα μόλις εξαντλήθηκε και η λίστα αναμονής για την απόκτησή του φτάνει τον ένα μήνα. Πρόκειται για το γαλάζιο ντραπέ φόρεμα εγκυμοσύνης του βρετανικού maternity brand, Seraphine. Τι κι αν, τελικά, δεν είδαμε ποτέ την Middleton σε ολόσωμη φωτογραφία με το φόρεμα; Οι φωτογράφοι συνέλαβαν την οικογένεια, μέσα από το αυτοκίνητό της, κατά την μεταφορά της προς το σπίτι της οικογένειας Middleton και η χαριτωμένη, φλοράλ δημιουργία άρχισε να ξεπουλάει σαν ζεστό ψωμί. Το φόρεμα, που είναι διαθέσιμο σε δύο ακόμη χρώματα αποτελεί το νέο must- have αντικείμενο κάθε στυλάτης εγκύου που σέβεται τον εαυτό της. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μπει σε λίστα αναμονής για να το αποκτήσει.


queen.gr



1 σχόλιο

  1. ΒΡΕ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ!!!!!

    Βρε που να σας πάρει και να σας σηκώσει από την άκρα αριστερά ως την άκρα δεξιά τι είναι αυτά που έχετε νομοθετήσει με το κέρδος επί του φαρμάκου ?
    Από πού και ως που σε ένα εμπόρευμα γιατί και το φάρμακο είναι εμπόρευμα οι φαρμακοποιοί έχουν κέρδος με την μεγάλη βούλα τους κράτους επί του φαρμάκου 25 και παραπάνω τοις εκατό?
    Ο πρώην υπουργός υγείας Λοβέρδος από του βήματος της βουλής είχε δηλώσει ότι το κέρδος των φαρμακοποιών είναι 36/100, και την άλλη μέρα ο πρόεδρος των φαρμακοποιών από τηλεοράσεως έξω από το φαρμακείο του δήλωνε αγανακτισμένος ότι ο υπουργός ψεύδεται και ότι το κέρδος των φαρμακοποιών είναι 26/100 επί του φαρμάκου, και έστω ότι η αλήθεια είναι στην μέση.
    ( Βέβαια μετά από μεγάλο παρασκηνιακό αγώνα όπου βγήκαν νικητές οι φαρμακοποιοί, αλλά οι πολιτικοί μας, ΕΣΕΙΣ, το παρουσιάσατε σαν μεγάλο επίτευγμα σας υπέρ του λαού, τα ακριβά φάρμακα για καρκίνο και λοιπά έφυγαν από τα φαρμακεία των νοσοκομείων από όπου τα προμηθευόντουσαν οι ασθενείς με μηδενικό κέρδος για το νοσοκομείο και τα πήραν τα ελεύθερα φαρμακεία, και όπως ανακοίνωσαν οι σύλλογοι τους ΔΗΜΟΣΙΑ τα αποδέχτηκαν θυσιάζοντας τα συμφέροντα τους και ΑΥΤΟΙ υπέρ του λαού, έχοντας το μισό κέρδος ως ποσοστό επί της αξίας του συγκεκριμένου φαρμάκου από ότι σε άλλα φάρμακα, βέβαια δεν μας είπατε εσείς οι πολιτικοί αλλά ούτε και οι φαρμακοποιοί ότι όταν ένα φαρμακείο πουλήσει ένα από αυτά τα φάρμακα θα έχει περισσότερο κέρδος από όταν θα πουλήσει μια σαρανταριά αντιβιοτικά και DEPON, κατά τα άλλα θυσιάστηκαν υπέρ του λαού)
    Ποια επιχείρηση βρε νομοθέτες της συμφορά στην Ελλάδα με εξασφαλισμένη πελατεία έχει νομοθετημένο κέρδος 25/100 και πάνω? Γιατί πρέπει κατά εσάς και τα συμφέροντα των φαρμακοποιών και ΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ? Να υπάρχει αυτό το κέρδος? Ειδικά στο φάρμακο δεν επιτρέπετε κέρδος πάνω από 12/100 και σε όποιον αρέσει, και όποιος θέλει φαρμακείο αλλά μπουτίκ Κολωνακίου να πουλήσει το σπίτι του να το κάνει.
    Από πού κι ως που βρε νομοθέτες της συμφοράς σε ένα εμπόρευμα με τζίρο δισεκατομμυρίων ευρώ απαραίτητο για τον κάθε ένα που ασθενεί και που δεν μπορεί να κάνει χωρίς αυτό έχετε επιτρέψει αυτό το παράλογο κέρδος?
    Μήπως είναι αγγουράκια και σε μια βδομάδα θα έχουν σαπίσει στα τελάρα? Μήπως είναι μαρούλια και θα μαραθούν σε τρεις μέρες? Ή μήπως είναι ανομολόγητα συμφέροντα που και εσείς ή κάποιοι από εσάς τα στηρίζετε είτε με πράξεις είτε με παραλείψεις?
    Από πού κι ως που σε μια χώρα που το 60/100 των νέων είναι χωρίς δουλειά, που το 26/100 των εργαζομένων είναι χωρίς δουλειά, που οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν λεφτά ούτε την συμμετοχή τους να πληρώσουν σε ένα φάρμακο, σε μια χώρα που τα ασφαλιστικά ταμεία είναι στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, που συνεχώς μειώνουν συντάξεις, που αδυνατούν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, σε μια χώρα που οι αυτοκτονίες ούτε στα ψιλά των εφημερίδων δεν αναφέρονται πλέον, καθώς δεν αποτελούν είδηση άξια κατά τους εκδότες να γραφτεί, άσε την τηλεόραση που οι καναλάρχες μετρούν τον χρόνο με δευτερόλεπτα, επιτρέπετε με τους νόμους που εσείς ψηφίζετε αυτήν την λεηλασία των ολίγων εις βάρος των πολλών?
    Γιατί πρέπει κατά ΕΣΑΣ ΚΑΙ τους ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ να αιμορραγούν ασφαλιστικά ταμεία και ασφαλισμένοι μόνο και μόνο για να πλουτίζουν κάποιοι?
    ΒΡΕ ΣΕΙΣ ΤΡΑΚΟΣΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ, ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΣΤΟ 12/100?
    Ο ΕΟΠΠΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΒΑΣΤΑΤΕ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΒΑΛΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση