GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εγκώμια Nτι Κάνιο για τον Μαυρία

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Χάρη Μαυρία στη Σάντερλαντ ο προπονητής των «μαυρόγατων» έπλεξε το εγκώμιο του πρ...


Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Χάρη Μαυρία στη Σάντερλαντ ο προπονητής των «μαυρόγατων» έπλεξε το εγκώμιο του πρώην πλέον άσου του Παναθηναϊκού.

«Ο Χάρης είναι ποδοσφαιριστής με ποιότητα. Παίζει με πολύ μεγάλη ωριμότητα, δεδομένου του νεαρού της ηλικίας του και σίγουρα θα έχει λαμπρό μέλλον» είπε αρχικά ο Ιταλός κόουτς, για να σταθεί και στο επίπεδο ετοιμότητας του Μαυρία, που πρόσφατα ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα στους προσαγωγούς:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης και αγωνιστικής ετοιμότητας, αφού είχε πρόσφατα έναν τραυματισμό και έχει χάσει προπονήσεις τον τελευταίο καιρό. Έχει την όρεξη, όμως, να δουλέψει και να βελτιωθεί για να προσφέρει και να αποδείξει την αξία του».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση