GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O γνωστός dj Βασίλης Τσιλιχρήστος (που συνελήφθη χθες στη Μύκονο) καταγγέλει ότι υφίσταται παρενοχλήσεις και δέχεται εκβιαστικά τηλεφωνήματα από κόρη τέως Ευρωβουλευτή!

Στη Μύκονο συνελήφθη ο dj, Βασίλης Τσιλιχρήστος, τα ξημερώματα της Πέμπτης από την Οικονομική Αστυνομία για χρέη προς το δημόσιο. Αρχικ...

Στη Μύκονο συνελήφθη ο dj, Βασίλης Τσιλιχρήστος, τα ξημερώματα της Πέμπτης από την Οικονομική Αστυνομία για χρέη προς το δημόσιο.

Αρχικά, η Οικονομική Αστυνομία έκανε έφοδο το βράδυ της Τετάρτης στο εστιατόριο της Μυκόνου,ΝΑΜMΟS, όπου ο Β. Τσιλιχρηστος επρόκειτο να διασκεδάσει τους παρευρισκόμενους στο event που πραγματοποιήθηκε για την Πανσέληνο του Αυγούστου και τα δέκα χρόνια του μαγαζιού.

Ωστόσο, ο Β. Τσιλιχρήστος δεν βρέθηκε στο κατάστημα, καθώς είχε αποχωρήσει λίγο πριν βγει στη σκηνή.

Κατά την αστυνομική έφοδο στο κατάστημα ο ένας από τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου, ο Φραγκίσκος Ζαννής, επιτέθηκε φραστικά στους αστυνομικούς, οι οποίοι τον συνέλαβαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε και συνελήφθη στο νησί και ο Βασίλης Τσιλιχρήστος.

Από την πλευρά του γνωστού dj εκδόθηκε ανακοίνωση τη Πέμπτη με την οποία παρουσιάζεται μια διαφορετική εκδοχή για τους λόγους της σύλληψής του.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Κατ' αρχήν θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τους φίλους του κ. Βασίλειου Τσιλιχρήστου για την απουσία του από το event της 21ης Αυγούστου 2013 στο ΝΑΜMΟS της Μυκόνου. Η απουσία του δεν οφειλόταν στους λόγους που αναφέρονται σε διάφορες ιστοσελίδες στο internet, αφού δεν έχει καμία οικονομική εκκρεμότητα με το ΣΔΟΕ, αλλά καθαρά σε προσωπικό του πρόβλημα, το οποίο τον απασχολεί τα τελευταία πέντε χρόνια και βρίσκεται σε έξαρση κατά το τελευταίο έτος.»

Σύμφωνα με την ανακοίνωση τα τελευταία χρόνια ο κ. Τσιλιχρήστος υφίσταται σοβαρότατες παρενοχλήσεις και δέχεται εκβιαστικά τηλεφωνήματα από κόρη τέως Ευρωβουλευτή, εξαιτίας των οποίων κατέφυγε στην Ελληνική Δικαιοσύνη και εκδόθηκε ήδη σχετική απόφαση σε βάρος της, η οποία της απαγορεύει να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του.

Αποτέλεσμα των ενεργειών του αυτών ήταν, σύμφωνα με τον dj, να δέχεται κατά καιρούς από την εν λόγω κυρία «ψευδείς μηνύσεις με το ίδιο περιεχόμενο, ότι δηλαδή την εξυβρίζει τηλεφωνικά, με συνέπεια να κινείται σε βάρος του η διαδικασία του αυτοφώρου και να είναι έτσι αδύνατη η εκτέλεση των καθηκόντων του, γεγονός το οποίο συνέβη και χθες 21-8-2013 και βέβαια μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε πολίτη.
»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση