GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Kάμερον προσέλαβε τον “στρατηγό της νίκης” του Ομπάμα

Όχι τον Ντέιβιντ Άξελροντ, καθώς το πιο θρυλικό μουστάκι της αμερικανικής πολιτικής, τουλάχιστον για τις τελευταίες δεκαετίες, είχε ...


Όχι τον Ντέιβιντ Άξελροντ, καθώς το πιο θρυλικό μουστάκι της αμερικανικής πολιτικής, τουλάχιστον για τις τελευταίες δεκαετίες, είχε αποχωρήσει νωρίτερα από τον Λευκό Οίκο, χωρίς αυτό να σημαίνει και ότι σταμάτησε να συμβουλεύει τον Μπαράκ Ομπάμα. Απλώς, αφοσιώθηκε περισσότερο στο να σκαρφιστεί τρόπους για να μπει φραγή, για δεύτερη φορά μετά το 2008, στην πορεία της Χίλιαρι Κλίντον προς τον Λευκό Οίκο.

Ο “στρατηγός της νίκης” του τίτλου του θέματος, είναι ο Τζιμ Μεσίνα, campaign manager και εκλεκτό μέλος της dream-team που οδήγησε τον Μπαράκ Ομπάμα από το Ιλινόις στην Ουάσινγκτον, τον Λευκό Οίκο και το Οβάλ Γραφείο.

Ένας γεννημένος νικητής όπως τον έχει αποκαλέσει ο Ντέιβιντ Άξελροντ και “απόλυτος επαγγελματίας”, έδωσε τα χέρια με τον Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον, προκειμένου να βοηθήσει με τις ικανότητες και τις γνώσεις του τους Τόρις, ενόψει των επόμενων βουλευτικών εκλογών στο Νησί.

Εκλογές που φαντάζουν εξαιρετικά… ενδιαφέρουσες, καθώς παρά τα επώδυνα δημοσιονομικά μέτρα που έχει υποχρεωθεί να πάρει ο Υπουργός Οικονομικών Τζορτζ Όσμπορν, οι Εργατικοί διατηρούν μικρή διαφορά έναντι των Συντηρητικών στις δημοσκοπήσεις, και μάλιστα με φθίνουσα τάση, όπως δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Επιπροσθέτως, ο ηγέτης της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Εντ Μίλμπαντ, δεν πείθει για την “πρωθυπουργισιμότητά” του, και έπεται σημαντικά του Ντέιβιντ Κάμερον σε δημοφιλία, αλλά και στην ποιοτική ανάλυση των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων του.

Θεωρητικά λοιπόν ο Τζιμ Μεσίνα δεν θα έχει υπέρμετρα σκληρή δουλειά μπροστά του. Φτάνει να μην μεσολαβήσει κάποιο πολιτικό “ατύχημα”, που θα είναι δύσκολο ακόμη και για έναν “στρατηγό” σαν και εκείνον να… σουλουπώσει.
ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση