GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Mάκης Μηλάτος αναλαμβάνει ειδικός σύμβουλος προγράμματος στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο»

Ο ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο ανακοίνωσε ότι τη θέση του ειδικού συμβούλου προγράμματος αναλαμβάνει από σήμερα, 26 Αυγούστου, ο Μάκης Μηλάτος. ...

Ο ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο ανακοίνωσε ότι τη θέση του ειδικού συμβούλου προγράμματος αναλαμβάνει από σήμερα, 26 Αυγούστου, ο Μάκης Μηλάτος.

Ο Μάκης Μηλάτος δραστηριοποιείται στο χώρο της μουσικής δημοσιογραφίας από το 1977 ως συντάκτης εφημερίδων και περιοδικών, μουσικός παραγωγός ραδιοφώνου, dj , αρθρογράφος, οργανωτής συναυλιών και συγγραφέας.

Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, Βήμα της Κυριακής, Αυγή της Κυριακής και Athens Voice. Με τα περιοδικά Στέρεο, Επίκαιρα, Max, Κλικ, Ποπ & Ροκ, 18, Sonik (διευθυντής), Οξύ (διευθυντής), Echo & Artis, Γαλέρα, κ.α.

Στο ραδιόφωνο έχει δουλέψει στην Κρατική Ραδιοφωνία, στο Κανάλι 15 (διευθυντής προγράμματος), Rock FM (διευθυντής), Ρόδον FM (διευθυντής), Capital, Klik FM, Εν Λευκώ, 105,5 Στο Κόκκινο. Έχει κυκλοφορήσει το βιβλίο "101 δίσκοι που σημάδεψαν την ποπ κουλτούρα" κι έχει συμμετάσχει στην γερμανική έκδοση "Rock Session" γράφοντας για το ελληνικό ροκ στο βιβλίο που εκδόθηκε για τη ροκ μουσική στην Ευρώπη. Ήταν υπεύθυνος για το διαγωνισμό νέων συγκροτημάτων "Soundwave" που οργάνωσε η Coca-Cola και συνεργάτης της εταιρίας Άνωση στην οργάνωση συναυλιών. Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με τον ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο, με την free press εφημερίδα Athens Voice και με το καλλιτεχνικό site tospirto.net.

1 σχόλιο

  1. Ο τζαμπατζης27 Αυγ 2013, 2:30:00 π.μ.

    Σε λίαρ τζετ έχουν ξαναμπεί. Σε λεωφορείο ποτέ!

    Πόσο κοστίζει μια τζαμπατζίδικη διαδρομή με το τρόλεϋ και πόσο με το λίαρ τζετ;

    Αφού συμφώνησε σύμπασα η οικονομικο-πολιτική ελίτ πως ο επιβάτης του λίαρ τζετ, Σταυρίδης, κακώς βρισκόταν εκεί μέσα και έπρεπε να τιμωρηθεί, τότε συμφωνούμε πως πρόκειται για έναν ακόμη λαθρεπιβάτη.

    Το σωστό θα ήταν να υπήρχε ελεγκτής και στο λίαρ τζετ και, διαπιστώνοντας πως κακώς ο Σταυρίδης βρισκόταν εκεί μέσα, να ανοίξει την πόρτα και να τον πετάξει έξω εν κινήσει.

    Και να εύχεται από τα 5000 πόδια να μην πέσει με την πλάτη και χτυπήσει σε καμιά ζαρντινιέρα κι έχουμε άλλα.

    Γιατί τότε ποιος την ακούει τη Διβάνη, τον Δήμου, τη Δημουλά, τον Τατσόπουλο, τον Χωμενίδη και το λοιπό σκυλολόι της τζαμπατζίδικης "διανόησης"! ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ {ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΑΛΑΚΕΣ}

    Το λάθος του Θανάση είναι ότι επέλεξε να ανεβεί στο τρόλεϊ της γραμμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση