GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O N. Νικολόπουλος για την παραίτηση Σταυρίδη...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.   ΘΕΜΑ: «Ο Υπουργός Οικονομικών αποκεφαλίζει τον Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ, ενώ για τις οικονομικές ατασθαλίες της γυναίκας του κ...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.  
ΘΕΜΑ: «Ο Υπουργός Οικονομικών αποκεφαλίζει τον Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ, ενώ για τις οικονομικές ατασθαλίες της γυναίκας του και των θυγατέρων του, δεν λέει τίποτα!!!» 
Η παραίτηση του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ, Στ. Σταυρίδη, ζητήθηκε σήμερα και χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις από τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα. Ο μέχρι πρότινος «Κύριος Τέλειος» Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ για την Κυβέρνηση και τον ίδιο προσωπικά τον Υπουργό Οικονομικών, αποφασίσθηκε εν μια κυριολεκτικά νυκτί….. να «αποκεφαλισθεί»!!!!
Ο λόγος σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες ήταν ότι ο Στέλιος Σταυρίδης, αμέσως μετά την υπογραφή για την πώληση του ΟΠΑΠ σύμφωνα με δημοσίευμα, έφυγε για διακοπές με το ιδιωτικό τζετ ενός εκ των αγοραστών και συγκεκριμένα του Δημήτρη Μελισσανίδη!!!
Είχε προηγηθεί το δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, σύμφωνα με το οποίο, την περασμένη Δευτέρα το μεσημέρι στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ ο πρόεδρος του Ταμείου Αποκρατικοποίησεων, αφού υπέγραψε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη τη σύμβαση για την πώληση του 33% του ΟΠΑΠ παρουσία του υπουργού Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα, έφυγε για διακοπές στην Κεφαλονιά με το λίαρ τζετ του κ. Μελισσανίδη.
Ο ίδιος μιλώντας στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ αναφέρει «Είχα έρθει για μία ημέρα στην Αθήνα προκειμένου να υπογράψω την πώληση και θα έφευγα την επόμενη τα ξημερώματα με μία πτήση που θα έφευγε στις 5:20 τα ξημερώματα, δηλαδή θα ξυπνούσα στις 4 τα χαράματα. Ο κ. Μελισσανίδης όμως που πήγαινε στη Γαλλία μου πρότεινε να με πάρει μαζί του για να με διευκολύνει. Είχε την καλοσύνη να με αφήσει στην Κεφαλονιά, όπου κι έκανε ανεφοδιασμό κι έτσι δεν ταλαιπωρήθηκα και γλίτωσα και μία ημέρα». Προσθέτει επίσης: «Κατά την πτήση μιλήσαμε για την πώληση του ΟΠΑΠ όπως μιλάμε συνέχεια με τον κ. Μελισσανίδη. Παραμένει πάρα πολύ δυσαρεστημένος για το θέμα των λαχείων, διότι θεωρεί ότι, η συμφωνία δεν έπρεπε να γίνει έτσι. Εμείς δε συμφωνούμε καθόλου με αυτό που υποστηρίζει. Αν και διαφωνούμε πολλούς μήνες έχουμε διατηρήσει μαζί του ένα επίπεδο σχέσεων εξαιρετικό».
Ο γγ. του ΧΡΙ.Κ.Ε και Ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος διαβάζοντας τα παραπάνω αναγραφόμενα στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ λόγια του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ του δημιουργήθηκαν τα εξής εύλογα ερωτήματα για τα οποία, οφείλει να απαντήσει ΑΜΕΣΑ ο ίδιος ο Πρωθυπουργός:
- Ποιανού επιλογή ήταν ο Σ. Σταυρίδης για τη θέση του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ;
- Ο Υπουργός Οικονομικών δεν ήταν αυτός που εξυμνούσε τις ικανότητες του Σ. Σταυρίδη;
- Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός δεν ήταν εκείνος που πρόσφατα σε συνέντευξή του είχε ρητά και κατηγορηματικά διαμηνύσει προς κάθε κατεύθυνση ότι, «δεν θα καλύψουμε τους βολεμένους»;;
- Γιατί ο Σ.Σταυρίδης αναφέρει ψευδώς ότι, το Learjet του επιχειρηματία Δ.Μελισσανίδη αναγκάσθηκε να προσγειωθεί στην Κεφαλλονία για ανεφοδιασμό;
- Γνωρίζει ο Σ.Σταυρίδης ότι, το ιδιωτικό αεροσκάφος του επιχειρηματία είναι τύπου Learjet45 με αυτονομία καυσίμου 1.968 μίλια; Δηλαδή, μπορεί από την Αθήνα να σε μετακινήσει μέχρι το Λονδίνο χωρίς καμία απολύτως στάση για ανεφοδιασμό; Γνωρίζει ο Σ.Σταυρίδης ότι, με βάση τον ICAO κανένα ιπτάμενο αεροπορικό μέσο δεν επιτρέπεται να απογειωθεί, εάν δεν έχει πλήρως γεμάτες τις δεξαμενές καυσίμου;
- Ποιους θέλει να καλύψει και τι θέλει να κρύψει ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ;
- Ποιους θέλει να κοροϊδέψει ο Σ.Σταυρίδης; Εξομοιώνει τον ελληνικό λαό με ιθαγενείς κατοίκους;
- Ο Υπουργός Οικονομικών «διαρρηγνύει τα ιμάτιά του» και εξοβελίζει τον Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ, αλλά δεν κάνει καμία αναφορά για το διαγωνισμό που πήρε η διαφημιστική εταιρεία της γυναίκας του και των θυγατέρων του για την καμπάνια του ΕΟΦ «Πρόληψη της Πολυφαρμακίας» αξίας περίπου 500.000€; Το ΧΡΙ.Κ.Ε μόλις σήμερα κατήγγειλε με ανακοίνωση του τις επαγγελματικές δραστηριότητες της γυναίκας και των θυγατέρων του Υπουργού Οικονομικών, γιατί πιστεύει όπως και όλως ο λαός «η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να φαίνεται τίμια αλλά και να είναι».
- Δεν ισχύει για τον Α. Σαμαρά αυτό που πιστεύουν οι πολίτες και εφάρμοζε ΠΑΝΤΑ η παράταξη της ΝΔ, «το νόμιμο δεν σημαίνει ότι, είναι και πάντα ηθικό;». Ο Κ. Καραμανλής είχε στο παρελθόν το πολιτικό σθένος να αποπέμψει τους πιο στενούς του συνεργάτες για το παραπάνω ρηθέν!
- Ποιο είναι το κόστος προσγείωσης και απογείωσης του αεροσκάφους του κ. Μελισσανίδη στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς.
Ο Γενικός Γραμματέας. του ΧΡΙ.Κ.Ε επιτέλους διερωτάται τα εξής: «Θα παρέμβει επιτέλους η Δικαιοσύνη για όσους «βάζουν το δάχτυλο στο μέλι» ή θα αποτρέψει τούτο ο Υπουργός Δικαιοσύνης προς κάλυψη των πολιτικών του προϊσταμένων, που «προσεχώρησαν» στο δόγμα των νέων κυβερνητικών τους εταίρων ότι μπορούν να κάνουν ένα δωράκι στον εαυτό τους»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση