GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Π. Καψής απορεί...

Παράδειγμα αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς και προσπάθειας φίμωσης ενός τηλεοπτικού σταθμού, χαρακτηρίζει ο υφυπουργός Παντελής Καψής, την ...

Παράδειγμα αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς και προσπάθειας φίμωσης ενός τηλεοπτικού σταθμού, χαρακτηρίζει ο υφυπουργός Παντελής Καψής, την απόφαση να μην συμμετέχουν σε εκπομπές της Δημόσιας Τηλεόρασης, εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων κομμάτων της Αντιπολίτευσης.
Η δήλωση αναλυτικά:
"Δεν γνωρίζω με ποια κριτήρια ο ΣΥΡΙΖΑ και κόμματα της αντιπολίτευσης χωρίζουν τα Μέσα Ενημέρωσης σε αποδεκτά και μη. Η απόφαση να μην συμμετέχουν εκπρόσωποι τους στις εκπομπές της Δημόσιας Τηλεόρασης αποτελεί παράδειγμα αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς και προσπάθειας φίμωσης ενός τηλεοπτικού σταθμού.
Ελπίζω ότι θα υπάρξουν βουλευτές που θα διατηρήσουν την ανεξαρτησία της γνώμης τους και δεν θα υπακούσουν σε τέτοιες αντιδημοκρατικές οδηγίες.
Προκαλεί απορία το γεγονός ότι την ώρα που γίνεται προσπάθεια να επαναλειτουργήσει πλήρως η Δημόσια Τηλεόραση, με την απόλυτη υποστήριξη και νομιμοποίηση της EBU (Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση), κόμματα της αντιπολίτευσης την υπονομεύουν. Τι άραγε επιδιώκουν;"

1 σχόλιο

  1. Παντελή έχεις παντελή έλλειψη ηθικής. Είσαι ένα κάθαρμα.
    Υ.Γ. ..και μισό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση