GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΙΑΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ...ΛΕΚΑΝΗ (PHOTOS)

Τι να πει κανείς για το μυαλό αυτού του κοριτσιού, τον αισθησιασμό και το χιούμορ; Όποιο από αυτά και αν είχε στόχο ας την ειδοποιήσει κ...


Τι να πει κανείς για το μυαλό αυτού του κοριτσιού, τον αισθησιασμό και το χιούμορ; Όποιο από αυτά και αν είχε στόχο ας την ειδοποιήσει κάποιος πως απέτυχε παταγωδώς!
 Ποια διάσημη παρουσιάστρια του MTV και μοντέλο πόσταρε αυτή τη φωτό από την τουαλέτα;
Η παρουσιάστρια του MTV, που θεωρείται μία από τις πιο σέξυ γυναίκες στο χώρο της- μιας και είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα τατουάζ στον κόσμο- ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό την παραπάνω φωτογραφία.
levytran3
Η Levy Tran, τη δημοσίευσε σε Twitter και Instagram, και κάτι μας λέει πως χρειάζεται επειγόντος ένα TMI filter, για να λογοκρίνονται από μόνες τους οι φωτό της. Έβαλε αυτή τη φωτό από το μπάνιο της γράφοντας με κατεβασμένο εσώρουχο και όντας στη λεκάνη: "#dailydookie. Haven't done this in a while. Eat your fiber."

Για να μην έχετε κι εσείς προβλήματα δυσκοιλιότητας, κάντε αυτό που σας λέει και φάτε φυτικές ίνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση