GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα θαλάσσια sport της Έλλης Κοκκίνου [εικόνες]

Διακοπές στο εξοχικό της στο Πόρτο Ύδρα κάνει η Έλλη Κοκκίνου μαζί με τον γιο της και τη μητέρα της. Εκεί που την εντόπισε παπαράτσι εβ...


Διακοπές στο εξοχικό της στο Πόρτο Ύδρα κάνει η Έλλη Κοκκίνου μαζί με τον γιο της και τη μητέρα της. Εκεί που την εντόπισε παπαράτσι εβδομαδιαίου περιοδικού να κάνει SUP (stand up paddleboard).
Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες που δείχνουν την Έλλη Κοκκίνου να κάνει SUP στην παραλία δίπλα στο σπίτι της στο Πόρτο Ύδρα. Με τους πάντες να σχολιάζουν πόσο καλλίγραμμο παραμένει το κορμί της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Hello, που δημοσίευσε τις φωτογραφίες, η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν σταμάτησε στιγμή να απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα μαζί με τον γιο της. Ενώ η συγκεκριμένη σανίδα έχει και συναισθηματική αξία για εκείνη καθώς είναι δώρου του συντρόφου της, Γιώργου Μπόγρη.




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση