GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξώφυλλο στο Vanity Fair η πριγκίπισσα Diana

Το περιοδικό εκθέτει στοιχεία σχετικά με τη διετή σχέση της με τον Πακιστανό καρδιοχειρουργό, Hasnat Khan, 1995 - 1997, λίγο πριν από τον...


Το περιοδικό εκθέτει στοιχεία σχετικά με τη διετή σχέση της με τον Πακιστανό καρδιοχειρουργό, Hasnat Khan, 1995 - 1997, λίγο πριν από τον θάνατό της.

Έχουν περάσει σχεδόν 16 χρόνια από τον πρόωρο θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, αλλά φαίνεται ότι είναι ένα πρόσωπο τόσο αγαπητό, ώστε ακόμα και σήμερα να κοσμεί τα εξώφυλλα περιοδικών όλου του κόσμου.

Αυτή τη φορά, η Diana είναι το κεντρικό πρόσωπο του τεύχους Σεπτεμβρίου του Vanity Fair, στο εξώφυλλο του οποίου η αείμνηστη πριγκίπισσα φάινεται να ποζάρει στο φακό με ελάχιστο μακιγιάζ και με το αινιγματικό χαμόγελο της Μόνα Λίζα.

Το περιοδικό εκθέτει στοιχεία σχετικά με τη διετή σχέση της με τον Πακιστανό καρδιοχειρουργό, Hasnat Khan, 1995 - 1997, λίγο πριν από τον θάνατό της.

Η Jemima Khan, στενή φίλη της Νταϊάνα και ο πρώην σύζυγος μακρινού ξαδέλφου του Hasnat αποκαλύπτει ότι η νεαρή πριγκίπισσα ήθελε να παντρευτεί τον χειρουργό, ακόμη και αν αυτό σήμαινε ότι θα πάει να ζήσει στο Πακιστάν.

Η Jemima εξήγησε ότι θα αυτό θα ήταν «ο χειρότερος εφιάλτης κάθε συντηρητικής μητέρας» αν οι δύο τους είχαν καταλήξει μαζί, κυρίως λόγω των πολιτισμικών διαφορών.

Ωστόσο, η Jemima επιμένει ότι το ζευγάρι χώρισε για άλλους λόγους και όχι επειδή η οικογένεια αποδοκίμαζε τη σχέση. «Ο Hasnat ήταν ένα αξιοπρεπής νέος από μια παραδοσιακή, συντηρητική πακιστανική οικογένεια και ο ίδιος ανησυχούσε για το πώς θα μπορούσε να λειτουργήσει αυτή η σχέση», δήλωσε. «Δεν άντεχε στη σκέψη ότι θα είναι στο επίκεντρο της δημοσιότητας για το υπόλοιπο της ζωής του».

Φαίνεται ότι το περιοδικό ποντάρει στο να φέρει την πριγκίπισσα ξανά στο επίκεντρο, μιας και το τελευταίο διάστημα το παλάτι ασχολείται με το νεογέννητο γιο του πρίγκιπα William και τον ίδιο.

Η Kate Middleton γέννησε το μελλοντικό βασιλιά της Αγγλίας στις 22 Ιουλίου στο ίδιο νοσοκομείο, όπου η Diana γέννησε δύο δεκαετίες πριν τους γιους της.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge ανακοίνωσαν ότι θα ονομάσουν το γιο τους George Alexander Louis σχεδόν 48 ώρες μετά την αποκάλυψη ότι ήρθε στον κόσμο.

Όσο για το αν υπάρχει κάποια σχέση της αδικοχαμένης πριγκίπισσας με το όνομα του τελευταίου απογόνου της βασιλικής οικογένειας; Φυσικά και υπάρχει!

Αποδεικνύεται ότι η Diana είχε τέσσερα ανίψια: τον Charles, τον George, τον Alexander και τον Louis.

Σύμπτωση; Μάλλον όχι. Όσο για το γιατί δεν συμπεριέλαβαν το όνομα Charles, οι λόγοι είναι ευνόητοι...







protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση