GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Αλεσάντρα Αμπρόζιο και η Άνα Μπεατρίς Μπάρος στη Μύκονο [Video]

Στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου "παρέλασαν" τα πιο καυτά "αγγελούδια" της Victoria's Secret, Αλεσάντρα Αμπρό...

Στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου "παρέλασαν" τα πιο καυτά "αγγελούδια" της Victoria's Secret, Αλεσάντρα Αμπρόζιο και η καλή της φίλη Άνα Μπεατρίς Μπάρος!
Η κάμερα του Mykonos Live Tv τις "τσάκωσε" στο Καλό Λιβάδι να ποζάρουν με θαυμάστριες τους και να μην σταματούν να τραβούν φωτογραφίες! Τα φλας των φωτογράφων και των παπαράτσι... πήραν "φωτιά" με τις εκρηκτικές παρουσίες των κοριτσιών! Το αέρινο αποκαλυπτικό καφτάνι της Αλεσάντρα Αμπρόζιο...."αιχμαλώτισε" πραγματικά τον φακό του Mykonos Live Tv! Στο πλευρό της σούπερ καλλονής δεν θα μπορούσε να λείπει ο σύντροφος της ζωής της και πατέρας των παιδιών της Τζειμι Μαζουρ! Η Αλεσάντρα έγινε πρόσφατα για δεύτερη φορά μανούλα, καθωs εκτός από τη 5χρόνη κορούλα τους, Άντζα, του χάρισε και ένα γλυκύτατο γιο πριν από ένα μήνα! Ποιος θα πίστευε ότι αυτό το καλλίγραμμο κορμί θα ήταν μητέρας δυο παιδιών...! Ζηλευτό κορμί.... που αναστάτωσε το νησί των Ανέμων!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση