GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένας φωτογράφος παραλίγο να... ξεκάνει τον γαμπρό (VIDEO)

Λίγο πριν βιώσει τη μεγαλύτερη χαρά της ζωής του ένα ζευγάρι έζησε στιγμές «τρόμου» στα χέρια ενός πλήρως αδέξιου φωτογράφου, ο οποίος πρ...

Λίγο πριν βιώσει τη μεγαλύτερη χαρά της ζωής του ένα ζευγάρι έζησε στιγμές «τρόμου» στα χέρια ενός πλήρως αδέξιου φωτογράφου, ο οποίος προσπαθώντας να απαθανατίσει τις ευτυχισμένες στιγμές όσο καλύτερα μπορούσε λίγο έλειψε να... σακατέψει το γαμπρό.

Το περιστατικό έκανε γνωστό στο Διαδίκτυο ο ίδιος ο φωτογράφος με τη συγκατάθεση του ευτυχισμένου, πλέον, ζευγαριού.

Ολα συνέβησαν όταν ο φωτογράφος προσπαθούσε μέσω ενός τηλεκατευθυνόμενου φακού να τραβήξει μια «εναέρια» φωτογραφία του αγκαλιασμένου ζευγαριού, αλλά, κατά λάθος έστειλε το μηχάνημα με φόρα πάνω στο κεφάλι του γαμπρού.

Τουλάχιστον η φωτογράφηση συνέβη δύο ημέρες πριν από τον γάμο, οπότε, τα τραύματα στο κεφάλι του γαμπρού πρόλαβαν να επουλωθούν και το ζευγάρι να ηρεμήσει.

«Ενιωσα πολύ άσχημα, αλλά ο γαμπρός και η νύφη αντιμετώπισαν το περιστατικό με γέλιο και συνεχίσαμε την φωτογράφηση» αναφέρει ο γκαφατζής φωτογράφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση