GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Φοβήθηκα μην καταλήξω κι εγώ στη φυλακή»! (video)

Ο γνωστός σχεδιαστής φοβόταν την φυλακή ... περισσότερο από τον θάνατο «Βουτηγμένος» στα χρέη ήταν ο Μιχάλης Ασλάνης που έφυγε σήμερα ...


Ο γνωστός σχεδιαστής φοβόταν την φυλακή ... περισσότερο από τον θάνατο

«Βουτηγμένος» στα χρέη ήταν ο Μιχάλης Ασλάνης που έφυγε σήμερα ξαφνικά από τη ζωή σκορπίζοντας τη θλίψη στους ανθρώπους της μόδας, της σόου μπιζ, αλλά και σε όσους γνώριζαν τον σχεδιαστή.
Πριν από περίπου έξι μήνες ο Μιχάλης Ασλάνης σε συνέντευξη του μιλούσε για τα οικονομικά του προβλήματα και για το φόβο του μην τυχόν καταλήξει στη φυλακή. «Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο» έλεγε χαρακτηριστικά. Έδειχνε να φοβάται τη φυλακή πολύ περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο.

Μάλιστα μίλησε και για τα δικά του οικονομικά προβλήματα και εξομολογήθηκε το φόβο του μην τυχόν καταλήξει και ο ίδιος στη φυλακή. Η συζήτηση αφορούσε την φυλάκιση τότε του Λάκη Γαβαλά. «Στεναχωριέμαι για το Λάκη» έλεγε τότε. Πού να φανταστεί ότι έξι μήνες μετά τα πράγματα και για τους δύο θα ήταν ... πολύ διαφορετικά.


2 σχόλια

  1. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ!!!!
    ΟΛΥΜΠΙΑ.GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΑΡΑ ΚΑΜΜΕΝΕ ΒΑΡΑ!!!
    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕΣΑ!!!!!
    ΤΟΝ ΑΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση