GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το πολυτελέστατο «Vive La Vie» στο λιμάνι Μυτιλήνης [Video & Photos]

Από την Τρίτη το βράδυ 30 Ιουλίου και για δεύτερη φόρα μέσα σε 26 ημέρες, ελλιμενίζεται στο λιμάνι της Μυτιλήνης στον...


Από την Τρίτη το βράδυ 30 Ιουλίου και για δεύτερη φόρα μέσα σε 26 ημέρες, ελλιμενίζεται στο λιμάνι της Μυτιλήνης στον...

χώρο απέναντι από το πρώην Lesvos Shop, το σούπερ πολυτελές γιοτ Vive La Vie.

Ιδιοκτήτης του πολυτελούς σκάφους είναι ο Ελβετός επιχειρηματίας Willy Michel .

Μαζί με τον αδελφό του ξεκίνησε και ίδρυσε το 1984 την Disetronics Holding AG μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και τη διανομή των συστημάτων έγχυσης στην ιατρική και ειδικότερα των αντλιών ινσουλίνης για τη θεραπεία του διαβήτη.
Το σκάφος έχει μήκος 58,90 μέτρα και πλάτος 13 μέτρα και κατασκευάστηκε από το LÜRSSEN και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του τον Ιούνιο του 2008.

Να τονίσουμε ότι το ίδιο γιοτ είχε ξανάρθει στην Μυτιλήνη στις 5 Ιουλίου με επιβάτη τότε τον Ελβετό Πρόεδρο της πολυεθνικής φαρμακοβιομηχανίας Bayer Kyburz Primus Julius, ο οποίος έκανε κρουαζιέρα στα νησιά του Αιγαίου.
Είναι ένα εντυπωσιακό σκάφος με πολυτελέστατους εσωτερικούς χώρους.

Το πρώτο "Wow-αποτελέσματος" εμφανίζεται αμέσως μόλις μπείτε στο κεντρικό φουαγιέ. Η σκάλα που δεσπόζει στο φουαγιέ είναι από μόνη της ένα κομμάτι της τέχνης.
Αυτά που κυριαρχούν στο κλιμακοστάσιο είναι οι θεαματικές γέφυρες από γυαλί που αιωρούνται σε σχάρες από χάλυβα.

Αυτές οι γέφυρες οδηγούν από το φουαγιέ, είτε με την κύρια σκάλα ή από ένα γυάλινο ανελκυστήρα.
Ένα φωτισμένο γυάλινο γλυπτό έχει ενσωματωθεί στο γυάλινο ασανσέρ και ο φωτισμός στο ασανσέρ μπορεί να προγραμματιστεί έτσι ώστε να αλλάζει χρώμα ανάλογα με την ημέρα ή τη νύχτα .

Οι τοίχοι του κλιμακοστασίου καλύπτονται από Σάντος τριανταφυλλιάς.

Η τραπεζαρία είναι σίγουρα ένα ασυνήθιστο χαρακτηριστικό σε ένα σκάφος αυτού του μεγέθους. Εκτός από το γεγονός ότι είναι στραμμένη προς τα εμπρός για να προσφέρει στους επισκέπτες φαγητό με εκπληκτική ανεμπόδιστη θέα, εκτελεί επίσης διπλή χρήση. Ο πίνακας μπορεί να αυξηθεί στην οροφή έτσι ώστε να επιτρέπει το δωμάτιο για να χρησιμοποιηθεί ως μια ντίσκο.
Η σουίτα του ιδιοκτήτη που έχει ένα στρογγυλό σχήμα και το κρεβάτι είναι τοποθετημένο σε μια περιστρεφόμενη κυκλική πλατφόρμα στο κέντρο, επιτρέποντας μια ποικιλία θέσεων ώστε να αξιοποιούνται στο έπακρο η καταπληκτική θέα μέσα από τα παράθυρα.





lesvospost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση