GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Yγειονομικές βόμβες στο κέντρο της Ηγουμενίτσας

Το ότι η Δημοτική Αρχή Ηγουμενίτσας τα έχει παρατήσει όλα στον αυτόματο πιλότο και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να παίζει το πολ...


Το ότι η Δημοτική Αρχή Ηγουμενίτσας τα έχει παρατήσει όλα στον αυτόματο πιλότο και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να παίζει το πολιτικό της παιχνίδι, μας είναι και τους είναι γνωστό.

Αυτό που δεν τους είναι γνωστό είναι πως δεν έχουν κανένα δικαίωμα να παίζουν με την υγεία μας.

Συγκεκριμένα , κατά την ώρα αποκομιδής των απορριμμάτων από τους υπαλλήλους καθαριότητας στο κέντρο της Ηγουμενίτσας, διασκορπίζονται στο οδόστρωμα υπολείμματα σκουπιδιών και κυρίως σε υγρή μορφή.
Κυρίως από τα υγρής μορφής υπολείμματα των κάδων που παραμένουν μέσα σ΄αυτούς, λόγω του μεγάλου χρονικού διαστήματος που έχουν να πλυθούν και να καθαριστούν.
Το όλο πρόβλημα δημιουργείτε από τον τρόπο αποκομιδής των σκουπιδιών και από το επί τόπου άλλεσμά τους από τα μη σωστά συντηρημένα απορριμματοφόρα.

Δε νομίζουμε ότι ο τακτικός καθαρισμός των κάδων απορριμμάτων και η συντήρηση των απορριμματοφόρων θα κοστίσει στα ταμεία του δήμου, είναι σίγουρο όμως ότι θα ανακουφίσει από τη δυσοσμία τους δημότες και θα μειώσει τον κίνδυνο για τυχόν εξάπλωση ασθενειών.

Δείτε τις φωτογραφίες που καταγράψαμε σήμερα, Σάββατο 10 Αυγούστου σε πάνω από 10 σημεία της πόλης της Ηγουμενίτσας .

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες, θα μεριμνήσουμε να φτάσουν και στα χέρια της Εισαγγελίας, αφού δεν περιμένουμε πλέον τίποτα, από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή της Κοινωνίας Αξιών του Δημάρχου Γιώργου Κάτσινου.



































Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση