GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απεβίωσε η συνιδιοκτήτρια της αλυσίδας Zara από εγκεφαλικό

Την τελευταία της πνοή άφησε χθες τη νύχτα η Ροζαλία Μέρα, η πλουσιότερη γυναίκα της Ισπανίας και συνιδιοκτήτρια της επιχείρησης υφασμάτω...

Την τελευταία της πνοή άφησε χθες τη νύχτα η Ροζαλία Μέρα, η πλουσιότερη γυναίκα της Ισπανίας και συνιδιοκτήτρια της επιχείρησης υφασμάτων Inditex, την οποία συνίδρυσε με τον πρώην σύζυγό της Αμάνσιο Ορτέγκα και στην οποία περιλαμβάνονται εκτός από τη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Zara και άλλες εταιρείες ενδυμάτων και μόδας.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «La Voz de Galizia» η Μέρα υπέστη εγκεφαλικό και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της ισπανικής πόλης Λα Κορούνα, όπου και εξέπνευσε.

Η 69χρονη επιχειρηματίας είχε υποστεί το εγκεφαλικό την Τετάρτη στη νησί Μινόρκα του συμπλέγματος των Βαλεαρίδων νήσων, όπου έκανε διακοπές με την κόρη της και μεταφέρθηκε την Πέμπτη εσπευσμένα με ελικόπτερο στη Γαλικία.

Το περιοδικό Forbes έχει υπολογίσει την περιουσία της Ισπανίδας στα 4,7 δισ. ευρώ και του τέως συζύγου της στα 43 δισ. ευρώ, τα οποία τον κατατάσσουν στην τρίτη θέση των πλουσιότερων ανθρώπων στον πλανήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση