GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ζώδια της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου

Κριός Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι θα σας δοθεί η ευκαιρία να πλησιάσετε περισσότερο τον σύντροφο σας και να διαλύσετε τα σύννεφα που...


Κριός
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι θα σας δοθεί η ευκαιρία να πλησιάσετε περισσότερο τον σύντροφο σας και να διαλύσετε τα σύννεφα που υπήρχαν μέσα στη σχέση σας και να παραδεχτείτε τα λάθη που έχετε κάνει. Στα οικονομικά σας να είστε προσεκτικοί με τις συναλλαγές που έχετε με τρίτους, εφορία, δημόσιο γιατί θα υπάρξουν κάποια μπερδέματα. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα παρουσιαστούν κάποιες προτάσεις τις οποίες θα τις συζητήσετε με τους συνεργάτες σας και θα αναζητήσετε καινούργιους τρόπους για να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν στη δουλειά σας.
Ταύρος
Η σημερινή ημέρα σας κάνει αρκετά επικοινωνιακούς και σας βοηθά να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα κύρους που θα σας ωφελήσουν στα επαγγελματικά σας. Μην αφήστε τις ψυχικές σας αναστολές να σας κάνουν να κλειστείτε στον εαυτό σας και να μην θέλετε να μιλήσετε σε κανέναν. Προετοιμαστείτε ψυχολογικά και μάθετε να ελέγχετε το άγχος και την ανυπομονησία σας. Στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας, μπορείτε να κάνετε διαπραγματεύσεις και να ανεβάσετε το εισόδημα σας.
Δίδυμοι
Ένα παρασκήνιο σε βάρος σας με κουτσομπολιά ή σχόλια από τρίτους εξακολουθεί να υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, το οποίο θα αποκαλυφθεί σύντομα και θα μάθετε όλες τις αλήθειες. Καταστάσεις απελπισίας οι οποίες πολλές φορές οφείλονται σε λανθασμένες επιλογές, σε εξωπραγματικές καταστάσεις σε ευπιστία. Οι εργένηδες του ζωδίου, προσπαθήστε να ξεφύγετε λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας και μην είστε απόμακροι απέναντι στους άνθρωπους που πργματικά ενδιαφέρονται για σας. Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση, οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα με το ταίρι σας και να κάνετε μια καινούργια αρχή. Υπάρχει ο κίνδυνος εξαπατήσεων, ενώ δεν αποκλείετε πολλοί από εσάς να δυσκολευτείτε με συναλλαγές που έχουν να κάνουν με το δημόσιο, τις τράπεζες ή την εφορία.
Καρκίνος
Οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας θα αυξηθούν και θα τρέχετε για να τα προλάβετε όλα, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας τομέα και κάποια στιγμή θα αγχωθείτε για το αν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία στο έργο που σας έχουν αναθέσει. Παράλληλα θα ξοδέψετε χρήματα για τη διακόσμηση είτε του σπιτιού σας είτε του γραφείου σας. Τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να μην σας ικανοποιούν αφού οι ανάγκες σας θα μεγαλώσουν όποτε θα αρχίσετε να αναζητάτε καινούργιους τρόπους για να ανεβάσετε τα έσοδα σας.
Λέων
Εκμεταλλευτείτε την δύναμη και την αυτοπεποίθηση που θα σας διακατέχει αυτό το διάστημα και πάρτε τις αποφάσεις σας. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να εκφραστείτε καλύτερα και θα πετύχετε θετικά αποτελέσματα με την εφαρμογή των σχεδίων σας. Ο σύντροφος νιώθει πολύ πιεσμένος και προβληματισμένος το τελευταίο καιρό από την στάση σας. Περιορίστε όσο το δυνατόν τις όποιες εριστικές τάσεις και από τη δική σας πλευρά προκειμένου να μην ρίξετε λάδι στη φωτιά. Στη δουλειά σας οι απαιτήσεις των ανώτερων σας θα είναι αυξημένες και θα καταβάλλετε προσπάθειες για να μπορέσετε να πετύχετε αυτά που θέλουν.
Παρθένος
Αποφύγετε την συναισθηματική προσέγγιση που μπορεί να σας διακατέχει αυτήν την περίοδο στον επαγγελματικό τομέα. Θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα, αλλά οι γνωριμίες που θα κάνετε δεν θα σας ενθουσιάσουν και τόσo. Στα επαγγελματικά σας, οι συνθήκες που θα επικρατούν δεν θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας θα είναι τεταμένες. Στον ερωτικό τομέα δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια με τόσες επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχετε αυτή την περίοδο.
Ζυγός
Διανύετε όμως μια πολύ καλή περίοδο για να δημιουργήσετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις προκειμένου να θωρακιστείτε και να νιώσετε ασφαλείς στις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Θα βγάλετε πιο πολλές ευαισθησίες προς το τέλος της βδομάδας και θα κλειστείτε στον εαυτό σας. Μην ενδώσετε σε δελεαστικές προτάσεις που θα σας γίνουν γιατί υπάρχει η περίπτωση να σας εξαπατήσουν. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας και να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας και αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις που θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο.
Σκορπιός
Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, η κοινωνική σας ζωή θα παρουσιάσει ενδιαφέρον και οι δημόσιες εμφανίσεις σας θα είναι εντυπωσιακές. Όσον αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα θα αντιμετωπίσετε κάποιες διαφωνίες με τους συνεργάτες σας, γι΄ αυτό προσπαθήστε να αποφύγετε εντάσεις και προστριβές μαζί τους. Προσπαθήστε να μετριάσετε τις σπατάλες για να μπορέσετε να αποφύγετε τα προβλήματα. Στα συναισθηματικά σας εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα σκεφτείτε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε άλλο ένα βήμα και να συμβιώσετε με το ταίρι σας ή να επισημοποιήσετε το δεσμό σας. Στον οικονομικό σας τομέα, είναι η κατάλληλη στιγμή για να διευθετήσετε εκκρεμότητες με περιουσιακά ή κληρονομικά σας θέματα.
Τοξότης
Χρησιμοποιήστε τις γνωριμίες που έχετε για να μπορέσετε να επεκταθείτε στο χώρος σας. Ψυχαγωγηθείτε, διασκεδάστε και αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση. Ωστόσο καλό θα ήταν να αφιερώσετε χρόνο και στον ερωτικό σας σύντροφο προκειμένου να μη διαταραχθούν οι ισορροπίες. Ωστόσο όσοι έχετε μια σοβαρή σχέση δε θα υπάρξει κίνδυνος.
Αιγόκερως
Δεν αποκλείετε να υπάρξουν κάποιες εντάσεις και διαφωνίες οι οποίες θα σας οδηγήσουν στο να αναθεωρήσετε τη στάση σας για πολλά πράγματα. Μην αφήσετε ανασφάλειες και φοβίες να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που σας προκαλούν αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα. Προσέξτε τα λόγια που θα πείτε, γιατί θα πληγώσετε το σύντροφο σας και θα απομακρυνθεί. Στην ερωτική σας ζωή, εκδηλώστε άφοβα τα συναισθήματα που τρέφετε για το ταίρι σας και θα έχετε θετική ανταπόκριση.
Υδροχόος
Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα σχέσεις και γνωριμίες προκειμένου να προωθήσετε θέματα που έχουν σχέση με πνευματικές εργασίες, εμπόριο και δημόσιες σχέσεις. Θα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στη ζωή σας και θα ασχοληθείτε με πολλές κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Οι δεσμευμένοι αρκεστείτε στην σχέση σας για να περάσετε καλά και να μην μπείτε στον πειρασμό για παράνομες σχέσεις που μπορεί να σας απογοητεύσουν τελικά. Πολλοί από εσάς το προηγούμενο διάστημα θα διαπιστώσατε ότι τα δεδομένα στον επαγγελματικό σας τομέα άλλαξαν προς το καλύτερο. Στο χώρο σας επικρατεί πολύ παρασκήνιο, γι αυτό να είστε προσεκτικοί με τις κινήσεις σας.
Ιχθείς
Αποβάλλετε ταμπού και αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας. Δεν έχετε να φοβηθείτε κάτι, αφού γνωρίζετε τις δυνατότητες σας, τώρα μπορείτε να ξεκαθαρίσετε με το παρελθόν και να προχωρήσετε μπροστά. Επαγγελματικά θα αναπροσδιορίσετε τους στόχους σας και θα αφού οι διάφορες καταστάσεις που θα συμβούν στην δουλειά σας θα εναλλάσσονται με γρήγορους ρυθμούς και εσείς καλείστε να λάβετε μέρος. Η ψυχολογία σας θα ανέβει και θα γίνετε πολύ αισιόδοξοι για τη μελλοντική σας πορεία. Θα υπάρξουν μπερδέματα και παρανοήσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ειδικά σε θέματα επικοινωνίας.
zodia123.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση