GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ζώδια της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου

Κριός Θα επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας σε θέματα καριέρας και θα δράσετε άμεσα για να εδραιωθείτε περισσότερο στο χώρο σας αλλά και να ...

Κριός

Θα επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας σε θέματα καριέρας και θα δράσετε άμεσα για να εδραιωθείτε περισσότερο στο χώρο σας αλλά και να επεκταθείτε βάζοντας σε εφαρμογή τις καινούργιες ιδέες που έχετε. Θα πρέπει να είσαστε περισσότερο συνεργάσιμοι, εαν θέλετε να υπάρξει επαγγελματική άνοδος και να βρείτε την απαραίτητη υποστήριξη. Όσοι είσαστε μόνοι, αποφύγετε να δεχθείτε καταστάσεις του παρελθόντος να ξαναμπούν στη ζωή σας. Παράλληλα, οργανώστε μια κοντινή έκδρομη με το ταίρι σας, για να ξεφύγετε λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Υπάρχει το ενδεχόμενο να σας γίνει μια πρόταση αυτές τις ημέρες, που αν την αποδεχθείτε θα σας ανοίξει σημαντικές πόρτες στην πορεία.

Ταύρος

Στα επαγγελματικά σου, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποιες αλλαγές σχεδίων, καλό θα είναι να αφήσεις τους άλλους να αποφασίσουν. Οργανωθείτε καλύτερα και φτιάξτε ένα πρόγραμμα, αν θέλετε να τα βγάλετε πέρα και να ανταμειφθείτε για τους κόπους σας. Στα οικονομικά σας, θα θελήσετε να αποκτήσετε τον πλήρη έλεγχο όσων έχετε αξιολογήσει ως υλικές αξίες στη ζωή σας, για να νιώσετε περισσότερη ασφάλεια.

Δίδυμοι

Ακόμα και αν καθυστερούν κάποια επαγγελματικά σας ζητήματα, δεν πρέπει να πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις για να γίνει το δικό σας. Αντίθετα όσοι από εσάς θέλετε να πάρετε κάποιες σοβαρές αποφάσεις γύρω από την σχέση σας, καλυτέρα να το αναβάλετε για αργότερα. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις με τους συνεργάτες σας. Αρκετοί από εσάς θα έχετε ανεβασμένη διάθεση και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας.

Καρκίνος

Στις διαπροσωπικές σχέσεις έχετε ταλαιπωρηθεί τον τελευταίο καιρό, μην απογοητεύεστε, τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται αρκετά σε όλους τους τομείς ενώ ένα σημαντικό σχέδιο αρχίζει να προωθείτε. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες για τους αδεσμεύτους, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του ένας παλιός έρωτας. Στον οικονομικό σας τομέα, βάλτε όρια στις δαπάνες και προσπαθήσετε να έχετε υπομονή, γιατί τα χρήματα στην τσέπη σας θα έρθουν μετά από σκληρή δουλειά και τολμηρές κινήσεις. Τα επαγγελματικά ταξίδια ευνοούνται αυτήν την περίοδο γι αυτό εκμεταλλευτείτε τα δεόντως. Το σημαντικότερο είναι να μην αποφασίζετε τίποτα εν θερμώ.

Λέων

Περιορίστε τις κινήσεις σας αυτό το διάστημα γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να εκνευρίζεστε χωρίς αποτέλεσμα. Προχωρήστε με μέτρο και προσέξτε να μην υποπέσετε σε υπερβολές. Στα οικονομικά σας φανείτε συντηρητικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας και αποφύγετε τις σπατάλες. Στον ερωτικό τομέα τα δεδομένα είναι αρκετά καλά και όσοι είχατε κάποια προβλήματα το προηγούμενο διάστημα τώρα μπορείτε να γεφυρώσετε τις αποστάσεις. Σχέδια που έχουν σχέση, με έναν έρωτα, με τα παιδιά ή με τα επαγγελματικά, καθυστερούν το τελευταίο διάστημα και αυτό έχει περιοριστή την αισιοδοξία σας.

Παρθένος

Είσαι σε μια πολύ εποικοδομητική περίοδο. Εφαρμόστε κάθε πρωτότυπη ιδέα σας και δεν θα χάσετε. Να είστε πρακτικοί, αναζητώντας λύσεις που μπορούν να εφαρμοστούν, στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και διώξτε κάθε απαισιόδοξη σκέψη. Προσέξετε τις συζητήσεις που θα κάνετε για νέες συνεργασίες και προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα τα σχέδια σας. Συνεργασίες ή και σημαντικές επεκτατικές κινήσεις που είχατε προγραμματίσει το προηγούμενο διάστημα και δεν ολοκληρωθήκαν, τώρα παρουσιάζουν δυσκολίες.

Ζυγός

Σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές γεμάτες πάθους και έρωτα που θα σας αναζωογονήσουν. Στα οικονομικά σας θα κάνετε κάποιους συνδυασμούς και θα αυξηθούν τα έσοδα σας, αλλά δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά σας αέρα και αρχίστε τις σπατάλες. Στην ερωτική σας ζωή, τα άστρα προβλέπουν για εσάς που έχετε ένα μόνιμο δεσμό, ότι θα δημιουργηθούν διάφορες παρεξηγήσεις με το ταίρι σας και θα απομακρυνθείτε. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα κάνετε ένα ξεκαθάρισμα με το σύντροφο σας, για τα προβλήματα που υπάρχουν μέσα στη σχέση σας. Τα άστρα προβλέπουν ότι, θα πρέπει να δώσετε ένα τέλος σε υποθέσεις που σας εμποδίζουν και δεν σας επιτρέπουν να κινηθείτε όπως εσείς ακριβώς θέλετε.

Σκορπιός

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, αποφεύγοντας εντάσεις με τους συνεργάτες σας. Θα γίνετε πιο ρεαλιστές, επανεξετάζοντας τα σχέδια σας και αναπροσαρμόζοντας σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα που επικρατούν στη ζωή σας. Μην κάνετε καινούργια ανοίγματα κρατήστε ότι θεωρείτε καλύτερο για σας σαν βάση και με μικρά και σταθερά βήματα προχωρήστε. Προσοχή μόνον στην υπεραισιοδοξία. Στον αισθηματικό τομέα οι ισορροπίες είναι εύθραυστες και θα πρέπει να δώσετε μάχη για να προφυλάξετε την σχέση σας.

Τοξότης

Θετικές εξελίξεις προβλέπονται στον ερωτικό σας τομέα. Θα βγουν απωθημένα στην επιφάνεια, θα ακούσετε παράπονα και εσείς θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας γιατί μέσα από αυτές τις καταστάσεις θα ανακαλύψετε ορισμένους εχθρούς σας. Καθυστερήσεις εμπόδια προβλήματα και αναβολές σας έχουν κουράσει μέχρι του σημείου να απογοητευτείτε.

Αιγόκερως

Αποφύγετε να κάνετε κάποια σημαντική κίνηση επαγγελματικού χαρακτήρα αυτήν την περίοδο. Η επιτυχία σας στο χώρο που κινείστε είναι σίγουρη, αρκεί να μπορέσετε να αναπτύξετε σωστά τις ικανότητες σας και να προβάλετε τα ταλέντα σας. Μια καινούρια περίοδος αρχίζει για σας όπου μπορείτε να βάλετε νέους στόχους και να τους πραγματοποιήσετε. Όσοι είστε δεσμευμένοι, είστε σε ισορροπία. Στα οικονομικά σας, υπάρχει πιθανότητα κάποιοι στενοί συγγενείς να σας επιβαρύνουν με ανάγκες που δεν είχατε υπολογίσει.

Υδροχόος

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες σοβαρές συζητήσεις γύρω από το μέλλον μιας συνεργασίας ή ενός γάμου. Θα απομακρυνθείτε για λίγο από το ταίρι σας για να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας και να πάρετε αποφάσεις. Μη βιαστείτε να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες για να αποφύγετε τα λάθη. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, τολμήστε να πάρετε τη ζωή στα χεριά σας και απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας πιέζουν. Στην ερωτική σας ζωή, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα υπάρξουν ευκαιρία για αναθέρμανση των σχέσεων σας.

Ιχθείς

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να ξεκινήσετε ένα δημιουργικό εσωτερικό ψάξιμο με τον εαυτό σας, προκειμένου να βάλετε σε τάξη τόσο τα συναισθήματα σας, όσο και τις σκέψεις σας. Η πίεση και η ένταση που νιώθετε στον επαγγελματικό τομέα αν δεν προσέξετε μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για παρεξηγήσεις με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι διαχωρίστε την φιλία από τον έρωτα, γιατί θα πληγώσετε άδικα το πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σας. Όσοι από εσάς έχετε προβλήματα στη σχέση σας κάντε υπομονή, θα βρείτε λύσεις σύντομα. Στον ερωτικό τομέα οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι θα πάρετε αρκετές επιβεβαιώσεις μέσα από τα φλερτ.

zodia123.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση