GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βουλή: Πρόταση από τον ΣΥΡΙΖΑ για 1' σιγή για την μνήμη του Φύσσα. Δέχτηκε η Χρυσή Αυγή και την απέσυραν...

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, πρότεινε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, σημειώνοντας ότι ...

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, πρότεινε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, σημειώνοντας ότι η δολοφονία του από το μαχαίρι του Γιώργου Ρουπακιά, πρέπει να γίνει σημείο καμπής για τον τρόπο που αντιμετωπίζει η Δημοκρατία αυτό το φαινόμενο.
Έναν τρόπο που, όπως τόνισε ο βουλευτής, πρέπει να αποτελεί ένα καθαρό και απόλυτο «όχι» στην επιστροφή κλίματος εμφυλίου πολέμου.
Όταν, ωστόσο, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε ότι το κόμμα του αποδέχεται την πρόταση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και συμμετέχει στην τήρηση της σιγής, επαναλαμβάνοντας μάλιστα ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη δολοφονική ενέργεια, ο κ. Παπαδημούλης δήλωσε ότι αποσύρει την πρόταση του.
Όπως είπε, η απόσυρση της πρότασης έγινε διότι "ο Ηλίας Κασιδιάρης υποκριτικά δήλωσε ότι αποδέχεται την πρόταση, απέρριψε όμως το σκεπτικό της, χαρακτηρίζοντας ανοησίες όσα καταγγέλλονται για τη Χρυσή Αυγή".
Ο κ. Παπαδημούλης δήλωσε και το εξής: "ο δράστης της δολοφονίας δεν ανήκει απλώς στη Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή είναι ο δράστης".
Μετά την εξέλιξη αυτή το Σώμα συμφώνησε να μην τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.

Ένταση στη Βουλή με Χρυσή Αυγή από fon1972

Ένταση με τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή -2- από newsview

2 σχόλια

  1. ΚΑΛΆ ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΈΡΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΑΠΕΣΥΡΕ..ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ..ΘΡΑΣΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ..ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση