GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκινάει τη λειτουργία του, στο κέντρο του Χαλανδρίου, το 1ο Συνεταιριστικό Φροντιστήριο...

Ξεκίνησαν από τη Δευτέρα, 2/9/2013, οι εγγραφές μαθητών στο Συνεταιριστικό Φροντιστήριο Χαλανδρίου, το 1ο Συνεταιριστικό Φροντιστήριο Μέσ...

Ξεκίνησαν από τη Δευτέρα, 2/9/2013, οι εγγραφές μαθητών στο Συνεταιριστικό Φροντιστήριο Χαλανδρίου, το 1ο Συνεταιριστικό Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Συνεταιριστικό Φροντιστήριο Χαλανδρίου αποτελεί το τρίτο και πλέον σύνθετο εγχείρημα του Συνεταιρισμού Γονέων Χαλανδρίου και είναι αποτέλεσμα πολλών μηνών οργάνωσης, προετοιμασίας και άπειρης προσωπικής δουλειάς των μελών του Συνεταιρισμού. Αποτελεί υπόδειγμα δράσης κοινωνικής οικονομίας: κόντρα στη συνήθεια και στην κυρίαρχη λογική, οι καθηγητές ενώνουν τις δυνάμεις τους με γονείς και ελεύθεροι από δεσμεύσεις φτιάχνουν από κοινού και διοικούν ένα φροντιστήριο με χαμηλά δίδακτρα για τους μαθητές και με αξιοπρεπείς αμοιβές για τους εκπαιδευτικούς.
Ενδεικτικά, η Α΄ Λυκείου, με κάλυψη σε 6 μαθήματα και εβδομαδιαίο πρόγραμμα 12 ωρών, ανέρχεται στην τιμή των 190 € μηνιαίως. Η Β΄ Λυκείου κυμαίνεται από τα 180€ έως τα 270€ μηνιαίως, αναλόγως της κατεύθυνσης (θεωρητική, τεχνολογική, θετική) αλλά και του πακέτου μαθημάτων, που θα επιλέξει ο μαθητής. Η Γ΄ Λυκείου κυμαίνεται από 250 € έως 340 €/μήνα, πάλι αναλόγως της κατεύθυνσης και του πακέτου μαθημάτων.
Το εγχείρημα περιλαμβάνει εκπαιδευτικούς με πολυετή εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης σε κάθε τάξη και μάθημα. Εκπαιδευτικούς που δεν αποσκοπούν στην παπαγαλία και στην λογική των έτοιμων λύσεων αλλά έχουν διαμορφώσει ένα πρόγραμμα σπουδών που εστιάζει στην ανάπτυξη της κριτικής σκέψης και της αυτενέργειας του μαθητή.
Πιστεύουμε ότι καλό φροντιστήριο είναι αυτό που όχι μόνο παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση αλλά και που ταυτόχρονα παράγει αντί για επιχειρηματικό κέρδος συλλογικότητα και αλληλεγγύη. Αυτό είναι το φροντιστήριό μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση