GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ζώδια της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου

Κριός Θα αποκτήσετε καινούργια ενδιαφέροντα και θα γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους που μελλοντικά θα σας στηρίξουν στα σχέδια σας. Μετακο...

Κριός

Θα αποκτήσετε καινούργια ενδιαφέροντα και θα γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους που μελλοντικά θα σας στηρίξουν στα σχέδια σας. Μετακομίσεις, ανακαινίσεις ή ακόμη και αγορές ή πωλήσεις της ακίνητης περιουσίας δεν είναι καθόλου απίθανο να συμβούν. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, τα άστρα προβλέπουν ότι θα είστε τελείως ανέμελοι και θα φλερτάρετε ασύστολα, έχοντας τη συνείδηση σας καθαρή. Στην ερωτική σας ζωή, οι δεσμευμένοι θα περάσετε μια περίοδο όπου θα θυμηθείτε καταστάσεις που έχετε βιώσει με το ταίρι σας στο παρελθόν.

Ταύρος

Η συναισθηματική σας ζωή έχει όλες τις προϋποθέσεις να βελτιωθεί. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να εκφραστείτε καλύτερα και θα πετύχετε θετικά αποτελέσματα με την εφαρμογή των σχεδίων σας. Θωρακιστείτε με αυτοπεποίθηση και οπλιστείτε με υπομονή για να ανταπεξέλθετε στις όποιες ανατροπές θα συμβούν αυτήν την περίοδο. Περιορίστε τις σπατάλες. Πρακτικά θέματα γύρω από την δουλειά την οικογένεια και τα οικονομικά αποσπούν την προσοχή σας.

Δίδυμοι

Οι ξαφνικές ανατροπές στη ζωή σας θα αλλάξουν τους ρυθμούς της καθημερινότητας σας και θα βγάλετε πολλές ανασφάλειες και φοβίες. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να κάνετε ένα πρόγραμμα για να διαχειριστείτε τα εισοδήματα σας με τον καλύτερο τρόπο. Χρήματα που σας οφείλουν καθυστερούν με αποτέλεσμα να αγχώνεστε και να χαλάει η διάθεση σας.

Καρκίνος

Εντάσεις αλλά και περίεργα συναισθήματα μπορούν να έρθουν στην επιφάνεια και να σας προβληματίσουν έντονα. Θα διώξετε πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις που δεν ταιριάζουν σε σας. Κλείστε τα αυτιά σας στα παραπλανητικά λόγια που ενδεχομένως να ακούσετε αυτό το διάστημα. Ο οικονομικός τομέας είναι αυτός που χρειάζεται την προσοχή σας αυτή την περίοδο, προγραμματίστε τα έξοδα σας και μην προβείτε σε αλόγιστες σπατάλες.

Λέων

Αντιμετωπίστε με υπομονή κάποιες καταστάσεις που θα συμβούν με συναδέλφους στη δουλειά σας και κρατήστε ουδέτερη στάση. Αποφύγετε να ρισκάρετε στον οικονομικό σας τομέα με επενδύσεις, δάνεια γιατί δεν θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Για τους αδέσμευτους και κυρίως του δευτέρου δεκαημέρου οι νέες γνωριμίες τους βγάζουν από τα συναισθηματικά τους αδιέξοδα. Δραστηριοποιηθείτε και μην αφήσετε αυτό το διάστημα να πάει χαμένο.

Παρθένος

Αυξημένη η ευαισθησία και διορατικότητα σας σήμερα. Εξισορροπείστε τις διαφορές που είχατε και περάστε υπέροχες στιγμές μαζί. Θα κλειστείτε για λίγο στον εαυτό σας για να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα και να οργανωθείτε καλύτερα, έτσι ώστε να κάνετε σωστά και σταθερά βήματα που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Μη αφήσετε να σας επηρεάσουν λόγια τρίτων στις αποφάσεις σας. Οι αδέσμευτοι καλό θα είναι να μην επενδύσετε συναισθηματικά αυτήν την περίοδο.

Ζυγός

Καταστάσεις έντασης και άγχους δεν αποκλείεται να υπάρξουν αυτό το διάστημα. Μόνο έτσι θα πετύχετε μια ανοδική πορεία στην καριέρα σας και θα εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας. Προβληθείτε προκειμένου να επιτύχετε πολλούς από τους στόχους και τις επιδιώξεις σας στον επαγγελματικό τομέα. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, στο χέρι σας είναι να δημιουργήσετε ισορροπίες μέσα στη σχέση σας, αρκεί να ανοίξετε την καρδιά σας στο σύντροφο σας.

Σκορπιός

Θα βγουν απωθημένα στην επιφάνεια, θα ακούσετε παράπονα και εσείς θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας γιατί μέσα από αυτές τις καταστάσεις θα ανακαλύψετε ορισμένους εχθρούς σας. Οι όποιες εντάσεις υπήρχαν τείνουν να εκλείψουν οριστικά και οι σχέσεις που άντεξαν θα συντηρηθούν πλέον μακροπρόθεσμα. Στα αισθηματικά σας, τα άστρα προβλέπουν για τους δεσμευμένους του ζωδίου ότι θα κάνετε συζητήσεις με το ταίρι σας για την πορεία της σχέσης σας. Στα οικονομικά σας, έχετε ήδη προγραμματίσει τις επόμενες σας κινήσεις, που αφορούν την βελτίωση του εισοδήματος σας.

Τοξότης

Θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε κάποια από τα επαγγελματικά σας σχέδια αυτήν την περίοδο. Μην είστε απόμακροι φίλοι μου. Προσέξτε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις από αυτήν τη λάθος συνεννόηση ειδικά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή τους συνεργάτες. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα παρουσιαστούν κάποιες προτάσεις τις οποίες θα τις συζητήσετε με τους συνεργάτες σας και θα αναζητήσετε καινούργιους τρόπους για να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν στη δουλειά σας.

Αιγόκερως

Ο χώρος της εργασίας σας, θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας και θα προσπαθήστε να βελτιώσετε το επίπεδο επαφής με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε. Όσοι είστε δεσμευμένοι προσέξτε να μην ξεθυμάνετε τα νεύρα σας στο ταίρι σας. Στα αισθηματικά όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, ξαφνικές καταστάσεις θα συμβούν και θα δημιουργηθεί ένα περίεργο κλίμα με τον σύντροφο σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα έχετε εντάσεις και διαπληκτισμούς με το σύντροφο σας.

Υδροχόος

Δώστε μεγάλη σημασία αν σας ζητηθεί να αναλάβετε παραπάνω υποχρεώσεις, γιατί υπάρχει πιθανότητα να μην καταφέρετε να ανταπεξέλθετε. Θα γίνετε πιο τρυφεροί και πιο στοργικοί με τον ερωτικό σας σύντροφο. Μην υπογράψετε αυτήν την περίοδο διακανονισμούς ή συμβόλαια. Οι ελεύθεροι θα ζήσετε έντονες συγκινήσεις καθώς μια ξεχασμένη ερωτική ιστορία μπορεί να σας «χτυπήσει» πάλι την πόρτα. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν άνθρωποι οι οποίοι θα στηρίξουν σχέδια που έχουν ιδιαίτερη σημασία για εσάς και θα σας προωθήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ιχθείς

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα σχέσεις και γνωριμίες προκειμένου να προωθήσετε θέματα που έχουν σχέση με πνευματικές εργασίες, εμπόριο και δημόσιες σχέσεις. Οι αδέσμευτοι σχεδιάσετε ένα ταξιδάκι με τους φίλους σας για να χαλαρώσετε. Όσοι από εσάς έχετε μια μακροχρόνια σχέση και έχει αντέξει τις δοκιμασίες των δυο τελευταίων ετών θα έχετε υποστήριξη από το ταίρι σας και αυξημένη συντροφικότητα. Προσοχή σε τριγμούς που μπορεί να προκύψουν στην σχέση σας.

zodia123.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση