GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλο προκαλεί η νέα τάση στην Αμερική - Γυναίκες αγοράζουν θετικά τεστ εγκυμοσύνης για 25 δολάρια

Πρόκειται για μια από τις πιο παράξενες συνήθειες που εμφανίστηκαν τελευταία στις ΗΠΑ η οποία βρίσκει ολοένα και μεγαλύτερη απήχηση. Όλ...


Πρόκειται για μια από τις πιο παράξενες συνήθειες που εμφανίστηκαν τελευταία στις ΗΠΑ η οποία βρίσκει ολοένα και μεγαλύτερη απήχηση.

Όλα ξεκίνησαν από μια αγγελία μιας γυναίκας από το Buffalo της Νέας Υόρκης. Όπως ανέφερε στην αγγελία από τη στιγμή που έμεινε έγκυος, οι φίλες της της ζητούσαν συνέχεια ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης ώσπου η ίδια αποφάσισε να τα χρεώνει έναντι 25 δολαρίων το καθένα. Όπως συμπληρώνει δεν την αφορά ο λόγος για τον οποίο το θέλει κάθε γυναίκα και είναι διαθέσιμο οποιαδήποτε στιγμή της μέρας.

Το θέμα βέβαια δε σταμάτησε εκεί, αφού μια άλλη έγκυος από το Νιου Τζέρσι αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγμα της προηγούμενης γυναίκας πουλώντας κι εκείνη θετικά τεστ εγκυμοσύνης έναντι του ίδιου ποσού δίνοντας μάλιστα και ιδέες για το που μπορεί να το χρησιμοποιήσει μια γυναίκα. Μεταξύ αυτών αναφέρει πως μπορείτε να πείσετε το φίλο σας να σας κάνει την πολυπόθητη ερώτηση ή απλά να κάνετε μια πλάκα στους συγγενείς και φίλους σας.

Το ανησυχητικό είναι ότι αυτή η τάση εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς σε πολλές πόλεις της Αμερικής και αν και οι λόγοι για τους οποίους προβαίνει μια γυναίκα σε μια τέτοια αγορά δεν δημοσιεύονται, δεν είναι λίγοι αυτοί που φοβούνται ότι τα κίνητρα δεν είναι πολύ "αθώα".
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση