GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε κλοιό 4.000 αστυνομικών η Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ

Πάνω από 4.000 αστυνομικοί - από τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και άλλους νομούς της Βόρειας Ελλάδας - θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για...


Πάνω από 4.000 αστυνομικοί - από τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και άλλους νομούς της Βόρειας Ελλάδας - θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για την 78η ΔΕΘ, η οποία ξεκινά σήμερα, προκειμένου να...
αποφευχθούν επεισόδια. Τέσσερις οι βασικές συγκεντρώσεις που θα "πολιορκήσουν" το Βελλίδειο.

Σύμφωνα με το σχέδιο ασφαλείας που χαράχτηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ομάδες της ΔΙΑΣ και τηςΔΕΛΤΑ θα κάνουν περιπολίες σε όλη την πόλη, ενώ δυνάμεις των ΜΑΤ θα παραταχθούν γύρω από το Συνεδριακό Κέντρο, όπου θα πραγματοποιηθούν οι ομιλίες του πρωθυπουργού και των πολιτικών αρχηγών.

Το κλίμα είναι τεταμένο - μεταξύ άλλων - λόγω του προγράμματος διαθεσιμότητας για χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους, των περικοπών και των απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα, των περικοπών σεΥγεία και Παιδεία και του πρόσφατου σχεδίου αναδιάρθρωσης της αμυντικής βιομηχανίας.

Ηχηρό "παρών" αναμένεται να δώσουν και οι απολυμένοι της ΕΡΤ.

Κινητοποιήσεις ετοιμάζουν και οι κάτοικοι της Χαλκιδικής που αντιδρούν στην εξόρυξη χρυσού στο δάσος των Σκουριών.

Οι κινητοποιήσεις ξεκινούν από το απόγευμα της Παρασκευής με συγκέντρωση ένστολων στον Λευκό Πύργο και πορεία μέχρι το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

Από το απόγευμα του Σαββάτου - αφού ο πρωθυπουργός θα εγκαινιάσει την Έκθεση - ξεκινούν τασυλλαλητήρια των συνδικάτων. ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και Εργατικό Κέντρο έχουν καλέσει σε συγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου, το ΠΑΜΕ στην πλατεία Αριστοτέλους και η εξωκοινοβουλευτική Αριστερά στην Καμάρα.

Τι θα πει ο Σαμαράς

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρωθυπουργός από το βήμα της ΔΕΘ, θα εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για το mail της τρόικας που ζητεί το κλείσιμο των ΕΑΣ, της ΕΛΒΟ και της ΛΑΡΚΟ, επιχειρώντας να παρουσιάσει ένα πιο "σκληρό" διαπραγματευτικό προφίλ, τονίζοντας ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να μην έχει αμυντική βιομηχανία.

Αναμένεται να δώσει προτεραιότητα στην επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος, προκειμένου να υπάρξουν μέτρα ανακούφισης για τους πιο αδύναμους. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο κ. Σαμαράς θα ανακοινώσει κάποια μικρή φοροελάφρυνση ή κάποια δέσμη μέτρων προστασία των πολιτών με χαμηλά εισοδήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα παραχωρήσει ούτε φέτος συνέντευξη Τύπου.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη δύο φορές.

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου για να πάρει μέρος στο συλλαλητήριο των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ και το τριήμερο Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή (13-14-15/9). Την Παρασκευή θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, το Σάββατο θα συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων και την Κυριακή θα δώσει συνέντευξη Τύπου.
nooz.gr

1 σχόλιο

  1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΡΕΑΛ ΦΜ ,Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ,ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΤΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΩΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ
    ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΛΑΟ;
    Ή ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ;
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ Η ΝΤΟΙΤΣΕ ΜΠΑΝΓΚ ΕΧΕΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΟΞΙΚΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΨΟΥΣ 72 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ;
    ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση