GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη και η σύζυγος του 45χρονου που δολοφόνησε τον 34χρονο...

Συνελήφθη και η σύζυγος του 45χρονου δράστη της δολοφονίας. Σύμφωνα με πηγές της Ασφάλειας έδωσε ψευδή κατάθεση ότι πέταξε στα σκουπίδια ...

Συνελήφθη και η σύζυγος του 45χρονου δράστη της δολοφονίας. Σύμφωνα με πηγές της Ασφάλειας έδωσε ψευδή κατάθεση ότι πέταξε στα σκουπίδια ένα πτυσσόμενο γκλοπ και έντυπο υλικό της Χ.Α. ενώ τα μετέφερε σε οικείο σπίτι όπου έγινε αστυνομική έρευνα και εντοπίστηκε το υλικό.

7 σχόλια

  1. ΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΙΔΑΜΕ ΧΡΥΣΑΥΓΊΤΙΣΑ ΖΗΤΏ ΖΗΤΏ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΗΝ ( ΚΥΡΙΑ ) ΒΟΥΛΕΥΤΊΝΑ ΤΉΣ ΧΡΥΣΉΣ ΑΥΓΉΣ ΝΑ ΠΆΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΕΖΌΝΙ ΤΗΝ ΚΌΡΗ ΤΉΣ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΕΝΑ ΤΡΊΟ ΣΤΗΝ ΣΙΡΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος της είπε να κρύψει -πετάξει- αυτό το υλικό;
    Και γιατί να το κρύψει; Είναι η Χρυσή Αυγή υπό διωγμό;


    Καπετάν Μακρύς. Προφανώς η άρχουσα τάξη θέλει να βάλει τους φτωχούς να φαγωθούν μεταξύ τους για να συνεχίσουν να μασάνε αυτοί ανενόχλητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΜΟΛΌΓΗΣΕ ΌΤΙ ΥΠΉΡΧΕ ΣΥΝΟΜΙΛΊΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΆΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΊΣΕΙ ΟΤΙ ΥΛΙΚΌ ΤΟΝ ΣΥΝΔΈΕΙ ΜΕ ΤΟΎΣ ΝΈΟ ΝΑΖΊ ,ΤΙ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΏ ΚΌΜΜΑ ΠΡΈΠΕΙ ΆΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΆΛΟΥΝ ΕΚΤΌΣ ΝΌΜΟΥ ,ΤΙ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΚΑΙ ΆΛΛΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΊΕΣ ,Η ΕΊΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΈΡΟΣ ΤΟΎΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπούτζουκας Τηλέμαχος18 Σεπ 2013, 9:18:00 μ.μ.

    Μετά τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, συνελήφθη το απόγευμα και η σύζυγός του, η οποία νωρίτερα φέρεται να είχε ομολογήσει πως μετά από τηλεφώνημα του Γιώργου Ρουπακιά μάζεψε και έκρυψε τα στοιχεία που συνέδεαν τον δολοφόνο με τη Χρυσή Αυγή.

    Συνελήφθησαν για ψευδορκία η σύζυγος του δράστη και άλλη μια γυναίκα, καθώς και ο υπεύθυνος της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής Πειραιά

    Η γυναίκα αρχικά είχε δηλώσει πως τα πέταξε στα σκουπίδια και στη συνέχεια ομολόγησε πως τα παρέδωσε στον πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΉΣ ΑΥΓΉΣ ΜΑΤΕΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ ΤΙ ΦΟΒΆΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΊΚΙ.
    Αναβάλλεται επ΄ αόριστον η προγραμματισμένη για αύριο το απόγευμα ομιλία του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, στα γραφεία της Τ.Ο. Νίκαιας.

    Η εκδήλωση είχε ανακοινωθεί εδώ και μέρες από το επίσημο site του ακροδεξιού κόμματος και σήμερα το μεσημέρι, μετά και τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από μέλος, σύμφωνα με τον ίδιο, της Χρυσής Αυγής, αποσύρθηκε το σχετικό δελτίο Τύπου.

    Σύμφωνα με την αρχική ανακοίνωση, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής θα μιλούσε στα στελέχη και τους οπαδούς του κόμματός του για: «την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και τη μαύρη προπαγάνδα που προσπαθεί το σάπιο πολιτικό κατεστημένο να δημιουργήσει εις βάρος της Χρυσής Αυγής».

    Πληροφορίες από τα κεντρικά του ακροδεξιού κόμματος στη Μεσογείων, αναφέρουν πως δεν έχει δρομολογηθεί καμία ανοιχτή εκδήλωση μελών του κόμματος, ως απάντηση στις ευθείες βολές που δέχεται τις τελευταίες ώρες η Χρυσή Αυγή για τη δολοφονία του άτυχου νέου στο Κερατσινι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΊΝΑΙ ΚΌΤΑ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΧΑΜΈΝΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση