GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνέλαβαν 458 άτομα μέσα σε ένα μήνα στη Στερεά Ελλάδα

Σαράντα (40) συνελήφθησαν για κλοπές και εξήντα επτά (67) άτομα για ναρκωτικά. Έντονη ήταν η δραστηριότητα της Αστυνομίας στους πέντ...


Σαράντα (40) συνελήφθησαν για κλοπές και εξήντα επτά (67) άτομα για ναρκωτικά. Έντονη ήταν η δραστηριότητα της Αστυνομίας στους πέντε νομούς της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κατά τον μήνα Αύγουστο. Συνολικά...
συνελήφθησαν συνολικά τετρακόσια πενήντα οκτώ (458) άτομα και ειδικότερα:

Ένα (1) άτομο, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ένα (1) άτομο για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ένα (1) άτομο, για ανθρωποκτονία από αμέλεια και επτά (7) άτομα, για συμμετοχή σε εγκληματικές οργανώσεις.

Σαράντα (40) άτομα, για διάπραξη κλοπών, κλοπών – διαρρήξεων, εξήντα επτά (67) άτομα, για ναρκωτικά, οκτώ (8) άτομα, για παράβαση του νόμου για τα όπλα, τέσσερα (4) άτομα, για διάπραξη κλοπών τροχοφόρων, έξι (6) άτομα, για απόπειρες κλοπών, πέντε (5) άτομα, για απάτη, δύο (2) άτομα, για πλαστογραφία.

Εκατόν σαράντα δύο (142) αλλοδαποί, για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα (παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών), εξήντα ένα (61) άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδιωκτικά έγγραφα (αποφάσεις δικαστηρίων, εντάλματα κ.λ.π.)

Πενήντα (50) άτομα, για αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα (Υγειονομικές παραβάσεις, παραβάσεις Κ.Ο.Κ., παραβάσεις Οικοδομικού Κανονισμού (ΓΟΚ), παραβάσεις νομοθεσίας περί προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων σε βαθμό πλημμελήματος κ.λ.π.)

Είκοσι (20) άτομα, για πρόκληση σωματικών βλαβών, δέκα οκτώ (18) άτομα, για απειλή – εξύβριση, τρία (3) άτομα, για χρέη προς το Δημόσιο, ένα (1) άτομο, για αρπαγή, τρία (3) άτομα, για πρόκληση φθορών, δύο (2) άτομα, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ένα (1) άτομο, για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, πέντε (5) άτομα, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα, δύο (2) άτομα, για ενδοοικογενειακή βία, ένα (1) άτομο, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, δύο (2) άτομα, για ψευδή καταμήνυση, τρία (3) άτομα, για παραβίαση περιορισμών διαμονής, ένα (1) άτομο, για παράβαση νομοθεσίας περί ραδιοσταθμών και ένα (1) άτομο, για παραβίαση σφραγίδων.

egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση