GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

'Aρχισε η παραπληροφόρηση...

Γράφεται στην Ελλάδα ότι ο πρωθυπουργός συναντιέται με εκπροσώπους ομογενειακών Οργανώσεων από...


Γράφεται στην Ελλάδα ότι ο πρωθυπουργός συναντιέται με εκπροσώπους ομογενειακών Οργανώσεων από...
όλη την Αμερική (με πηγή το ''Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων'' και συντάκτη συνεργάτη του στην Αθήνα).
Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Στη συνάντηση (γενικό Προξενείο Νέα Υόρκη, Κυριακή 29 Σεπ.) παρόντες 20-25 προεδροπαράγοντες (με πρόσκληση) από την ευρύτερη περιοχή Νέας Υόρκης, ΜΟΝΟ. Η πλειοψηφία των προεδροπαραγόντων εκπροσωπεί ημιδιαλυμένες Οργανώσεις.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΜΜΕ ΕΛΛΑΔΑΣ: Μην παραπληροφορείτε πάλι, σε ζητήματα που έχουν σχέση με την Ομογένεια.
Τα θετικά και τα αρνητικά της 2ης επίσκεψης Σαμαρά στις ΗΠΑ, αντικειμενικά και καθημερινά...
(Ιδιωτικό δείπνο, Σάββατο βράδυ, με πολιτικούς φίλους-υποστηρικτές και την συμμετοχή ''στελέχους της Νομαρχιακής Νέας Δημοκρατίας HΠΑ'', πρώην... ΕΣΑ-τζη, ''που έδερνε'' επί Ιωναννίδη.
Ατόπημα Βενιζέλου στη Νέα Υόρκη
Ευρισκόμενος στις ΗΠΑ, λίγο πριν αναχωρήσει επιστρέφοντας στην Αθήνα (αργά απόγευμα 28 Σεπ.), ο αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών, έκανε δηλώσεις γιά εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας (με υπονοούμενα κατά κομμάτων της αντιπολίτευσης που αντιτίθενται στα μνημόνια), μεταφέροντας το μικροπολιτικό- μικροκομματικό μίζερο ''κλίμα'' της Αθήνας στο εξωτερικό, στην Ομογένεια. Παραδοσιακά, 'Ελληνες πολιτικοί που επισκέπτονται τις ΗΠΑ, δεν κάνουν δηλώσεις γιά εσωτερικά πολιτικά-κομματικά ζητήματα, επειδή στο εξωτερικό εκπροσωπούν την χώρα και όχι τα κόμματά τους. Ο κ. Βενιζέλος, κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στη Νέα Υόρκη (ΟΗΕ) τα έκανε ''μπάχαλο'' στο Κυπριακό, είπε τις υπερβολές ''η Ελλάδα είναι η 30η οικονομική δύναμη στον κόσμο'', ότι ''έχει το μεγαλύτερο πρωτογενές πλεόνασμα στην Ευρωζώνη'' κ.ά.
Γιά 14 μήνες τα ίδια και τα ίδια, αλλά ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ οι επενδύσεις;
''Κοσμικά δείπνα'' στο Μανχάτταν (με την συμμετοχή του πρωθυπουργού) με ''παπατζήδες'' (τους ''κροίσους της Ομογένειας''), που ΘΑ κάνουν ''επενδύσεις'' στην Ελλάδα, αλλά αυτές ΔΕΝ γίνονται ποτέ
kalami.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση