GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάνα-ντετέκτιβ για να σώσει το γιο της

«Δεν πρόκειται να φύγω από την Ελλάδα χωρίς το γιο μου», δηλώνει στο “Cretalive” η μητέρα του 19χρονου Βρετανού, ο οποίος πριν από περί...

«Δεν πρόκειται να φύγω από την Ελλάδα χωρίς το γιο μου», δηλώνει στο “Cretalive” η μητέρα του 19χρονου Βρετανού, ο οποίος πριν από περίπου ένα μήνα, προφυλακίστηκε για... την δολοφονία του συνομήλικου ομοεθνούς του, στη διάρκεια συμπλοκής στα Μάλια.

Η αποφασισμένη μητέρα, συνοδευόμενη από τον πατέρα του παιδιού της και τους δικηγόρους τους κ.κ. Ζωή Λάμα και Θεοχάρη Δαλακούρα, έδωσε σήμερα συμπληρωματική κατάθεση στην ανακρίτρια Ηρακλείου που χειρίζεται την υπόθεση, όπου εξέφρασε για μια ακόμη φορά την πεποίθησή της ότι ο γιος της δεν είναι ο δράστης της δολοφονίας. Μάλιστα, όπως μας τόνισε, η ίδια και η οικογένειά της πίσω στην Αγγλία, διεξάγουν τη δική τους έρευνα, προκειμένου να αποσαφηνιστεί ο ρόλος του καθενός από τους εμπλεκόμενους στην συμπλοκή και κυρίως του δικού τους παιδιού. Μία από τις ενέργειες που έχουν προβεί είναι να γεμίσουν συνοικίες του Λονδίνου με αφίσες του προφυλακισμένου 19χρονου και να ζητούν από όποιον γνωρίζει το παραμικρό να επικοινωνήσει μαζί τους. Φαίνεται δε, ότι η έρευνά τους είχε κάποια αποτελέσματα, αφού την περασμένη εβδομάδα, ενώπιον της ανακρίτριας εμφανίστηκαν δύο μάρτυρες από την Αγγλία, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσαν ότι ήταν αυτόπτες μάρτυρες της συμπλοκής της 23ης Ιουλίου, στα Μάλια, και περιέγραψαν τι ακριβώς είδαν. Ο ένας από τους μάρτυρες φέρεται να έχει ξεκάθαρη εικόνα για την εμπλοκή του 19χρονου προφυλακισμένου στο αιματηρό επεισόδιο η οποία δείχνει να συμπίπτει σε μεγάλο βαθμό με τους ισχυρισμούς του νεαρού.

Ο τελευταίος, την περασμένη Παρασκευή έδωσε συμπληρωματική απολογία στην ανακρίτρια όπου επανέλαβε πως δεν είναι ο δράστης της δολοφονίας του Matthew Burton, περιέγραψε πως πήγε να βοηθήσει το θύμα, όπως είπε και βρέθηκε κατηγορούμενος.

«Δεν έφυγα από την Ελλάδα»

Η μητέρα με τους συνηγόρους του παιδιού της, σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησαν την επίσπευση των επιστημονικών αποτελεσμάτων αναφορικά με τα ευρήματα της υπόθεσης τα οποία αναμένονται και, εκτιμούν ότι θα ξεκαθαρίσουν σε μεγάλο βαθμό τα πράγματα.

΄Όπως τόνισε στο “Cretalive” εδώ και περίπου ένα μήνα, οπότε ήρθε στην Κρήτη για να συμπαρασταθεί στο παιδί της, δεν έχει φύγει από την Ελλάδα. Μαζί με τον πατέρα του παιδιού της αλλά και την υπόλοιπη οικογένεια, ενωμένοι, προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία για να βοηθήσουν τον 19χρονο. «Είμαι πεπεισμένη ότι ο γιος μου δεν σκότωσε τον νεαρό. Πιστεύω ότι θα δικαιωθεί και δεν πρόκειται να φύγω μόνη μου από εδώ. Θα φύγουμε μαζί με το γιο μου», λέει και προσπαθεί να του συμπαρασταθεί παραμένοντας στην Ελλάδα. Έχει ενοικιάσει σπίτι στην Αθήνα, όπου και ζει προκειμένου να μπορεί να επισκέπτεται όποτε της επιτρέπεται, τον προφυλακισμένο γιο της, στις φυλακές της Αυλώνας.

«Προσφέρουμε αμοιβή»

Η οικογένεια του 19χρονου, προσφέρει ακόμη και αμοιβή, σε όποιον βρέθηκε μπροστά στην συμπλοκή ή κατέχει υλικό – φωτογραφικό ή βίντεο- που μπορεί να βοηθήσει στην διελεύκανση της υπόθεσης. Εξέδωσε μάλιστα και σχετική ανακοίνωση:

«Καλείται όποιος κατέχει υλικό από φωτογραφίες ή βίντεο που αφορούν στο περιστατικό της πολυμελούς συμπλοκής των Βρεττανών έξω από το «Σαφάρι Κλαμπ» στα Μάλλια, την 23η Ιουλίου κι είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας εξ’ αυτών, παρακαλείται όπως επικοινωνήσει με την κ. Λίτσμορ στο τηλ. 00447801412074 ή με την κ. Λάμα στο τηλεφ. 6944587180.

Προσφέρεται Αμοιβή». cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση