GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έντεκα υποψήφιοι για τις μαρίνες Χίου και Πύλου

Έντεκα διεθνή και εγχώρια επενδυτικά σχήματα εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης, λειτουργίας, διαχείριση...


Έντεκα διεθνή και εγχώρια επενδυτικά σχήματα εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης, λειτουργίας, διαχείρισης... και εκμετάλλευσης: α) της μαρίνας και τμήματος του λιμένα Χίου ή/και β) της μαρίνας και τμήματος του λιμένα Πύλου.
Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ, στο πλαίσιο της αξιοποίησης, αναμένεται να υλοποιηθούν επενδύσεις σε υποδομές και υπηρεσίες που θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση και στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος των περιοχών αυτών και κατ'επέκταση στην ενίσχυση των τοπικών οικονομιών και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Η επιλογή των υποψηφίων, που πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής για την επόμενη φάση του διαγωνισμού, εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί εντός του μήνα.

1 σχόλιο

  1. Μιλάνε για τον Καμμένο οι ηθικολόγοι των διαπλεκομένων. Μιλάνε για το "λιντσάρισμα", την ώρα που οι ίδιοι και οι μνημονιακές κυβερνήσεις λιντσάρουν σωματικά και ψυχικά εκατομμύρια Έλληνες. Θίχτηκαν τα υπαλληλάκια των διαπλεκομένων, οι αργυρώνητοι των ΜΜΕ και της πολιτικής, την ώρα που δισ. ευρώ υπάρχουν στο εξωτερικό και σε τραπεζικές θυρίδες, προϊόν της μεγαλύτερης λεηλασίας του δημοσίου πλούτου και των ασφαλιστικών ταμείων ! Εκεί είναι το χρέος της Ελλάδας !

    Μιλάνε για "λιντσάρισμα" οι ηθικολόγοι και δεν βλέπουν τις χιλιάδες αυτοκτονίες και τους χιλιάδες πρόωρους θανάτους Ελλήνων, δεν βλέπουν την οργανωμένη γενοκτονία με τη δραματική μείωση των γεννήσεων και την αύξηση των θανάτων. Δεν βλέπουν το "λιντσάρισμα" από τους κυβερνώντες των μισθών, των συντάξεων,των εφάπαξ, της ιατραφαρμακευτικής περίθαλψης, της εκπαίδευσης, δεν βλέπουν την εξαθλίωση ανέργων και εργαζομένων από τους πολιτικούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, των πατρώνων τους ! Δεν βλέπουν την καθημερινή βία σε βάρος του 90% των Ελλήνων και ειδικά των νέων, τα ΜΑΤ και τα χημικά τους !

    Γι' αυτό ο Σύριζα θα πάει πάνω από 35% και η Χ.Α και ο Καμμένος θα πάρουν από 25% και 15% αντίστοιχα. Θα τους τελειώσουμε στις τριπλές εκλογές του Μαίου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση