GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

(Χρυσή) Αυγή ..... σκοτεινών εξελίξεων!

Γράφει ο Κ. Βουλγαράκης. Εδώ και καιρό, ακούμε από παντού δηλώσεις, απόψεις και επικλήσεις (ακόμα και του διαβόλου), να βρεθεί τρ...


Γράφει ο Κ. Βουλγαράκης.

Εδώ και καιρό, ακούμε από παντού δηλώσεις, απόψεις και επικλήσεις (ακόμα και του διαβόλου), να βρεθεί τρόπος για να ανατραπεί, να φύγει και να ξεκουμπιστεί αυτή η ...

μειοδοτική, αναποτελεσματική και ανάλγητη «μνημονιακή» συγΚυβέρνηση!

Ακόμα και η ίδια η Κυβέρνηση, από τον Απρίλιο ψάχνει (και επιδιώκει) την έμμεση πτώση της και προσφυγή σε εκλογές.

Και να μου «ο διάβολος έβαλε την ουρά του», άκουσε τις επικλήσεις όλων μας και κατέφθασε (μαυροντυμένος και με λεπίδι), πρωί-πρωί ….. με την «Αυγή» !!!

Και τώρα ξαφνικά ΟΛΟΙ κάνουν «ανάποδα ολοταχώς» !!!

«Όχι ….. !! – Δεν είναι σωστό …… !! – Δεν είναι πρέπον …… !! – Εκτροπή του πολιτεύματος (sic) …. !! – Εκβιασμός ….. !! – Γιατί …. μα ….. διότι …. !?»

Τελικά ξέρουμε τι θέλουμε ?? Αμφιβάλω !!

Σε αυτό όμως που δεν αμφιβάλω καθόλου, είναι :

1. Ότι, με αφορμή και υπόλογο τη Χ.Α., πάμε σε ΓΕΝΙΚΕΣ έκτακτες εκλογές, αρχές Νοεμβρίου (βάση σχεδίου από τις αρχές του έτους και ασφυκτικού χρονοδιαγράμματος εξελίξεων), όπως εδώ και καιρό επιμένω. 2. Η παιδαριώδης (ανόητη) ευθυνοφοβία όλων, να επωμιστούν το κόστος της έκτακτης προσφυγής σε εκλογές και του βέβαιου ΧΑΟΥΣ που θα τις ακολουθήσει.

3. Αυτό επίσης που με ανησυχεί ιδιαίτερα είναι, ότι σε περίπτωση επαναληπτικών εκλογών, θα αποκαλυφθούν τα «μύχια» σχέδια τους, για μια «συμπαγή» οικουμενική συμπόρευση προς τις Βρυξέλλες (βλ. Βερολίνο) και έτσι, άντε μετά στις επαναληπτικές εκλογές …. «να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες», απέναντι στους παραδοσιακούς αντι-συστημικούς επικριτές τους !!

4. Οι καλοί ναυτικοί, μποτζάρουν καλά το σκάφος τους, πριν σαλπάρουν στη φουρτούνα, αλλά τούτοι εδώ, είναι τραγικοί ερασιτέχνες ψαράδες (άνοστων ψήφων) !! Εξ αρχής ταξιδεύουν λάθος, με όλα ..... «χύμα στο κύμα» !!

Για ότι τελικά μας εύρη, μη μου πείτε ότι θα φταίνε πάλι οι Γερμανοί, οι Εβραίοι και το κακό ξένο κεφάλαιο των τοκογλύφων …… ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ στην Ελλάδα !!

1 σχόλιο

  1. Α ρε Τσιπρα μεγαλε!
    Χρησιμοποιεις την χρυση αυγη για δεκανικη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση