GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο ομαδικής παραίτησης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής ο Μιχαλολιάκος

Η Χρυσή Αυγή θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο την πολιτική της οντότητα, επισήμανε ο γενικός της γραμματέας Νίκος Μιχαλολιάκος, αφήνοντας αν...

Η Χρυσή Αυγή θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο την πολιτική της οντότητα, επισήμανε ο γενικός της γραμματέας Νίκος Μιχαλολιάκος, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ομαδικής παραίτησης των βουλευτών της.
"Η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κίνημα του οποίου η άνοδος δυσαρέστησε αυτούς που λεηλατούν τον ιδρώτα του ελληνικού λαού επί δεκαετίες, αυτούς που ξεπουλάνε σήμερα την πατρίδα μας κομμάτι κομμάτι. Η Χρυσή Αυγή θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο την πολιτική οντότητά της και την πολιτική της τιμή.
Εγκληματίες και εγκληματική συμμορία είναι αυτοί οι οποίοι χρεοκόπησαν τη χώρα και εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία", ανέφερε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.
Ερωτηθείς σχετικά με τα σενάρια παραίτησης σύσσωμης της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής, ο Νίκος Μιχαλολιάκος επισήμανε πως "μέσα στα πλαίσια των νομίμων συνταγματικών δικαιωμάτων μας, θα εξαντλήσουμε κάθε μέσο προκειμένου να υπερασπιστούμε την πολιτική μας τιμή. Όλα είναι ανοιχτά".
"Εάν η χώρα μπει σε κύκλο αποσταθεροποιήσεως δεν θα είναι ένοχη η Χρυσή Αυγή, αλλά αυτοί οι οποίοι δαιμονοποιούν τη Χρυσή Αυγή και τη χτυπούν με τόσο βρώμικο και παράνομο τρόπο. Η Χρυσή Αυγή αμύνεται", υπογράμμισε.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση