GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρυσαφικά, ρολόγια και χρήματα έκαναν φτέρα από δύο οικίες σε Λεμεσό και Λάρνακα

Στόχος διαρρηκτών έγιναν δύο κατοικίες σε Λάρνακα και Λεμεσό, από τις οποίες κλάπηκαν χρυσαφικά, ρολόγια, χρήματα και άλλα αντικείμε...


Στόχος διαρρηκτών έγιναν δύο κατοικίες σε Λάρνακα και Λεμεσό, από τις οποίες κλάπηκαν χρυσαφικά, ρολόγια, χρήματα και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας πέραν των 90 χιλιάδων ευρώ, καθώς επίσης και μια εκκλησία στην Επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, 37χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι μεταξύ των ωρών 7 μμ. – 7.45 μμ. χθες, άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία του που βρίσκεται στην επαρχία Λάρνακας και έκλεψαν διάφορα χρυσαφικά αξίας 60.000 ευρώ περίπου, καθώς και το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.

Σε άλλη περίπτωση, 53χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι μεταξύ των ημερομηνιών 29 – 31 Αυγούστου, 2013, άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία του που βρίσκεται στη Λεμεσό και έκλεψαν εννέα αντρικά ρολόγια και 2 πένες, συνολικής αξίας 31.450 ευρώ περίπου.

Εξάλλου, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι μεταξύ των ωρών 11 πμ. – 6.30 μμ. χθες, άγνωστοι διέρρηξαν την Εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου που βρίσκεται στο δρόμο Αγίου Αμβροσίου – Βουνίου στην επαρχία Λεμεσού και έκλεψαν εννέα ασημένια καντήλια συνολικής αξίας 7.200 ευρώ περίπου.
filoksenos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση