GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΥΜΑ ΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ

Η είδηση για τη στυγερή δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα από το ακροδεξιό Γιώργο Ρουπακιά συγκλονίζει ολόκληρη την Ευρώπη...

Η είδηση για τη στυγερή δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα από το ακροδεξιό Γιώργο Ρουπακιά συγκλονίζει ολόκληρη την Ευρώπη. Δεν είναι τυχαίο πως διοργανώνονται διαδηλώσεις κατακραυγής του γεγονότος και της ανόδου τη ακροδεξιάς στην Ελλάδα, σε μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Στις 5 το απόγευμα σήμερα η Επιτροπή Αγώνα Ελλήνων Μεταναστών διοργανώνει συγκέντρωση μπροστά στο Χρηματιστήριο, ενώ στις 7 το απόγευμα στην πλατεία St Michel στο Παρίσι διοργανώνεται συγκέντρωση από γαλλικές αντικαπιταλιστικές και αριστερές οργανώσεις, φοιτητές, μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία.

Στις 6.30 στην Dam Square στο Αμστερνταμ θα υπάρξει αντίστοιχη κινητοποίηση με κάλεσμα που έγινε μέσω facebook από την Reinform. Γράφει χαρακτηριστικά:“Εκφράστε την αλληλεγγύη σας στα θύματα της Χρυσής Αυγής και διαδώστε τα νέα για τη δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου χθες βράδυ στην Αθήνα, Ελλάδα”. Εντωμεταξύ το Σάββατο στη μία το μεσημέρι θα γίνει συγκέντρωση μπροστά στην ελληνική πρεσβεία.

Χθες διοργανώθηκε διαδήλωση για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στη Βαρκελών.

1 σχόλιο

  1. Ο άμισθος σύμβουλος Πλεύρης, έγινε χθες έμμισθος αντιπρόεδρος του ΕΟΦ με 3185€ μισθό!

    Στα ψιλά πέρασε σήμερα ο διορισμός του Θανάση Πλεύρη στη θέση του αντιπροέδρου του ΕΟΦ από τον Άδωνι Γεωργιάδη.

    Να θυμηθούμε ότι πριν λίγο καιρό, ο Υπουργό Υγείας μας διαβεβαίωνε ότι ο Πλεύρης, πήγε εθελοντικά στο Υπουργείο Υγείας, άμισθος, ω σύμβουλος του Υπουργού, αλλά και εκεί ο "Τζάμπας" μάλλον πέθανε! Ίσως, μετά την κατάσχεση των λιρών του πατέρα του, ο Πλεύρης απέκτησε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.

    Έτσι, ο κολλητός του Πλεύρη, υπουργός του έδωσε τη θέση του Αντιπροέδρου του ΕΟΦ, η οποία είναι προφανώς έμμισθη θέση. Και αν διαβάσατε , ο μισθός είναι στα 3.185 €.

    Και αν διαμαρτυρηθεί κάποιος για πρόσληψη ημετέρων, απλά σύμπτωση είναι...ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚΚΚΚΚΚΚΚ του 1,8%....μαλακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση