GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαμαράς στις ΗΠΑ: Δεν υπάρχει χώρος για νεοναζί

Οι συλληφθέντες της Χρυσής Αυγής θα δικαστούν με δημοκρατικό τρόπο» δήλωσε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στο American Je...


Οι συλληφθέντες της Χρυσής Αυγής θα δικαστούν με δημοκρατικό τρόπο» δήλωσε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στο American Jewish Comity και πρόσθεσε: «Eμπιστεύομαι τη Δικαιοσύνη, που κάνει τη δουλειά της». Μέσα σε χειροκροτήματα των μελών της εβραϊκής κοινότητας, ο κ. Σαμαράς διαβεβαίωσε ότι η Χρυσή Αυγή θα απομυθοποιηθεί πλήρως και σημείωσε ότι ο αρχηγός και πέντε βουλευτές της έχουν συλληφθεί για εγκληματική δραστηριότητα. Διευκρίνισε, πάντως, ότι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δεν είναι νεο-ναζί και ότι είναι τα οικονομικά προβλήματα και η υψηλή ανεργία, που τους ώθησαν στο να την επιλέξουν. Πηγή: www.real.gr

8 σχόλια

  1. Το ακροδεξιό κόμμα της Αυστρίας πήρε, λένε, 22% και είχε άνοδο στα ποσοστά του, αλλά εκεί δεν απαγορεύτηκε η δράση του ( ούτε στη Γαλλία του Λεπέν ), ούτε πίεσαν από το εξωτερικό για την διάλυσή του! Και το ερώτημα είναι απλό : γιατί η ανόητη συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κάνει όσα κάνει για την Χ.Α και την ανεβάζει ακόμα περισσότερο ; Δεν βλέπει κανείς όλα τα ηλκτρονικά γκάλοπ ( πχ φίμοτρο ) που το 50% διαφωνεί με την προφυλάκιση της Χ.Α ; Δεν βλέπει κανείς του Financial Times που μιλάνε για πολιτικές διώξεις ; Δεν βλέπουν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ που τους έχουν ηρωοποιήσει και θα μας φορτωθεί μια ακροδεξιά με 30% αντί για 10-12 ;
    Δεν κυκλοφορεί κανείς στο δρόμο να ακούσει τι λέει ο κόσμος ; Όλοι σχεδόν μιλάνε για αποπροσανατολισμό και επιλεκτικές διώξεις, ενώ όσοι λεηλάτησαν την Ελλάδα από το 1981 και σκότωσαν 5.000 ανθρώπους ( αυτοκτονίες από το 2009 ) και δεκάδες χιλιάδες άλλους με πρόωρο θάνατο είναι ελεύθεροι και ωραίοι και τρώνε και πίνουν και παίρνουν παχυλούς μισθούς σε μεγάλες θέσεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο μια σοβαρή, πατριωτική, αυστηρή αλλά δίκαιη Δεξιά μπορεί να είναι φράγμα στην Άκρα Αριστερά και στην Άκρα Δεξιά.

    Τα περί «ποιοτικών» διακρίσεων της ανομίας είναι απλά άλλοθι των άλλων ολοκληρωτικών, των παρενδυτικών φασιστών, που υποδύονται τους «προοδευτικούς» και θέλουν να έχουν κάβα την δική τους βία.

    Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη
    http://www.antinews.gr/2013/09/29/228864/
    .................................
    Μάλιστα οι φασίστες βρήκαν τον νέο αρχηγό τους...Όμως για τον Μελησανιδη πρώην δάσκαλο σχολής οδηγών δεν λέει τίποτα, για το διχτυο 21 τίποτα ...εδώ οι μυστικές υπηρεσίες τον συμμάχων καλούνται να τους βάλουν ΦΥΛΑΚΗ και τα σταγονίδια ...αυτά και δεν λέω άλλα..
    άντε ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ έρχεται και η σειρά σου...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ....ας κλαίει ο Σαμαράς στης ΗΠΑ...Ας Κλαίει...όσο θέλει για συμφιλίωση ..ΈΧΑΣΕΣ ΑΝΤΏΝΗ...ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ

    Θ.Τ.Μ.Κ..3928

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΠΟΥ ΒΡΕΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟ ΒΙΛΒΛΙΟ ΠΛΕΥΡΗ ΠΟΥ ΤΥΠΟΝΕΙ ΑΥΤΟΣ...ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ...ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΠΙΑ...ΑΚΟΥΣ ΑΝΤΩΝΗ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,,ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ...

    Θ.Τ.Μ.Κ..3928

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλλά είναι περίεργο, ενώ όλη η Ελλάδα βουίζει για τα εγκλήματα της ΧΑ, μερικοί, όπως ο κ. Κρανιδιώτης, να προσπαθούν σώνει και καλά να στρέψουν τη συζήτηση στο Σύριζα, αναπαλαιώνοντας την κακόμοιρη ‘θεωρία των δύο άκρων’. Τα πρόβλημα για τη ‘θεωρία’ αυτή είναι ότι, αν ισχύει, τότε ένα από τα δύο πρέπει να συμβαίνει: ή ο Σύριζα να είναι εγκληματική οργάνωση (όπως είναι η ΧΑ) ή η ΧΑ να μην είναι εγκληματική οργάνωση (όπως δεν είναι ο Σύριζα).

    Ο κ. Κρανιδιώτης πιστεύει σοβαρά ότι ο Σύριζα είναι εγκληματική οργάνωση, τότε ας συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία που διαθέτει και ας τα πάει στον εισαγγελέα.

    Αν πάλι πιστεύει ότι, παρά τα όσα διαπίστωσε ο εισαγγελέας, η ΧΑ δεν είναι εγκληματική οργάνωση, ας αναλάβει την υπεράσπισή της.

    Τρίτος δρόμος για έντιμους δικηγόρους δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
    BlogThis!
    Μοιραστείτε το στο Twitter
    Μοιραστείτε το στο Facebook

    Ετικέτες Γνώμες, Πολιτική
    Το σκυλολόϊ του ΣΥΡΙΖΑ, των αντεξουσιαστών και τ' @ρχίƍι@ μου τα δυο, μου επιτίθενται με μίσος γιατί δεν βρίζω, γιατί απευθύνομαι στην βάση της ΧΑ, γιατί δηλώνω και είμαι Εθνικιστής, γιατί δεν νοιώθω ΚΑΝΕΝΑ δέος για όλους αυτούς τους μ@λάκες... Tάδε έφη ο σύμβουλος του ακροδεξιού Σαμαρά...

    Ο Φαήλος βρίζει στο FB: «Το σκυλολόϊ του ΣΥΡΙΖΑ, των αντεξουσιαστών και τα @ρχ@δι@ μου τα δυο, μου επιτίθενται με μίσος γιατί δεν βρίζω...»

    ΦΑΗΛΟ..Η Ό.Π.Λ.Α ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΣΈΒΕΣΑΙ...

    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΟΜΑΣΤΑΙ Η ΟΧΙ; κ. ΦΑΣΙΣΤΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ολόκληρη η ανάρτηση στο Facebook του Φαήλου Κρανιδιώτη έχει ως εξής:...

    «Λοιπόν, αδέρφια, για να ξηγιόμαστε κι όπως είδατε δεν λογοκρίνω κανέναν. Εγώ δεν βρίζω πατριώτες, δεν βρίζω εθνικιστές, Φυλάω τις "σφαίρες" μου για τον αληθινό αντίπαλο.

    Και θα σας υπογραμμίσω κάτι: ποτέ μα ποτέ δεν έχω επιτεθεί σε άνθρωπο που δεν είναι όρθιος κι ελεύθερος.

    Από αρχές, χαρακτήρα και επαγγελματική ιδιότητα ΣΕΒΟΜΑΙ τον οποιονδήποτε κατηγορούμενο.

    Γιατί είναι στο δικαιϊκό μας σύστημα το ιερότερο πρόσωπο. Μάταια θα ψάξετε να βρείτε έστω μια λέξη όπου να χλευάζω, πχ κατηγορούμενους αντεξουσιαστές, τρομοκράτες.

    Έχω ξεσκίσει τους ηθικούς αυτουργούς, τους εγκωμιαστές τους, τους όμορους τους ψευτοδιανοούμενους κλπ , όχι ΄'ομως τον κατηγορούμενο, διότι είναι ΑΝΑΝΔΡΟ.

    ΚΙ ακόμη πιο άνανδρο να ονειδίζεις τις συμφορές άλλου. Επίσης δεν θα βρείτε ποτέ ούτε μια λέξη μου, όπου να επιτίθεμαι σε καταδικασθέντα.

    Διότι ο ποινικός κρατούμενος πλέον ΠΛΗΡΩΝΕΙ το τίμημα που επιβάλλουν οι θεσμοί, εκτίει ποινή κι η ποινή, φυλάκιση ΄'η κάθειρξη, δεν περιλαμβάνει και την ισόβια χλεύη. Είδατε να κογιονάρω μέλη της 17Ν ή τον Άκη; Όχι. Ε, λοιπόν, δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω με την ΧΑ.

    Μην μου τα ζαλίζετε, λες κι εγώ έχω την εξουσία να ασκώ διώξεις ή συναποφασίζω με οποιονδήποτε για τέτοια θέματα. Στο κόμμα μου και στον Αρχηγό που ελεύθερα επέλεξα, λέω την γνώμη μου, τα ίδια που λέω και σε σας εδώ, στο Antinews και στην "Δημοκρατία". Δεν έχω άλλη γνώμη δημοσίως κι άλλη κατ' ιδίαν.

    Και πριν και τώρα λέω δημόσια την γνώμη μου με την ΧΑ. Έχω βγει μια φορά, πέρυσι στο ΚΟΝΤΡΑ με τον Νίκο Μιχαλολιάκο και δυο φορές με τον Ηλία Κασιδιάρη. Διαφωνήσαμε όπου διαφωνήσαμε, ενίοτε έντονα, κι έχω μερικές φορές γράψει την κριτική μου, η οποία είναι πάντα πολιτική. Το σκυλολόϊ του ΣΥΡΙΖΑ, των αντεξουσιαστών και τ'ΑρχίƍιΑ μου τα δυο, μου επιτίθενται με μίσος γιατί δεν βρίζω, γιατί απευθύνομαι στην βάση της ΧΑ, γιατί δηλώνω και είμαι Εθνικιστής, γιατί δεν νοιώθω ΚΑΝΕΝΑ δέος για όλους αυτούς τους μ@λάκες.

    Μην λοιπόν παίρνετε κι εσείς την σκυτάλη και μου την "πέφτετε" τσαντισμένοι από τις εξελίξεις. Κι ακούστε: έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη. Ξέρετε τον χαρακτήρα μου και τις αρχές μου. Δεν μου αρέσει να σχολιάζω εκκρεμείς υποθέσεις. Δεν συμφωνώ με την ΧΑ, διότι δεν είμαι φυλετιστής, δεν γουστάρω σύμβολα συστημάτων που επιτέθηκαν στο Έθνος μου, δεν θέλω κανείς να υποκαθιστά την Αστυνομία, θέλω το Κράτος να αντιμετωπίζει την λαθρομετανάστευση, την εγκληματικότητα, την πολιτική οποιαδήποτε βία και πιστεύω ακράδαντα, πως ο ακτιβισμός του πεζοδρομίου οδηγεί σε συγκρούσεις, έγκλημα, χάος και την πληρώνουν οι απλοί άνθρωποι.

    Θέλω μια σοβαρή αυστηρή αλλά δίκαιη εθνική Δεξιά, που θα εφαρμόζει αδιάκριτα το Νόμο κι εύχομαι να λειτουργήσει σωστά η Δικαιοσύνη και να στηριχτούν όλα στην αλήθεια και μόνο σε αυτήν.

    Όποιος δεν θέλει να ψηφίσει ΝΔ, δικαίωμα του. Άμα δεν πειστείτε από τις πράξεις μας ως τις εκλογές, ελεύθεροι άνθρωποι είσαστε, κάντε ό,τι γουστάρετε. Όμως, όλοι, πατήστε φρένο. Η αριστερά έχει πάρει φορά για να επιβάλλει όλη την μηδενιστική της αντζέντα κι αυτό δεν το ανέχομαι.

    Ανήκω στη ΝΔ, γιατί εδώ, στην βάση της, είναι ακόμη ο κορμός των πατριωτών κι όσο κι αν θυμώνετε, πιστεύω πως η Πατρίδα δεν έχει τώρα άλλον καλύτερο από τον Σαμαρά και πως αν δεν είχαμε γίνει σκορποχώρι αλλά άντεχε το στομάχι σας και ΔΕΝ τον υποχρεώνατε να στηριχτεί στον Βενιζέλο και επιλέγατε στα ψηφοδέλτια της ΝΔ τους καλύτερους, τώρα θα ήταν όλα αλλιώς. Δεν εκχωρώ τον πατριωτισμό μου στην ΧΑ, όπως δεν εκχωρώ την κοινωνική δικαιοσύνη στην αριστερά. Να θυμάστε όμως πως δεν απευθύνεστε σε κανά αγοράκι της κολωνακιώτικης ελαφροδεξιάς, κι όπως εγώ δεν βρίζω και συζητώ, να σέβεστε κι εσείς. Να 'στε όλοι καλά και καλό βράδυ».

    ΦΑΗΛΟ η Ο.Π.Λ.Α περιμένει την δικαιοσύνη που δεν σέβεσαι ...αν επιμένετε θα πάρετε αυτό που σας αξίζει ..δεν έχει άλλη πλάκα με φασίστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εντάξει, τον είδαμε. Τον βλέπετε. Σας κάνει για ικανό να στήσει και να διαχειριστεί το πολιτικό εύρος του νεοναζισμού στην Ελλάδα;

    Δηλαδή, τον έχετε ικανό να διαχειριστεί επικοινωνιακά τους λόγους που έφεραν στη «Χρυσή Αυγή» τα ποσοστά της; Φυσικά, ούτε η φάτσα και ο λόγος του Γεωργίου Παπαδόπουλου έπειθε ότι θα μπορούσε να διαχειριστεί μια χούντα. Από την πρώτη στιγμή, όμως, ήταν γνωστό ότι ο Παπαδόπουλος υπήρξε το πρόσωπο των «από πίσω». Εντολοδόχος ήταν.

    Επικίνδυνος ο Μιχαλολιάκος, συμφωνώ. Επικίνδυνος γι’ αυτό ακριβώς που κατηγορείται: για εγκληματική συμμορία. Φυσικά και θα χαρώ αν μπουν στη φυλακή και λιώσουν εκεί μέσα. Για τους φόνους που έκαναν, τους ξυλοδαρμούς και τα μαχαιρώματα.

    Όμως τί ακριβώς τελειώνει αν διαλυθεί η «Χρυσή Αυγή»; Η δράση μιας εγκληματικής οργάνωσης, που εύκολα αύριο θα αντικατασταθεί από μια «Χρυσή Κλωστή» ή μια «Μαύρη Αυγή». Το ερώτημα που παραμένει είναι αν νικήθηκε ο φασισμός και οι πρακτικές του.

    Εν ολίγοις, μήπως νικήθηκαν οι συνθήκες που δημιούργησαν την ξενοφοβία; Όχι, φυσικά. Νικήθηκαν οι συνθήκες αμφισβήτησης του πολιτικού συστήματος και η εκδικητικότητα εναντίον του που δημιουργείται σε απεγνωσμένους πολίτες; Νικήθηκε η ευνοϊκή συμπεριφορά απέναντι σε εφοπλιστές και μεγαλοεπιχειρηματίες;

    Νικήθηκε η δύναμη των τραπεζών που σφίγγουν τη θηλιά στο λαιμό δανειοληπτών που έχασαν τα πάντα;

    Νικήθηκε η ατιμωρησία της πολιτικής τάξης; Όχι, φυσικά. Ε, όταν δε νικιούνται οι συνθήκες που στέλνουν τους πολίτες στην αγκαλιά ακροδεξιών «εκδικητών» και «σωτήρων» είναι μάταιο να πανηγυρίζεις πολιτικές νίκες.

    Ο Μιχαλολιάκος ήταν υπεύθυνος για «διέγερση σε βιαιοπραγίες ή μίσος».

    Όμως τί το διαφορετικό έκανε ο πρωθυπουργός όταν έδινε το σύνθημα για την «ανακατάληψη των πόλεών μας» ρίχνοντας το ανάθεμα σε όλους τους μετανάστες γενικώς και αορίστως; Ο Μιχαλολιάκος έδινε εντολές για εκβιασμούς.

    Όμως τί διαφορετικό κάνει η κυβέρνηση Σαμαρά όταν εκβιάζει πολίτες πως αν δεν έχουν να πληρώσουν θα μπουν φυλακή ή όταν εκβιάζει επιχειρήσεις πως αν δεν «τακτοποιήσουν τους λογαριασμούς τους» θα τους πάρει το ΑΦΜ;

    Ο Μιχαλολιάκος έδινε πολιτική κάλυψη στα τάγματα εφόδου του που άνοιγαν ανενόχλητοι κεφάλια.

    Μα τί διαφορετικό κάνει ο Σαμαράς όταν προσφέρει κάλυψη στην αστυνομική βία που ανοίγει τα κεφάλια όσων τολμήσουν να κατεβούν σε πορεία, που κάνει πογκρόμ προσαγωγών υπόπτων με κριτήριο την εμφάνισή τους, που δέρνει και βασανίζει μέσα σε κρατητήρια;

    Μα τι είναι αυτά που λέω; Ο Σαμαράς είναι εκλεγμένος! Μα και ο Μιχαλολιάκος ήταν. Εκτός κι αν το δικαιολογημένο ποσοστό βίας και αυθαιρεσίας είναι ανάλογο του ποσοστού που παίρνει ο κάθε αρχηγός στις εκλογές. Μα η αστυνομία είναι θεσμός! Μα και οι χρυσαυγίτες που χτυπούσαν και πετούσαν πέτρες, δίπλα στο θεσμό το έκαναν, όλοι τα βλέπουμε.

    Μα η Δικαιοσύνη λειτούργησε! Ναι, όμως με εντολή της κυβέρνησης και αυτό δε δίνει καμία αίσθηση ανεξαρτησίας της. Μα έστω, η κυβέρνηση αντέδρασε. Ναι, από τη στιγμή που έδωσαν την εντολή οι Βρυξέλλες φτάνοντας στο σημείο να απειλήσουν και με απώλεια της προεδρίας της Ε.Ε.

    Μα ταυτίζω την κυβέρνηση με τη «Χρυσή Αυγή»; Μπα; Γιατί όχι; Εδώ ο Σαμαράς ταύτισε την αξιωματική αντιπολίτευση, τις ομάδες αντεξουσιαστών και όλους τους προοδευτικούς πολίτες με τη «Χρυσή Αυγή», βαφτίζοντάς τους «άλλο άκρο».


    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. Εδώ ο Σαμαράς βάφτισε «άλλο άκρο» τους κατοίκους που υπερασπίζονται τη ζωή τους στις Σκουριές.

    Εδώ ο Σαμαράς ταύτισε το γιαούρτι με το μαχαίρι, γιατί να μην έχω το δικαίωμα να ταυτίσω την κυβέρνησή του με τη «Χρυσή Αυγή»; Άλλωστε, δεν ήμουν εγώ που υπέθαλπτα τη βία της «Χρυσής Αυγής» και την άφηνα ατιμώρητη για τον τρόμο που σκορπούσε, ούτε είμαι έτοιμος να κερδίσω ψηφοφόρους της «Χρυσής Αυγής» εξαγνίζοντάς τους με την αγιαστούρα της «επιπόλαιας επιλογής».

    Οι πανηγυρισμοί για τη «νίκη της Δημοκρατίας» είναι αντίστοιχης αξίας με εκείνους για το πρωτογενές πλεόνασμα. Το χωράφι του φασισμού είναι καλά οργωμένο. Σπόροι υπάρχουν αμέτρητοι. Το τηλεοπτικό show του Μιχαλολιάκου με χειροπέδες δεν έπιασε καλή τηλεθέαση. Αν δεν είναι ο Μιχαλολιάκος, θα είναι κάποιος άλλος που θα κάνει τη βρώμικη δουλειά μέχρι να τον φάει κι εκείνον η αλαζονεία του.

    Μέχρι να πιστέψει κι εκείνος ότι είναι πιο δυνατός από τα αφεντικά του. Ηλίθιοι υπάρχουν.

    Πρόθυμοι ακόμη περισσότεροι να καλύψουν τη δουλειά της «Χρυσής Αυγής» στην περίπτωση που χαθεί από το προσκήνιο.

    Ο φασισμός δε χρειάζεται να έχει τη φάτσα του Μιχαλολιάκου για να σε καταπιεί.

    Μπορεί να έχει και το χαμογελαστό πρόσωπο ενός ανύπαρκτου success story.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση