GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απάντηση του ΚΑΦΕΝΑΙ...

Απάντηση-Ανακοίνωση του ΚΑΦΕΝΑΙ -ΚΑΤΕΡΓΟΥ!!! Η λάσπη και τα ψεύδη εναντίον του ΚΑΦΕΝΑΙ συνεχίζονται!!! Όποιοι κάνουν πράξεις ανατρεπτι...

Απάντηση-Ανακοίνωση του ΚΑΦΕΝΑΙ -ΚΑΤΕΡΓΟΥ!!!

Η λάσπη και τα ψεύδη εναντίον του ΚΑΦΕΝΑΙ συνεχίζονται!!!
Όποιοι κάνουν πράξεις ανατρεπτικές η προσπαθούν να στηρίξουν τα δικαιώματα τους, στέκονται μπροστά στις αρχές και αναλαμβάνουν την ευθύνη των πράξεων τους.
Όταν δεν αναγνωρίζουν την διαδικασία της σήμανσης και του δακτυλικού αποτυπώματος, λένε ευθέως ότι είμαστε αντίθετοι εκ πεποιθήσεως στην πράξη αυτή, χωρίς να μασούν τα λόγια τους μπροστά από τον δικαστή!!
Οφείλουν με εντιμότητα και θάρρος να αναλαμβάνουν το βάρος το πράξεών τους και όχι αποποιούμενοι τις ευθύνες τους να προσπαθούν με δειλία να αποδείξουν ότι το συκοφαντικό και δυσφημιστικό περιεχόμενο των προκηρύξεων και των εφημερίδων τοίχου, που γέμισαν το κέντρο της πόλης, όπως και οι αναρτήσεις στο διαδίκτυο, δεν έχουν ιδέα από που προήλθαν και ότι, ενώ υπογράφουν " Επιτροπή αγώνα εργαζομένων στο ΚΑΦΕΝΑΙ", δεν έχουν σχέση με τις παραπάνω ενέργειες!
Εργαζόμενη και ιδρυτικό μέλος, όπως δηλώνει, της επιτροπής αγώνα, πριν αλέκτωρ λαλήσει τρίς, αποποιείται την ευθύνη της άρα και την ίδια της την εργατική υπόσταση, υποστηρίζοντας ως μάρτυρας, ότι δεν έχουν καμία σχέση με το συκοφαντικό περιεχόμενο των προκηρύξεων,
Πως γίνετε να είσαι ιδρυτικό και καθοδηγητικό μέλος οποιοσδήποτε επιτροπής αγώνα να συμβαίνουν πράξεις για αυτόν τον αγώνα και να δηλώνεις μπροστά στους συντρόφους σου άγνοια!!!
Μήπως ήταν προβοκάτσια στον "δίκαιο" αγώνα τους;;!!
Για να πετύχουν τις ιδιοτελείς επιδιώξεις τους εκμεταλλεύονται την ευαισθησία των καιρών και βαφτίζουν με περισσή ευκολία "κάτεργο" τον χώρο που εργάζονται τόσα χρόνια!
Γιατί, ως συνειδητοποιημένοι εργαζόμενοι που κόπτονται για το εργατικό δίκαιο και όχι για το δικό τους βόλεμα, δεν υπογράφουν με ονοματεπώνυμο, τα όσα τόσα ισχυρίζονται στις προκηρύξεις, στις εφημερίδες τοίχου και στο διαδίκτυο;;;
Ας βγει και να πει στους χιλιάδες άνεργους ο προ μηνών απολυθείς, και ο οποίος συμμετέχει στον κοινό αγώνα των εργαζομένων ποιες ήταν οι αποδοχές του και για ποιό λόγο απολύθηκε!!
Ας βγούνε και να πουν και οι άλλοι, ποιες ήταν οι αποδοχές τους
Το δίκιο δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από την ανωνυμία
Το δίκιο έχει ονοματεπώνυμο!!!
Η επανάσταση συντρόφια θέλει κότσια και εντιμότητα αλλιώτικα το "πράγμα" πάει αλλού!
Η δημοκρατία και η ελευθερία ταυτίζονται με την ευθύνη.
Κι εσείς αγωνιστές αποδεικνύεστε ευθυνόφοβοι και βουλιμικοί ωφελιμιστές!
Όταν καλούνται άτομα για συμπαράσταση στα δικαστήρια τους λες την αλήθεια και τον λόγο και όχι " ελάτε να πιούμε καφέ στα δικαστήρια, έχει χαβαλέ!"
Γιατί χαβαλέ τον λέτε εσείς, όταν όμως παιδικές ψυχές βλέπουν την μάνα τους με χειροπέδες, θυμίζει το σύνθημα που ακουγόταν έξω από το αστυνομικό τμήμα του Λ.Πύργου
“στον ΚΑΦΕΝΑΙ μιλάνε για κέρδη και ζημιές
και εμείς μιλάμε γι’ανθρώπινες ζωές”
Μήπως άλλοι είναι αυτοί που ενδιαφέρονται για κέρδη και πως να αρπάξουν περισσότερα και αδιαφορούν για τις ανθρώπινες ζωές;;;
Οι απανωτές αθωωτικές αποφάσεις στην ιδιοκτήτρια απέναντι στις μηνύσεις και τα ασφαλιστικά μέτρα των τεσσάρων από τους δώδεκα εργαζομένους στον ΚΑΦΕΝΑΙ, αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει ουδείς δόλος απέναντι στους εργαζόμενους.
Τα οφειλόμενα, 6800€ περίπου, θα είχαν ήδη καταβληθεί εάν η ιδιοκτήτρια δεν ξημεροβραδιαζόταν στο κρατητήριο και εάν φοβούμενη την παρακολούθηση της από διάφορα άτομα, μπορούσε να βγει από το σπίτι της!
Το "κάτεργο" του ΚΑΦΕΝΑΙ παρέχει τις υψηλότερες αμοιβές στην πόλη, με πλήρη ασφαλιστική κάλυψη και με όλα τα δώρα και τα επιδόματα!
Στο “κάτεργο” ΚΑΦΕΝΑΙ δεν έχει μαύρη εργασία!
Στο “κάτεργο” ΚΑΦΕΝΑΙ δεν έχει ούτε ένα λεπτό υπερωρίας
Το "κάτεργο" του ΚΑΦΕΝΑΙ έδινε το δικαίωμα στους εργαζομένους του να δηλώνουν ποιες μέρες θέλουν να εργαστούν και πότε να πάρουν το ρεπό τους (έβγαζαν το πρόγραμμα μόνοι τους!!!!)
Το "κάτεργο" του ΚΑΦΕΝΑΙ δεν είχε βάλει ποτέ περιοριστικούς όρους είτε στην εμφάνιση είτε στην κατανάλωση προϊόντων από τους εργαζόμενους του ή από τους φίλους τους (κεράσματα)!
Το "κάτεργο" του ΚΑΦΕΝΑΙ ενώ έχει πληρώσει τον τελευταίο χρόνο 120000€ για μισθοδοσία (εκτός το ΙΚΑ φυσικά) πως βρίσκεται ξαφνικά να χρωστά αλλά 40000€ μόνο σε τέσσερις εργαζομένους!!
Γιατί οι εργαζόμενοι απαιτούν εδώ και τώρα δεδουλευμένα που αυτοί θεωρούν ότι τους χρωστά η επιχείρηση (40.000!!!!!!!) και δεν περιμένουν την νόμιμη εκδίκαση της καταγγελίας τους στην επιθεώρηση εργασίας;;
Στο "κάτεργο" οι εργαζόμενοι “εκβιαζόταν” να υπογράφουν τις αποδοχές τους, κατά τα λεγόμενα τους, γιατί λοιπόν υπάρχουν ανυπόγραφες καταστάσεις αποδοχών που αφορούν υπόλοιπα άδειας και υπόλοιπο δώρο Πάσχα;
Σε αυτές δεν εκβιάστηκαν;
Το ΚΑΦΕΝΑΙ είναι "κάτεργο" μόνο για τέσσερις εργαζομένους...
Οι άλλοι οκτώ αγωνίζονται και αγωνιούν για το μέλλον της επιχείρησης!
Το ΚΑΦΕΝΑΙ ως "συνοδοιπόρος της χουντικής κυβέρνησης του Σαμαρά" ήταν το μόνο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη που έκλεισε την μαύρη μέρα της δολοφονίας του Αλέξη και συνεχίζει να απεργεί, όταν το αποφασίζει το συνδικαλιστικό του όργανο!
Το ΚΑΦΕΝΑΙ συμπαραστέκεται πάντα σε εκδηλώσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, όπως στο κοινωνικό ιατρείο Θεσσαλονίκης.
Η όμορη επιχείρηση του "κατέργου", η ΜΥΡΣΙΝΗ διέθετε 60 μερίδες φρέσκο φαγητό την εβδομάδα σε άστεγους και άπορους συμπολίτες μας!
Τα απάνθρωπα αφεντικά του " κατέργου" όχι μόνο δεν μπορούσαν να απολύσουν τους "προστατευόμενους" εργαζομένους, αλλά ούτε παρατήρηση δεν μπορούσαν να κάνουν μετά από παράπονα πελατών για την συμπεριφορά ορισμένων εργαζομένων!
Το "κάτεργο" δεν παρακρατούσε ποτέ τα τυχόντα ταμειακά λάθη των εκάστοτε εργαζομένων!,
Το "κάτεργο" αντί να δώσει άδεια, όπως υποχρεούται από τον νόμο, μετά από παράκληση του εργαζόμενου, τον κρατούσε στην εργασία του και του πλήρωνε και την άδεια!
Γιατί η μηνύτρια-εργαζόμενη στο "κάτεργο" μπορούσε να εργάζεται μόνο πρωί μετά από δική της επιθυμία;
Γιατί λοιπόν θέλουν να συνεχίζουν να δουλεύουν σε ένα "κάτεργο";
Μήπως η εργατό- δημόσιο -υπαλληλική πρακτική και νοοτροπία των τριών εργαζομένων δεν πρέπει να χαθεί;
Οι αμοιβές των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα έχουν μειωθεί ενώ στο "κάτεργο" παραμένουν ίδιες και δεν πρόκειται να μειωθούν ούτε ένα λεπτό, όχι υπό τον φόβο των απειλών, αλλά υπό τον σεβασμό και την εκτίμηση στον συνεργάτη-εργαζόμενο!
Το "κάτεργο" στις συγκρούσεις και στις απεργίες ήταν πάντα χώρος υποδοχής και περίθαλψης διαδηλωτών!
Το " κάτεργο" έχει προσφέρει δωρεάν πολλά λίτρα ρακή στις εκάστοτε καταλήψεις και εκδηλώσεις στα φοιτητικά στέκια εναλλακτικού προβληματισμού!
Η ΜΥΡΣΙΝΗ και το ΚΑΦΕΝΑΙ θα συγχωνευτούν. Αναπόφευκτα δεν μπορούν να διατηρηθούν 25 εργαζόμενοι, κάποιοι δυστυχώς θα πρέπει να απολυθούν και κάποιοι ήδη έχουν απολυθεί, αν αυτό είναι τρομοκρατική πράξη εναντίον τριών εργαζομένων ( ο τέταρτος εργαζόμενος ήδη έχει αποχωρήσει οικειοθελώς), τότε είμαστε τρομοκράτες όλοι - όλοι... όπως έλεγε και ο αξέχαστος Νικόλας Άσιμος.
Αυτός ο παραλογισμός πρέπει να σταματήσει.
Το ΚΑΦΕΝΑΙ δεν θα ενδώσει στις παράλογες απαιτήσεις, όπως έκανε το 2010.
Το ΚΑΦΕΝΑΙ είναι ένα από τα πλέον έντιμα καταστήματα στην Θεσσαλονίκη, όπως και η ΜΥΡΣΙΝΗ, που στα έντεκα χρόνια λειτουργίας της δεν έχει ουδεμία εργατική η φορολογική παράβαση.
Άρα δόκτωρ Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ οι τρομοκράτες εργοδότες!!!!
Εκ του πονηρού, λοιπόν, λόγια και λάσπη είναι κατευθυνόμενα, ύποπτα και δεν αγγίζουν την πραγματικότητα, η σκοπιμότητα δε αυτών των συκοφαντικών ενεργειών θα φανεί ξεκάθαρα στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση