GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H ΔΗΜΑΡ για τις «δραστηριότητες» της Χρυσής Αυγής

Οι επιθέσεις μελών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής ακόμα και σε εκδηλώσεις που ανοίγουν πληγές του εμφυλίου πολέμου όπως η χθεσινή στ...


Οι επιθέσεις μελών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής ακόμα και σε εκδηλώσεις που ανοίγουν πληγές του εμφυλίου πολέμου όπως η χθεσινή στον Μελιγαλά, αποδεικνύουν, για άλλη μία φορά, ότι η βία, οι ύβρεις και η μισαλλοδοξία αποτελούν το πραγματικό πρόσωπο του ναζιστικού κόμματος.

Η ελληνική Πολιτεία και ο δημοκρατικός κόσμος δεν χρειάζονται επιπλέον στοιχεία για να πεισθούν ότι η δράση της Χρυσής Αυγής είναι επικίνδυνη και απειλητική προς όλους μας. Η δικαιοσύνη οφείλει να κινηθεί άμεσα και να εξετάσει όλες τις περιπτώσεις στις οποίες εμπλέκονται τα στελέχη της Χρυσής Αυγής. Η δράση της είναι πλέον στα όρια του νόμου.

1 σχόλιο

  1. MIΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ ΑΝΤΕ
    ΓΕΡΟ ΜΥΤΑΡΑ ΠΑΡΕ ΤΙΣ ΡΕΠΟΥΣΗΔΕΣ ΔΡΑΓΩΝΕΣ ΜΠΙΣΤΗΔΕΣ
    ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ .ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΟΤΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣ ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ.ΑΜΕΣΩΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙΡΙΕΣ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΓΕΡΟ ΤΑΡΝΑΡΑΔΕΣ .
    ΑΝΤΕ ΒΟΥΒΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση