GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκδήλωση: "Να απαγορευτεί η Χρυσή Αυγή"

Η Κίνηση Πολιτών Άρδην διοργανώνει την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στις 19:30 εκδήλωση με θέμα: «Να απαγορευτεί η Χρυσή Αυγή». Για το θέμα θα μι...


Η Κίνηση Πολιτών Άρδην διοργανώνει την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στις 19:30 εκδήλωση με θέμα: «Να απαγορευτεί η Χρυσή Αυγή». Για το θέμα θα μιλήσουν οι: Γιώργος Καραμπελιάς, συγγραφέας – ΚΠ Άρδην, Παναγιώτης Λαφαζάνης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Νότης Μαριάς, βουλευτής ΑΝΕΛ και ο Νίκος Ξυδάκης, δημοσιογράφος. Συντονιστής Γιάννης Ξένος, Κίνηση Πολιτών Άρδην. Στον χώρο του Άρδην, Ξενοφώντος 4, 6ος όροφος, στην πλατεία Συντάγματος.
Περιοδικό Άρδην

5 σχόλια

  1. Η εγκληματική ενέργεια στελέχους της Χ.Α σίγουρα θα της στοιχίζει σε ψήφους, γιατί , όπως λένε απλοί εν δυνάμει ψηφοφόροι της, δεν τους ψήφισαν για να χτυπάνε ή να δολοφονούν δυστυχισμένους μετανάστες ή αριστεριστές, αλλά για να διαλύσουν το διαπλεκόμενο πολιτικό- οικονομικό σύστημα. Οι ψήφοι αυτοί θα μεταφερθούν είτε στον Σύριζα είτε στους Ανεξάρτητους Έλληνες του Καμμένου- Δημαρά- Μαριά.

    Από την άλλη, ο κόσμος που είναι δίκαιος καταδικάζει την εγκληματική ενέργεια του Χρυσαυγίτη, αλλά τονίζει ότι πάλι τα ΜΜΕ δεν λένε τίποτα για τις εγκληματικές ενέργειες των μνημονιακών κυβερνήσεων που από το 2009 έχουν εξοντώσει- δολοφονήσει ( αυτοκτονίες, καρδιακά, εγκεφαλικά κλπ ) χιλιάδες Έλληνες πολίτες ! Χύνουν κροκοδείλεια δάκρυα τα διαπλεκόμενα συγκροτήματα του τύπου και της τηλεόρασης για τον αδίκως δολοφονηθέντα 34χρονο, αλλά κάνουν ότι δεν βλέπουν τους χιλιάδες που έχει διαλύσει ή σκοτώσει το ΔΝΤ, το μνημόνιο και οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΔΗΜΑΡ. Ο κόσμος είναι αηδιασμένος με την υποκρισία τους. Όσο εγκληματίας είναι ο Χρυσαυγίτης, άλλο τόσο είναι όσοι κυβερνούν τον τόπο από το 2009( όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις ) που έστειλαν στο τάφο πρόωρα δεκάδες χιλιάδες Έλληνες και άφησαν τόσα ορφανά. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια για τα κόμματα του δήθεν συνταγματικού τόξου, που εδώ και 3 χρόνια παραβιάζουν συστηματικά το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία, για να ψηφίζουν τόσα αντισυνταγματικά μέτρα.Το αποκορύφωμα είναι οι έκτακτες εισφορές, τα χαράτσια και οι νέοι φόροι στα ακίνητα και τα οικόπεδα και τα αγροτεμάχια. Αυτή η αντισυνταγματική, αντιδημοκρατική τους συμπεριφορά οδήγησε την Χ.Α στο 15 και 20%. Και τώρα θρηνούν ! Ουαι, υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H Xρυσή Αυγή,
    αν δεν υπήρχε θα επρεπε να την δημιουργήσουμε διοτι προσφέρει τρανές υπηρεσίες στο πολιτικό σύστημα των κομμάτων που κυβερνούν.
    Ανθρωποι χάνουν τη δουλειά τους, οικογενειες βρίσκονται σε απόγνωση, και αντί να ασχοληθούμε με αυτά τα σοβαρά προβλήματα, ρωτάμε τους συνταγματολόγους αν πρεπει η ΧΑ να τεθεί εκτός κοινοβουλείου!
    ΟΧΙ, απαντούν ολοι μαζί εν χορώ, χαζοί είναι, θα χασουν το ψωμάκι τους.
    Η ΧΑ, οσο εχει αρχηγό τον Μηχαλολιάκο, ανθρωπο των "υπερεσιών", δεν πρεπει να μας φοβίζει. Βοηθά την κυβέρνηση, δημιουργεί την απαραιτητη συγχυση σε λαό και ψηφοφόρους, δινει και ψευτικες ελπίδες στους ψηφοφόρους της.
    Η ΧΑ είναι κόμμα "πατριωτικό", ακόμα και τις εκλογές στη Γερμανία μπορεί να επηρεάσει, προς το συμφέρον μας, και την επόμενη δόση να πάρουμε, τι θα κανουν, η Ε.Ε. πρεπει να βοηθήσει την "Δημοκρατία" στην χώρα μας που κινδυνευει απο τους Ναζιστές!
    Η ΧΑ είναι πολύτιμη για το κυβερνητικό σχήμα των απατεώνωνβ που κυβερνά, αν δεν ηταν....δεν θα την δημιουργούσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΚΤΗΝΗ ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΤΕ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ. ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΗ ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ.ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ..ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΥΚΑΛΙΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΑΝΕ ΑΓΕΛΕΣ ΑΓΕΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΑΝΑΝΔΡΟΙ .ΒΓΗΤΕ ΚΑΤΑ ΜΟΝΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΑΝ ΣΑΣ ΒΑΣΤΑΕΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα είπε όλα στο Έθνος πρώην Χρυσαυγίτης της Νίκαιας
    Τα μέλη ενημερώνουν τον Πατέλη, ο Πατέλη τον Λαγό, ο Λαγός τον Μιχαλολιάκο και ο Μιχαλολιάκος τον Σαμαρά που δίνει το OK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι νάζι είναι ΝΆΖΙ , όμως δεν είναι μόνοι η ΣΚΟΤΕΙΝΉ ΑΥΓΉ και η κόκκινη προβιά σας λέει τίποτα και αντιπρόεδρε και πρόεδρε ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ;

    Σήμερα στο αίμα του συχωρεμένου Φύσσα περνούν τροπολογία να φυσάνε αύριο το παραδάκι μερικοί...Δεν ελπίζω τίποτα, έτυχε και έμπλεξα μαζί σας γιατί γεννήθηκα στην κιβωτό μαζί με εσάς που όσο αίμα και αν χυθεί δεν είχατε ούτε έχετε πρόβλημα ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΌ Κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή διάταξη με την οποία απαλλάσσονται οι υπόχρεοι σε δήλωση περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες) της υποχρέωσης να δηλώνουν μετοχές ναυτιλιακών εταιρειών.
    Σημειώνεται πως υπόχρεοι για δήλωση «πόθεν έσχες», είναι ο πρωθυπουργός, οι πολιτικοί αρχηγοί, οι βουλευτές, οι υπουργοί, γενικοί γραμματείς υπουργείων, γενικοί διευθυντές και διευθύνοντες σύμβουλοι των ΝΠΙΔ του Δημοσίου, οι δήμαρχοι, οι δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί, οι μέτοχοι των εταιρειών μέσων ενημέρωσης και οι δημοσιογράφοι.

    Η διάταξη περιλαμβάνεται σε τροπολογία που επισυνάπτεται στο νομοσχέδιο για την απελευθέρωση της αγοράς των υπεραστικών συγκοινωνιών.

    Σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση του νομοσχεδίου, η διάταξη εξομοιώνει τους εφοπλιστές και τους απλούς μετόχους των ναυτιλιακών εταιρειών, (που δεν είναι υπόχρεοι σε δήλωση πόθεν έσχες) και τους ως άνω δημόσιους λειτουργούς, σε ό,τι αφορά την κτήση ναυτιλιακών μετοχών – κάτι που σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση της ρύθμισης, είναι «θεμιτό και σύμφωνο με την αρχή της ουσιαστικής ισότητας».

    Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ...ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ;.. {μήπως αρχίζαμε και πιστεύουμε μόνο σε αυτή πια μήπως μας γλιτώσει και κλείσει μερικούς φυλακή..}

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση