GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ελληνας που θα μάθει τις Αγγλίδες πόλο – Ο Κώστας Βαμβακάρης ανέλαβε την εθνική τους ομάδα

Το πόλο δεν είναι από τα αθλήματα στα οποία οι Βρετανοί φημίζονται για τις επιτυχίες τους. Αντιθέτως, ακόμη και στους Ολυμπιακούς αγώνες ...

Το πόλο δεν είναι από τα αθλήματα στα οποία οι Βρετανοί φημίζονται για τις επιτυχίες τους. Αντιθέτως, ακόμη και στους Ολυμπιακούς αγώνες που φιλοξένησαν, η παρουσία τους είναι ήταν σχεδόν τυπική. Από την άλλη, η Ελλάδα έχει μακρά ιστορία στις πισίνες και ιδιαίτερα στις γυναίκες τα τελευταία χρόνια, αποτελεί κυρίαρχη δύναμη. Για αυτό και οι Βρετανοί απευθύνθηκαν τους «ειδικούς».

Ο Κώστας Βαμβακάρης λοιπόν είναι ο άνθρωπος που θα... μάθει στις Αγγλίδες πόλο. Εχοντας θητεύσει αρκετά χρόνια στον πάγκο της Εθνικής ομάδας ανδρών, ως βοηθός του Ντράγκαν Αντριτς αλλά και του Σάκη Κεχαγιά στη συνέχεια, ο νεαρός τεχνικός αναλαμβάνει την ευθύνη να οδηγήσει τη γυναικεία ομάδα της Βρετανίας στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2016.

Βέβαια, η αποστολή του δεν είναι εύκολη. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως οι Βρετανίδες έγιναν ομάδα για τη διοργάνωση του Λονδίνου πέρυσι ουσιαστικά και εκεί τελικά πήραν την όγδοη θέση χωρίς να πανηγυρίσουν ούτε μία νίκη. Κάτι που ελπίζουν ότι θα αλλάξει με τη συνδρομή του Βαμβακάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση