GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε απελπιστική κατάσταση οι εργαζόμενοι στην Ένωση Ηρακλείου

Δεν έχουν να πληρώσουν ούτε τα στοιχειώδη για να συντηρήσουν τις οικογένειες τους οι εργαζόμενοι της Ένωσης Ηρακλείου, όπως...


Δεν έχουν να πληρώσουν ούτε τα στοιχειώδη για να συντηρήσουν τις οικογένειες τους οι εργαζόμενοι της Ένωσης Ηρακλείου, όπως...
αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο.

Το ΕΚΗ στηρίζει την 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που έχει εξαγγείλει το Σωματείο εργαζομένων και οι εργαζόμενοι στην Ε.Α.Σ.Η που παραμένουν απλήρωτοι πάνω από 10 μήνες.

Η ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρει:

«Σε απελπιστική κατάσταση έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι της Ένωσης Ηρακλείου, αφού δεν έχουν να πληρώσουν ούτε τα στοιχειώδη για να συντηρήσουν τις οικογένειες τους.

Να σημειωθεί ότι οι εκεί εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι πάνω από 10 μήνες και το μόνο που λαμβάνουν είναι υποσχέσεις και κάποια τρόφιμα από το super market της Ένωσης.

Καλούμε την κυβέρνηση να δώσει λύση για την βιωσιμότητα των Α.Σ.Ο. και την Διοίκηση της Ε.Α.Σ.Η. να πάρει πρωτοβουλίες και αποφάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων προς όφελος των παραγωγών και των εργαζομένων.

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου στηρίζει την 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που έχει εξαγγείλει το Σωματείο εργαζομένων και οι εργαζόμενοι στην Ε.Α.Σ.Η»
flashnews.gr

1 σχόλιο

  1. Η ανοησία των δημοσκόπων και των διαπλεκομένων ΜΜΕ είναι πρωτοφανής.

    Μετά από τόσο ντόρο για την Χ.Α, πόσοι ψηφοφόροι της θα αποκάλυπταν τηλεφωνικά στα γκάλοπ ότι θα την ψηφίσουν ; Δυστυχώς, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, όπως άλλωστε φοβούνται και από τις Βρυξέλλες, με την επιθετική τακτική τους θα ανεβάσουν τα ποσοστά της Χ.Α, αφού ακολουθεί ένας βαρχύς χειμώνας φόρων και χαρατσιών. Δυστυχώς, οι επικοινωνιολόγοι των 2 απαρχαιωμένων κομμάτων οδηγούν τους απελπισμένους και αγανακτισμένους, υπογείως και σιωπηρά,προς της Χ.Α. Ενώ εκθέτουν και τα Σώματα Ασφαλείας, τα οποία αφού κατηγορούνται, δικαίως ή αδίκως, θα στραφούν με συμπάθεια προς τα εκεί που τους τοποθετούν άφρονες δημοσιογράφοι και ΜΜΕ, δηλαδή στη Χ.Α, από αντίδραση !

    Επιτέλους, σε αυτή τη χώρα χάθηκε κάθε ίχνος σωφροσύνης ; Είναι δυνατόν διαπλεκόμενοι και πολιτικοί να τροφοδοτούν την Χ.Α, ηρωοποιώντας την στα μάτια των αγανακτισμένων από την λιτότητα Ελλήνων ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση