GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι απολύσεις καθηγητών και η διαφθορά στην παιδεία...

Προς 1. Κύριο Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων... 2. κ. Δανίλη Ελένη, Διευθύντρια στο ΠΠΣΠΑ (Σκουφά 43 Κολωνάκι Αθήνα), 3. Α΄ ...

Προς

1. Κύριο Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων...

2. κ. Δανίλη Ελένη, Διευθύντρια στο ΠΠΣΠΑ (Σκουφά 43 Κολωνάκι Αθήνα),
3. Α΄ Πειθαρχικό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιος - Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής ( Τσόχα 15-17 Αμπελόκηποι Αθήνα)
4. ΑΠΥΣΔΕ Συμβούλιο Πρωτοβάθμιος - Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής ( Τσόχα 15-17 Αμπελόκηποι Αθήνα)
5. Κύριο Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων,
6. Υφυπουργό, Παιδείας και Θρησκευμάτων, ΔΕΠΠΣ
7. Περιφερειακό Δ/ντή Εκπαίδευσης Αττικής κ. Γκίνη Δημ., Κ. Εισαγγελέα
Κοιν. Πειθαρχικό Α΄ ΑΠΥΣΔΕ, ΠΥΣΔE Α΄ Αθήνας, Σχολικούς Συμβούλους, Κύριο Υπουργό, Υφυπουργό, Πίνακα αποδεκτών, Κοιν. Βουλευτές, ΜΜΕ Και όπου «δει κατά νόμον».

Θέμα: « ΜΗΝΥΣΗ ΕΓΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ: Η « ιδιότυπα παράνομη εκλογή» της κ. Δανίλη Ελένης στο ΠΣΠΑ (Σκουφά 43 Κολωνάκι), ενώ δεν είχε στον φάκελο εκλογής το βασικό πτυχίο της, οι εικασίες περί πτυχίου, η διακεκριμένη διαφθορά κατά δημοσίου κλπ… κακουργήματα….

Η νέα ΜΗΝΥΣΗ ΕΓΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ κατά της κ. Δανίλη Ελένης και κατά παντός κατατέθηκε επειγόντως στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθήνας με ΑΒΜ: Γ 2013/2691 στις 27-9-2013
Η προηγούμενη αίτηση - Μήνυση κατά της κ. Δανίλη Ελένης και κατά παντός, κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθήνας με αρ. πρωτ. 56230/20-9-2013. Η προηγούμενη μήνυση εναντίον της ίδιας κατατέθηκε στην Εισαγγελία Αρείου Πάγου με αρ. Πρωτ. 6485/12-9-2013. Ταυτόχρονα γίνονται επείγουσες ανακρίσεις, από προηγούμενη μήνυση για την υπόθεση αυτή από την 22α Ανακρίτρια Αθηνών και πολλοί καθηγητές του ΠΣΠΑ κατέθεσαν παρά τους εκφοβισμούς και τις πιέσεις….
Αναρωτιέται κανείς καλόπιστος, πόσο άλλο θα καλύπτεται η υπόθεση Ελένη Δανίλη κλπ… και δεν τίθεται έστω σε αυτοδίκαιη αργία ή να παυτεί των καθηκόντων της, ώσπου να βγει ένα σοβαρό πόρισμα Ε.Δ.Ε., την ώρα που απολύονται καθηγητές με νόμιμα προσόντα. Παρακαλούμε την επείγουσα ενέργεια ΕΔΕ κατά ης κ. Δανίλη Ελένης και να τεθεί εκτός υπηρεσίας, αμέσως. Επίσης πρέπει να ακυρωθούν οι ΕΔΕ που έγιναν μετά από καταγγελίες της κ. Δανίλη και της κ. Μπ. Μ. Ε. Να σημειωθεί ότι η κ. Μπ. Μ. Ε. δεν κατέθεσε τα πτυχία της ως όφειλε μετά από την Εισαγγελική παραγγελία της 12-9-2013 και αναρωτιέται κανείς γιατί το Α΄ Πειθαρχικό Συμβούλιο ΔΕΝ ανακινεί το θέμα των πτυχίων και της κ. Δανίλη και της κ. Μπ. Μ. Ε..
Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ, Εισαγγελέα, δικαιωνόμαστε, για άλλη μια φορά, όταν είχαμε καταγγείλει στον κ. Ρακιτζή και στο ΑΠΥΣΔΕ, τις παρατυπίες στην εκλογή» της κ. Δανίλη Ελένης στο ΠΣΠΑ (Πειραματικό Σχολείο Πανεπιστημίου Αθηνών, Σκουφά 43 Κολωνάκι Τ.Κ. 10673,), το οποίο είναι το μοναδικό σχολείο του Πανεπιστημίου. Τα έγγραφα τα πήρα στις 11-9-2013 μετά από Εισαγγελική Παραγγελία της 8-8-2013.

Πρόσφατα Υπουργός μίλησε γενικά ότι το 10% των πτυχίων είναι παράνομο και το φαινόμενο έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, που μάλλον πιάνει το 20%.
Όπως το επιβεβαιώνει το ενσωματωμένο έγγραφο της 12 Ιουλίου 20011,της εισηγητικής έκθεση τριών Πανεπιστημιακών, που επόπτευαν το ΠΣΠΑ, σελ. 1, 2 και 3 και το υπογράφουν ο κ. Κασσωτάκης Μιχάλης Καθηγητής, Σπανός Γεώργιος Καθηγητής, Φλουρής Γιώργος Καθηγητής, η κ. Δανίλη δεν έχει – ως όφειλε κατά νόμον - στον φάκελο υποψηφιότητάς της το βασικό πτυχίο.

ΔΑΝΙΛΗ ΕΛΕΝΗ «α) Βασικές Σπουδές. Στα στοιχεία του φακέλου της τα οποία τέθηκαν υπόψη του Εποπτικού Συμβουλίου, δεν περιλαμβάνονται πληροφορίες για τους βασικούς τίτλους σπουδών της κας Δανίλη. Στηριζόμενοι στην ειδικότητά της, εικάζουμε ότι πρέπει να έχει πτυχίο Χημικού Τμήματος Ελληνικού Πανεπιστημίου, στοιχείο που επιβεβαιώσαμε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της».

Σύμφωνα με τον Νόμο και την ειδική εγκύκλιο την οποία ενσωματώνω με Αρ. Πρωτ. Φ.32/8596 της 16-5-2011 τονίζονται τα εξής:
Γ. ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ - ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί καλούνται να υποβάλουν αίτηση για την κάλυψη των παραπάνω θέσεων από τη Δευτέρα 16-5-2011 μέχρι και την Δευτέρα 30-5-2011 (αποκλειστική προθεσμία)
Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, δεν γίνονται δεκτά: α) συμπληρωματικά δικαιολογητικά και β) οποιαδήποτε μεταβολή στο περιεχόμενο των αιτήσεων.
Επομένως η κ. Δανίλη, αφού δεν είχε στον φάκελό της το βασικό πτυχίο της, δεν μπορεί να το προσθέσει εκ των υστέρων, ούτε «τηλεφωνικά» δεν παίρνει τα ανάλογα «μόρια» και «βγαίνει εκτός λίστας υποψηφιοτήτων». Γιατί έως τώρα δεν έχει ληφθεί κανένα μέτρο εναντίον της κ. Δανίλη, πρέπει να ερευνηθεί. Να ερευνηθούν όλα τα πτυχία όλων των μελών του ΑΠΥΣΔΕ που την ψήφισαν. Ο φάκελος εκλογής της να διατηρηθεί στο αρχείο μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεσηΔανίλη Ελένη και Μπ. Μ. Ε. κλπ..

Σας παρακαλώ να ασκηθεί ποινική δίωξη κατά της κ. Δανίλη Ελένης και κατά παντός, για χρήση ανύπαρκτου εντός του φακέλου υποψηφιοτήτων πτυχίο και σύμφωνα με τον νόμο περί διαφθοράς και τον νόμο «περί εγκλημάτων στην υπηρεσία, γιατί η κ. Δανίλη Ελένη παίρνει και ειδικό επιμίσθιο θέσης πέραν του μισθού της. Για να καλύψουν τα ανωτέρω προέβησαν σε σωρεία παρανομιών και ύβρεων εναντίον μου αλλά και εναντίον άλλων συναδέλφων, οι οποίοι «εκδιώχτηκαν από το ΠΣΠΑ». Να ερευνηθούν όλα τα πτυχία της κ. Δανίλη και όσων την εξέλεξαν .

Καταθέτω και ενσωματώνω: 1. την νέα Μήνυση έγκληση και Πολιτική Αγωγή με ΑΒΜ: Γ 2013/2691 στις 27-9-2013 κατά της κ. Δανίλη Ελένης και κατά παντός, κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθήνα. (Περίπου 46 σελίδες),
2. Την αίτηση Υπόμνημα που κατέθεσα στο Γραφείο Υπουργού παιδείας στις 27-9- 2013 και στην Διεύθυνση Β/θμιας Εκπ/σης του Υπουργείου μαζί με την μήνυση
3. Σχετικά έγγραφα τα οποία ενσωματώνω στο εξώδικο αυτό και τα καταθέτω κατωτέρω.

Κατέθεσα ανωτέρω και ενσωμάτωσα την νέα μήνυση έγκληση, την οποία κατέθεσα και στο Γραφείο του κ. Αβανιτόπουλου, στις 27-9-2013
Η μήνυση στρέφεται κατά:
· Δανίλη Ελένης, Διευθύντρια ΠΠΣΠΑ Σκουφά 43 Κολωνάκι, αλλά και κατά αυτών που την εξέλεξαν, όπως ο κ. Κουμέντος Ιωάννης και αυτών που δεν πήραν «μέτρα εναντίον της» για την διάσωση του ΠΣΠΑ. Ήδη γίνεται ΕΔΕ εναντίον τους από τον κ. Κατωπόδη και πολλοί συνάδελφοι έχουν καταθέσει συντριπτικά στοιχεία, για παράβαση καθήκοντος, αλλά γιατί καθυστερεί η ΕΔΕ;. Έχει ήδη καταγγελθεί ότι δεν είχε την τριετή προϋπηρεσία σε πειραματικό πανεπιστημίου για να εκλεγεί, όπως έλεγε ο νόμος αλλά προωθήθηκε από τον κ. Κουμέντο, όπως λένε. Τώρα αποκαλύπτεται ότι δεν έχει στον φάκελο υποψηφιότητας το βασικό πτυχίο της και πρέπει να ερευνηθούν και τα υπόλοιπα στοιχεία του φακέλου. Δεν ερευνήθηκαν που πήγαν τα 1,4 εκατομμύρια ευρώ για την ανοικοδόμηση του ΠΠΣΠΑ. Για να καλύψουν οι μηνυόμενοι τις παρανομίες προχώρησαν σε σωρεία συκοφαντιών, ύβρεων, παράβαση καθήκοντος, σκευωριών κατάχρησης εξουσίας, προσβολή προσωπικότητας, καταστροφή της καριέρας μας, απειλή, εξώθηση ανηλίκων σε παρανομίες , εφαρμογή παράνομου «ιδιωνύμου» εναντίον καθηγητών, «σύσταση συμμορίας», από 14-9-2012, έως και σήμερα μαζί με Παπατσίμπα Λαμπρινή εκπαιδευτικός ΠΠΣΠΑ και Σάγια Τσαουσίδου ΠΠΣΠΑ... Επίσης είχα ζητήσει την εξαίρεση του κ. Σπυρόπουλου και του κ. Λαγού από τις ΕΔΕ γιατί δεν ζήταγαν τα πτυχία της κ. Δανίλη και της κ. E. M.Μπ., η οποία παρά την εισαγγελική παραγγελία δεν κατέθεσε τα πτυχία της κλπ.
· Επίσης η Μήνυση στρέφεται κατά Μπ. Μ. Ε., Κουμέντο Ιωάννη, Αντωνίου, Ριζάκη, Λαγό, Σπυρόπουλο κλπ…
· Τέλος, η Μήνυση στρέφεται και κατά παντός υπεύθυνου του ΑΠΥΣΔΕ Αττικής και του Α΄ Πειθαρχικού Αττικής και κατά παντός Υπεύθυνου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κλπ..
Σας είχα καταθέσει με άλλο εξώδικο του Δικαστικού Επιμελητή κ. Κόζιακα, την Μήνυση κατά της κ. Δανίλη Ελένης και κατά παντός, κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθήνας με αρ. πρωτ. 56230/20-9-2013. (Περίπου 21 σελίδες).
Σας είχα, επίσης, καταθέσει με άλλο εξώδικο του Δικαστικού Επιμελητή την νέα μήνυση, την οποία κατέθεσα στην Εισαγγελία Αρείου Πάγου με αρ. Πρωτ. 6485/12-9-2013.. Σας ενημερώνω, ότι αν δεν ληφθούν κατεπείγοντα μέτρα κατά της κ. Δανίλη Ελένης, θα καταθέσω και νέα μήνυση ονομαστική, κατά όλων των υπευθύνων του Υπουργείου Παιδείας και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής, της ΔΕΠΠΣ και κατά των υπεύθυνων του Α΄ Πειθαρχικού Εκπαίδευσης Αττικής.
Άτομα από διαφορετικούς χώρους ενώθηκαν παράνομα, ως «συμμορία» κατά του ίδιου μόνο ατόμου, επειδή ζητά διαφάνεια και αξιοκρατία στην παιδεία! Έτσι στήθηκαν οι ΕΔΕ εναντίον μου, που διενήργησε ο κ. Σπυρόπουλος και ο κ. Λαγός, που είναι παράνομες, άκυρες και χωρίς στοιχεία.
Ζητώ προστασία μάρτυρα. Παρακαλώ την δικαιοσύνη και την υπηρεσία, να με προστατέψει, από οργανωμένες επιθέσεις παράνομων, εκβιαστών, συκοφαντών, που θέλουν να διαλύσουν την δημόσια εκπαίδευση, προς όφελος ιδίων συμφερόντων ο οποίο όπως αποκαλύπτεται είχαν λόγους να με εξουδετερώσουν..
Παρακαλώ την σύλληψη των ανωτέρω για αποφυγή νέων εγκλημάτων.

Να εφαρμοστεί ο νόμος περί πειθαρχικού Δημοσίων Υπαλλήλων του κ. Μανιτάκη, για Δανίλη Ελένη, Κουμέντο Ιωάννη, Αντωνίου, Ριζάκη, Λαγό, Σπυρόπουλο κλπ…
Έχετε ήδη λάβει με τον δικαστικό Επιμελητή κ. Κόζιακα την μήνυση της 12-9-2013 Κατατέθηκε και στο Υπουργείο Παιδείας με αρ. πρωτ. 12484 / 12-9-2013, στον κ. Ρακιντζή στις 12-9-2013 και στην ΔΕΠΠΣ 128490 / 12-9-2013 κλπ…
Αιτούμαι να ερευνηθούν επειγόντως, όλα τα πτυχία της κ. Δανίλη και οι προϋπηρεσίες της. ΑΝ δεν ερευνηθούν θα καταθέσω νέες προσωπικές ονομαστικές μηνύσεις κατά όλων των υπευθύνων, για παράβαση καθήκοντος. Έχω έννομο συμφέρον, γιατί ήμουν συνυποψήφιος με την κ. Δανίλη Ελένη. Αφού δεν τα έβαλλε τα πτυχία η κ. Δανίλη Ελένη στον φάκελο αξιολόγησης δεν μπορεί να εκλεγεί Διευθύντρια, ούτε καν να συμμετέχει στην διαδικασία αξιολόγησης – επιλογής Διευθυντών και επομένως χάνει την θέση της Διευθύντριας ΠΠΣΠΑ αμέσως με την κοινοποίηση αυτή. Επίσης έχει αξιολογήσει, ως Διευθύντρια, άλλους καθηγητές, πράγμα που πλέον είναι παράνομο. Όσοι την ψήφισαν έχουν κάνει παράβαση καθήκοντος (κακούργημα). Έχει εκλεγεί με το παλιό νομικό καθεστώς – πριν την ΔΕΠΠΣ - και με αυτό πρέπει να αποπεμφθεί από την θέση της.
Παρακαλώ και αιτούμαι να εφαρμοστεί ο Νόμος περί πειθαρχικού Δημοσίων Υπαλλήλων και για την κ. Δανίλη Ελένη και όλων όσοι την εξέλεξαν και την κάλυψαν. παρακαλώ να απομακρυνθεί σύμφωνα με τον νόμο από το ΠΠΣΠΑ – για να γίνουν σωστές έρευνες και καταθέσεις μαρτύρων - να τεθεί σε αυτοδίκαιη αργία επειγόντως.
Παρακαλώ και αιτούμαι να ακυρωθούν οι ΕΔΕ που έγιναν από τον κ. Σπυρόπουλο Σπ. και τον κ. Λαγό γιατί και στις δύο: 1. χρησιμοποίσαν παράνομα το Βούλευμα 290/12, 2. κατέθεσαν ψέματα όπως ο κ. Χρήστος Κάτσικας ότι εγώ έκανα ανάρτηση σε ιστοσελίδα του, αν και δεν είχα τους «κωδικούς», 3. Οι μάρτυρες δεν μπόρεσαν να καταθέσουν όσα γνώριζαν λόγω των πιέσεων της κ. Δανίλη και της επικείμενης αξιολόγησης από την ίδια 4. Δεν απολογήθηκα ειδικά στην ΕΔΕ του κ. Σπυρόπουλου 5. Αν και ζητήθηκε να ερευνηθεί ο φάκελος και τα πτυχία και της κ. Δανίλη και της κ. Μπ. Μ. Ε. 6. Οι κυρίες δεν προσκόμισαν τα πτυχία τους και ειδικά η κ. Μπ. Μ. Ε. ούτε με εισαγγελική προαναγγελία δεν τα προσκόμισε στο Α΄ πειθαρχικό Αττικής, 7. Όλες και δήθεν κατηγορίες εναντίον μου, είναι έωλες και ασυνάρτητες χωρίς αποδείξεις.
Παρακαλώ και Αιτούμαι να ανακληθεί και να ανασταλεί η θέση μου σε αυτοδίκαιη αργία μετά από τα νέα στοιχεία που όλα είναι υπέρ μου κα γιατί έχω υποστεί ανεπανόρθωτη ηθική, οικονομική, επαγγελματική βλάβη έως τώρα και θα καταθέσω και αγωγές αποζημίωσης κατά των υπευθύνων του διασυρμού μου . Η παρούσα υπέχει και νέα θέση μήνυσης έγκλησης και πολιτικής αγωγής κατά παντός 7 εκ. ευρώ. Με τιμή.
Αθήνα, 29-9-2013
Με τιμή
Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος
Κολοκοτρώνη 7 Πεύκη ΤΚ 15121 Αθήνα
Καλείται αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής να επιδώσει ή να θυροκολλήσει επειγόντως την παρούσα, προς νέα γνώση των συνεπειών του νόμου, όπου και όπως ο Νόμος ορίζει, αφού αντιγράψει όλη την επίδοση.
Αθήνα, 29-9-2013
Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Σορβόννης
Πρόεδρος Ελληνοδιεθνής ΜΚΟ.

15 σχόλια

  1. Ερώτηση :
    Πριν δύο μέρες 100 μέλη της "εγκληματικής οργάνωσης" οπαδών του ΠΑΟ επιτέθηκαν σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού στο Μεσολόγγι και μαχαίρωσαν έναν 23 χρονο. Επιπλέον, μέλη της ίδια "εγκληματικής οργάνωσης" πέταξαν βόμβες μολότωφ στη Σχολή Ευελπίδων κατά άλλων οπαδών.

    Το Υπουργείο και άλλες υπηρεσίες θα ασχοληθούν με τις "εγκληματικές οργανώσεις" στο χώρο των συνδέσμων όλων των ομάδων ; Θα βρουν στοιχεία για τη δράση τους εδώ και δεκαετίες στο χώρο του αθλητισμού ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτα θα τελειώσει με την εγκληματική οργάνωση πού ανηκεις εσύ φασιστακο, απατεώνα της πολιτικής.

      Διαγραφή
  2. Αποκάλυψη Καταγγελία Μήνυση
    Να έρθει ο Εισαγγελέας γιατί οι Προϊστάμενοι κοιμούνται!
    Η κ. Παπατσίμπα Λαμπρινη της παράνομης ΕΛΜΕ Προτύπων μόλυνε το σχολείο ΠΣΠΑ (Σκουφά 43 Κολωνάκι, τηλ. 210 3611112) με υδράργυρο, μόλυνε τα παιδιά και το οικοσύστημα…. Αγωνιούν οι γονείς. Η Διευθύντρια απειλεί όποιον αποκαλύψει την μόλυνση των παιδιών!
    Να τι κάνουν οι πρώην φίλες της Άννας Διαμαντοπούλου και του Ματθαίου Δημήτρη, η κ. Παπατσίμπα που διέλυσαν την παιδεία
    Αυτά καταγγέλλουν Φυσικοί του ΠΣΠΑ που προσπαθούν να σώσουν τα παιδιά στους ανωτέρους κ. Κουμέντο Ιωάννη Διευθυντή Περιφερειακό Εκπαίδευσης Αθήνας και στον κ. Σαββίδη Αναστάσιο της Α Διεύθυνσης
    Υδράργυρος και αδιαφορία μόλυναν την παιδεία! Αθήνας!
    ΓΙΑΤΙ Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ;
    Επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων και το οικοσύστημα
    Ο υδράργυρος επηρεάζει πολύ το ανθρώπινο μυαλό, την σπονδυλική στήλη, τα νεφρά και το συκώτι. Επηρεάζει την ικανότητα να αισθάνεσαι, να βλέπεις, να γεύεσαι και να κινείσαι. Μπορεί να προκαλέσει μυρμήγκιασμα στα δάκτυλα, ένα μούδιασμα γύρω από το στόμα και προβλήματα όρασης. Μακροχρόνια έκθεση στον υδράργυρο μπορεί να οδηγήσει σε συμπτώματα τα οποία προοδευτικά χειροτερεύουν και οδηγούν σε τραγικές αλλαγές στην προσωπικότητα, λήθαργο και κώμα. Τα παιδιά είναι πιο ευαίσθητα απ' τους ενήλικες στη δηλητηρίαση από υδράργυρο και είναι πιο πιθανό να έχουν σοβαρές παρενέργειες από την έκθεση σε ατμούς υδραργύρου.
    Πολλές κατηγορίες ζώων, ιδιαίτερα κάποια πουλιά, παρουσιάζουν ήδη παρενέργειες από τη δηλητηρίαση απο υδράργυρο. Υπάρχει τόσο μεγάλης έκτασης ρύπανση από υδράργυρο που σε πολλές χώρες οι κάτοικοι προειδοποιούνται να μην τρων συγκεκριμένα είδη ψαριών που πιάνονται σε όλες ή μερικές λίμνες και ποταμούς των περιοχών αυτών.
    Σε έγκυες γυναίκες, ο υδράργυρος μπορεί να περάσει μέσω του πλακούντα, όπου επηρεάζει την εμβρυϊκή ανάπτυξη εμποδίζοντας το μυαλό και το νευρικό σύστημα από τη φυσιολογική ανάπτυξη. Παιδιά που έχουν επηρεαστεί εμφανίζουν χαμηλότερη ευφυΐα και εξασθενημένη ακοή. Οι λεκτικές και κινητικές ικανότητες τους μπορεί να επιβραδυνθούν. Λόγω αυτών των απειλών στο αναπτυσσόμενο έμβρυο, οι γυναίκες (ιδιαίτερα οι έγκυες) δεν πρέπει να τρώνε ψάρια μολυσμένα από υδράργυρο.
    Παρακαλούμε να παρέμβουν οι υπηρεσίες υγείας να ειδοποιήσετε το Υπουργείο Υγείας, ο Εισαγγελέας και να τεθεί σε αργία η ανίκανη Διευθύντρια κ. Δανίλη Ελένη που λέει ότι είναι και Χημικός τρομάρα της και η κ. Παπατσίμπα Λαμπρινή η δολοφόνος των παιδιών μας. Αν δεν κάνετε κάτι θα ειδοποιήσουμε τα κανάλια για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.
    Τυχόν συγκάλυψη θα βαρύνει εσάς!
    Αθήνα 24 Μάη 2012
    Γονείς ΠΣΠΑ
    24 Μάι 2012 6:45:35 ΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ.... | PRESS-GR.blogspot.com
    press-gr.blogspot.com/2011/12/blog-post_7966.html‎
    press-gr ειδησεις με νοημα. ... Αναρτήθηκε από το Press-gr στις 11:08:00 μ.μ. .....


    Α ΡΕ ΜΠΕΚΡΟΥΛΗΔΕς δΑΝΙΛΗ εΛΕΝΗ ΚΑΙ ΜΠΕΚΡΟΥ κΕΚΡΟΠΟΥΛΟΥ μΑΡΙΑ ...
    Αποσπάσματα αλήθειας... | PRESS-GR.blogspot.com
    press-gr.blogspot.com/2013/09/blog-post_7186.html?showComment...‎
    press-gr ειδησεις με νοημα. ... Αναρτήθηκε από το Press-gr στις 4:26:00 μ.μ. ... Δανίλη Ελένη κρυφο μελος της Χρυσης Αυγης αναμενεται να συλληφτει εντος των ...
    Η διάλυση της Χρυσής Αυγής σημαίνει και τον θρίαμβο ... - Press-gr
    press-gr.blogspot.com/2013/09/blog-post_6914.html?showComment...‎
    Πριν από 2 ημέρες - press-gr ειδησεις με νοημα. ...



    PRESS-GR.blogspot.com .... Η ΔΑΝΙΛΗ ΕΛΕΝΗ ΕΙΧΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ...
    Αναλυτικά για ποιες υποθέσεις παραπέμπεται ο ... - Press-gr
    press-gr.blogspot.com/2013/09/blog-post_4884.html‎


    22 Σεπ 2013 - press-gr ειδησεις με νοημα. ... Password : PRESS-GR.blogspot.com .... ΔΑΝΙΛΗ ΕΛΕΝΗ ΜΕ ΑΝΥΠΥΡΚΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΑΙΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ...


    Η κ. Διαμαντοπούλου και πάλι έκθετη...‏ | PRESS-GR.blogspot.co

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δανίλη Ελένη να τεθεί εκτός υπηρεσίας, αμέσως

    DOKTORA PIDA TIN KOLOGRIA ME VAZELINI

    MATHITES PPSPA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος είπε...
    ΠΑΣΟΚ

    Το παθημα της κ. Αννας Διαμαντοπουλου και κ. Εύης Χριστοφιλοπουλου μετα τις αποκαλυψεις του δρ Κουτσουκου!

    Σε όσους έδωδαν θέσεις τις εγκατέλειψαν ήδη και συνεργάζονται με την Ν.Δ!!!

    Διαβαστε

    Παρατήρηση: «Πριν «αλέκτωρ λαλήσει» οι ανωτέρω ( Δανίλη Ελένη, Ρουμπέα Γιούλη, Ματθαίου Δημήτρης, Παπατσίμπα Λαμπρινή κλπ…), είχαν εγκαταλείψει το ΠΑΣΟΚ και την κ. Διαμαντοπούλου Άννα και Χριστοφιλοπούλου Εύη, που τους πρόσφεραν τις «θέσεις» και πήγαν «απέναντι», με τον κ. Άρη Σπηλιωτόπουλο, της Ν.Δ, στον οποίο δοργ΄νωσαν κομματοιή συγκέντρωση στις 5-4-2012, για να ξανακάνουν τα ίδια και μετά πάλι τα ίδια»

    http://xanthi-blogs.blogspot.com/2012/04/blog-post_9094.html

    Η κ.Χριστοφιλοπούλου εχει το δικαιωμα να διώξειο α[πό τι θέσεις τους ανωτέρω και να βάλλει δημοκρατικούς....Αλλα που τα κότσια!! Προτιμουν να χασουν τις εκλογες παρα να διωξουν τους τυοδιωκτες δεξιο-συριζαιους!!

    Ο Κ. Βενιζελος τι λεει?

    Πανος Πασοκ

    8 ΑΠΡ 2012 - 12:29:00 Π.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δανίλη ελένη - Axortagos

    www.axortagos.gr/peiramatiko-sxoleio-pan-miou-athinon.html

    25 Φεβ 2013 - Άλλη μία πράξη τρέλας από τη Διευθύντρια του Σχολείου Ελένης Δανίλη. Αυτή τη φορά ανάγκασε μία καθηγήτρια, σε παραίτηση αθηνων,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. DEN THELOUME THN DANILH
    MAS APEILEI OLH MERA
    THLEFONAEI STOYS GONEIS MAS KAI TOYS APEILEI

    DIOXTE THN TRELLH DANILH ELENH THN PSYXAS8ENH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η Διευθύντρια του Σχολείου Ελένη Δανίλη τρέλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  9. DEITE
    TO ANYPARKTA PTYXIA

    http://publish.indymedia.org/es/2013/09/965918.shtml

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. η Διευθύντρια του Σχολείου Ελένη Δανίλη τρέλα .


    DEITE
    TO ANYPARKTA PTYXIA

    http://publish.indymedia.org/es/2013/09/965918.shtml

    MHNAS PATERAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. - 328K
    Η ΔΑΝΙΛΗ ΕΛΕΝΗ ΕΙΧΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΡΥΨΕ...


    Αποκαλυψειε σοκαριστικες...

    ΣΥΝΕΛΛΗΦΤΗΚΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ >>
    Η ΔΑΝΙΛΗ ΕΛΕΝΗ ΕΙΧΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΡΥΨΕ...

    Με χειροπέδες και υπό ισχυρή αστυνομική συνοδεία βγήκαν από τη ΓΑΔΑ, με πρώτο τον Νίκο Μιχαλολιάκο, οι πέντε συλληφθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής για να οδηγηθούν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων και από εκεί στο γραφείο του εισαγγελέα. Έχουν συλληφθεί άλλα 15 άτομα, διαφεύγει ακόμη της σύλληψης ο Χρήστος Παππάς.

    Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση και ανά περίπτωση για παράνομη οπλοκατοχή. Η δίωξη θα προσωποποιηθεί από τον ανακριτή που θα χειριστεί την υπόθεση.
    Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, προκειμένου να παραδοθεί, έφτασε στη 1 το μεσημέρι της Κυριακής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, ο οποίος σύμφωνα με τις δικαστικές Αρχές είναι ο υπαρχηγός της οργάνωσης. Κατά την είσοδό του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση ο Χρ.Παππάς φάνηκε να χαιρετά με χιτλερικό χαιρετισμό. Με τη σύλληψή του Χρήστου Παππά κλείνει ο κύκλος των συλλήψεων βουλευτών της ΧΑ. Το απόγευμα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα
    Ομως υπάρχει ένα άτομο που ξεφυγε την συλληψη παρρα τις μηνυσεις εναντιον της για συνεργεια με την Χρυση Αυγη στην παιδεια... ακουει στο ονομα ΔΑΝΙΛΗ ΕΛΕΝΗ φασιστρια που κρυβοταν μεσα στον συριζα!!

    Η κ. Δανίλη Ελένη εδιωξε όλους τους κααθηγητές της Ν Δ και του ΠΑΣΟΚ και αφησε αυτους που της τηλεφωναγε ο Κασιδιαρης απο καμπινα....
    Δανίλη Ελένη κρυφο μελος της Χρυσης Αυγης αναμενεται να συλληφτει εντος των επομενων ημερων αφου αξιοποιηθύνολα τα στοιχεια..
    Ποιοι εκπαιδευτικοί κινδυνεύουν με απόλυση
    ΕΛΕΝΗ ΔΑΝΙΛΗ ΜΕ ΑΝΥΠΥΡΚΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΧΗΜΙΚΟΥ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ ΜΑΙΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Σκουφα 45 – 47


    Δειτε τα προσοντα της Δανιλη Ελενης στο αρχειο οπου εικαζεται οτι εχει πτυχιο χημικου.... ε ρε γλεντια... Μας τα εδωσε βεβαια ο Χρηστος Κατσικας που φιλμαρει τους διαδηλωτες και παει το βιντεο στα "αφεντικα του " στην Χρυση Αγη -γΑΔΑ

    Ανω κάτω το Προτυπο Πειραματικο στην Σκουφα 45
    Πειραματικό-Γονείς εναντίον διευθύντριας

    ΔΑΝΙΛΗ ΕΛΕΝΗ ξήλωσε προχτές την πόρτα της εισόδου του Γυμνασίου Λυκείου γιατί φοβόταν κατάληψη του χώρου από μαθητές, που δεν την θέλουν για .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. - 328K
    Η ΔΑΝΙΛΗ ΕΛΕΝΗ ΕΙΧΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΡΥΨΕ...


    Αποκαλυψειε σοκαριστικες...

    ΣΥΝΕΛΛΗΦΤΗΚΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ >>
    Η ΔΑΝΙΛΗ ΕΛΕΝΗ ΕΙΧΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΡΥΨΕ...

    Με χειροπέδες και υπό ισχυρή αστυνομική συνοδεία βγήκαν από τη ΓΑΔΑ, με πρώτο τον Νίκο Μιχαλολιάκο, οι πέντε συλληφθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής για να οδηγηθούν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων και από εκεί στο γραφείο του εισαγγελέα. Έχουν συλληφθεί άλλα 15 άτομα, διαφεύγει ακόμη της σύλληψης ο Χρήστος Παππάς.

    Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση και ανά περίπτωση για παράνομη οπλοκατοχή. Η δίωξη θα προσωποποιηθεί από τον ανακριτή που θα χειριστεί την υπόθεση.
    Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, προκειμένου να παραδοθεί, έφτασε στη 1 το μεσημέρι της Κυριακής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, ο οποίος σύμφωνα με τις δικαστικές Αρχές είναι ο υπαρχηγός της οργάνωσης. Κατά την είσοδό του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση ο Χρ.Παππάς φάνηκε να χαιρετά με χιτλερικό χαιρετισμό. Με τη σύλληψή του Χρήστου Παππά κλείνει ο κύκλος των συλλήψεων βουλευτών της ΧΑ. Το απόγευμα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα
    Ομως υπάρχει ένα άτομο που ξεφυγε την συλληψη παρρα τις μηνυσεις εναντιον της για συνεργεια με την Χρυση Αυγη στην παιδεια... ακουει στο ονομα ΔΑΝΙΛΗ ΕΛΕΝΗ φασιστρια που κρυβοταν μεσα στον συριζα!!

    Η κ. Δανίλη Ελένη εδιωξε όλους τους κααθηγητές της Ν Δ και του ΠΑΣΟΚ και αφησε αυτους που της τηλεφωναγε ο Κασιδιαρης απο καμπινα....
    Δανίλη Ελένη κρυφο μελος της Χρυσης Αυγης αναμενεται να συλληφτει εντος των επομενων ημερων αφου αξιοποιηθύνολα τα στοιχεια..
    Ποιοι εκπαιδευτικοί κινδυνεύουν με απόλυση
    ΕΛΕΝΗ ΔΑΝΙΛΗ ΜΕ ΑΝΥΠΥΡΚΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΧΗΜΙΚΟΥ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ ΜΑΙΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Σκουφα 45 – 47


    Δειτε τα προσοντα της Δανιλη Ελενης στο αρχειο οπου εικαζεται οτι εχει πτυχιο χημικου.... ε ρε γλεντια... Μας τα εδωσε βεβαια ο Χρηστος Κατσικας που φιλμαρει τους διαδηλωτες και παει το βιντεο στα "αφεντικα του " στην Χρυση Αγη -γΑΔΑ

    Ανω κάτω το Προτυπο Πειραματικο στην Σκουφα 45
    Πειραματικό-Γονείς εναντίον διευθύντριας

    ΔΑΝΙΛΗ ΕΛΕΝΗ ξήλωσε προχτές την πόρτα της εισόδου του Γυμνασίου Λυκείου γιατί φοβόταν κατάληψη του χώρου από μαθητές, που δεν την θέλουν για .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  13. Οργισμένοι οι γονείς των μαθητών ζητούνταν άμεση απομάκρυνση της διευθύντριας (!) του σχολείου. Ένα βήμα πριν από τη διάλυση βρίσκεται το Βαρβάκειο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο, το οποίο εποπτεύεται από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων. Αιτία, η διευθύντρια του σχολείου Ελένη Δανίλη, η οποία φέρεται ότι έχει διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση εις βάρος πέντε καθηγητών προκειμένου να τους οδηγήσει εκτός σχολείου. Πρόκειται για διδάσκοντες οι οποίοι, κατά γενική παραδοχή μαθητών και γονεων, διαθέτουν τα σοβαρότερα προσόντα, με διδακτορικά και μεταπτυχιακά διπλώματα, αλλά τυγχάνει όλοι τους να πρόσκεινται στη Ν.Δ.

    Μάλιστα, οι εν λόγω εκπαιδευτικοί, θεωρώντας αναληθή και συκοφαντικά όσα τους καταλογίζει η διευθύντρια του σχολείου, έχουν προχωρήσει σε μηνύσεις για να προστατέψουν την επιστημονική και επαγγελματική τους πορεία .

    Οι απειλές και οι ύβρεις απο την φασιστρια ΕΛΕΝΗ ΔΑΝΙΛΗ που συλλαμβανεται για εξυβριση εξαναγκασμο εκβιασμο καθηγητων μαθητων γινεωνμαζι με χρυσαυγιτες....
    ΔΑΝΙΛΗ ΕΛΕΝΗ ΜΕ ΑΝΥΠΥΡΚΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΧΗΜΙΚΟΥ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ ΜΑΙΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Σκουφα 45 – 47

    Τα καμώματα της διευθύντριας, όπως καταγγέλλεται, δεν σταματούν όμως εκεί. Οι μαθητές ισχυρίζονται ότι έχουν δεχτεί ύβρεις, ενώ ορισμένοι από αυτούς έχουν στοχοποιηθεί επειδή συμμετείχαν σε κατάληψη, με απειλές για επιπτώσεις στη βαθμολογία τους. Κατά καιρούς, στο στόχαστρο της κυρίας Δανίλη έχουν βρεθεί και οι γονείς, τους οποίους έχει τρομοκρατήσει με ανυπόστατες φήμες, όπως τις χαρακτηρίζουν οι ίδιοι, ότι τα παιδιά τους δρουν σε παρακρατικές ομάδες. Επιπλέον, οι μαθητές καρφώνουν τη διευθύντρια ότι τους παρότρυνε σε αποχή από συγκεκριμένα μαθήματα, ώστε το γεγονός να αποτελέσει αιτιολογία για την απόλυση των καθηγητών που τα δίδασκαν.
    Σημερα οι μαθητες μπαινουν απο την πλαινη πορτα... για το θελει η χρυαυγιτισσα ΕΛΕΝΗ ΔΑΝΙΛΗ αλβανικης καταγωγης να μην κανουν καταληψη και διωξουντην φασιστρια

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

    tina Pspa

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  14. Δανίλη Ελένη κρυφο μελος της Χρυσης Αυγης αναμενεται να συλληφτει εντος των επομενων ημερων


    Δανίλη Ελένη κρυφο μελος της Χρυσης Αυγης αναμενεται να συλληφτει εντος των επομενων ημερων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση