GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα βάλει κανείς τάξη στα Ανώτατα Ιδρύματα;

Ποιός θα μπορέσει να βάλει στην θέση τους, τους Πανεπιστημιακούς δασκάλους; Πως θα μπορέσει το παιδί μου να...


Ποιός θα μπορέσει να βάλει στην θέση τους, τους Πανεπιστημιακούς δασκάλους; Πως θα μπορέσει το παιδί μου να...

συναντήσει τον καθηγητή/τρια για να εκφράσει την άποψη του ότι έγραψε σε επίπεδο που περνάει το μάθημα; Πως να συμπεριφερθεί όταν παίρνει την απάντηση "ε! ίσως δεν έγραψες καλά, πέρνα μια άλλη φορά να τα πούμε (ακαθόριστο πότε)". Τι να κάνει που δεν υπάρχει διαδικασία προσφυγής; Τι να κάνει που ο Πρύτανης δεν έχει δικαίωμα να παρέμβει; Τυχαίο ότι το πρόβλημα εντοπίζεται σε 2-3 καθηγητές; Θα βάλει κανείς τάξη στα Ανώτατα Ιδρύματα; Τι πρέπει να πώ στο παιδί μου για τα δικαιώματά του;;

Αναγνώστης

1 σχόλιο

  1. Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ κάνει ότι του γουστάρει στο μαγαζί του κάνει λέκτορα επίκουρο αναπληρωτή καθηγητή και καθηγητή όποιον του γουστάρει την γκομενά του το παιδί του τον γαμπρό του την νύφη του δίνει διδακτορικά σε όποιον θέλει ακόμη και με πλαστές κλεψίτυπες εργασίες από αλλους ή και με παλιές δικές του, παίρνει χρήματα για να εκλέξει λεκτορες ή για να δώσει διδακτορικά.
    Για όλα αυτά που λέω υπάρχουν άπειρες αποδείξεις, θα αναφέρω ένα ευτράπελο μια μεγάλη καθηγήτρια της Ιατρικής στο Αττικό νοσοκομείο είχε ένα γιο στοκο που αφου τον εστειλε στο εξωτερικό πήρε μεταγραφή στην αθήνα για λογους υγείας τελειωσε έκλέχτηκε λέκτορας επικουρος και φυσικά επειδή έπρεπε να παντρευτεί τον βρήκε μια πονηρή συνάδελφός του όμορφη ερωτεύσιμη και τον παντρεύτηκε και όπως ήταν φυσικό εκλέχτηκε λέκτορας και στην συνέχεια επίκουρος και μόλις μονιμοποιήθηκε τον χώρισε τον ηλίθιο και παντρεύτηκε άλλον λιγούρη απο το Πανεπιστιμιακό κατεστημένο, φυσικά ο στόκος δεν έμεινε έτσι η μαμά βοήθησε ανέβηκε καθηγητική βαθμίδα και ξαναπαντρεύθηκε.
    Αλλος γνωστότατος Καθηγητής Ιατρικής που ασχολείτε με μεσογειακές διατροφές εχει τρομερή αδυναμία στο ωραίο φύλο και όλες του τις γκομ...τις έχει κάνει καθηγήτριες.
    Ενας πρώην γεροξούρας καθηγητής που έδωσε σε ένα πουτανίδιο διδακτορικό και το έκανε και λέκτορα λίγο πριν βγεί στην σύνταξη και αυτή μετά τον σούταρε και τον χώρισε και η γυναίκα του.
    Ειναι άπειρες οι ιστορίες χρηματισμού βυσματων, ο άλλος εφαγε τον συνυποψήφιο του στην εκλογή για καθηγητής γιατί η μάνα του ειναι ακαδημαικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση