GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ»!..

Aπό τον Νάσο Τσαγκανέλη.  www.nasostsaganelis.gr/ Γυαλιά καρφιά η σύνοδος των  G 20. -Εκτροχιάστηκε και σε βαριές προσωπικές ύ...

Aπό τον Νάσο Τσαγκανέλη. 

Γυαλιά καρφιά η σύνοδος των G20.
-Εκτροχιάστηκε
και σε βαριές προσωπικές ύβρεις.


Θαυμάστε ποιοι κυβερνούν τον κόσμο.
Ποια κακοφτιαγμένα αντίγραφα ηγετών αποφασίζουν!..

Ο «Ψυχρός Πόλεμος» Αμερικής-Ρωσίας για τη Συρία ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΕ σε «θερμό πόλεμο» στη σύνοδο των G20.
Ακούστηκαν πρωτοφανείς –ακόμη και προσωπικές- βαρύτατες προσβολές.
«Ταύρος σε υαλοπωλείο», ο Πούτιν απεκάλεσε ψεύτη τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών.

Ενώ εκπρόσωπός του «έσπασε θερμόμετρα» με τα όσα είπε για την Αγγλία:
«Η Βρετανία είναι ένα μικρό νησί για το οποίο δεν νοιάζεται κανείς παρά μόνο οι ολιγάρχες που αγοράζουν την Τσέλσι»…

Η ρωσική επίθεση έκανε έξαλλο τον Βρετανό πρωθυπουργό  που αποχώρησε από τις εργασίες εμφανώς ταραγμένος, όπως μεταδίδουν τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης.

Και η Ρωσία δε σταμάτησε εκεί… Ο ίδιος ο Πούτιν αποκάλεσε τον αμερικανό υπουργό Εξωτερικών «ψεύτη» που παραπλάνησε το Κογκρέσο για να πάρει το πράσινο φως για επέμβαση στη Συρία όταν άκουσε τον επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας να λέει ότι η Ρωσία «κωλυσιεργεί επίτηδες» στο θέμα της Συρίας.

Συγκεκριμένα ο Πούτιν κατηγόρησε τον Κέρι ότι ψεύδεται όσον αφορά την ανάμιξη της Αλ Κάιντα στον πόλεμο της Συρίας. «Λένε ωραία ψέματα, φυσικά. Παρακολούθησα τις συνεδριάσεις του Κογκρέσου. Ένας γερουσιαστής ρώτησε τον Κέρι αν η Αλ Κάιντα βρίσκεται στη Συρία και εκείνος λέει: Όχι, σας δηλώνω υπεύθυνα πως όχι», είπε ο Ρώσος πρόεδρος σημειώνοντας ότι οι δηλώσεις αυτές «τον ξάφνιασαν και τον δυσαρέστησαν» γιατί οι Αμερικανοί «γνωρίζουν» ότι οι μονάδες της Αλ Κάιντα είναι η βασική στρατιωτική δύναμη στην περιοχή. Υπενθυμίζεται ότι ο Κέρι είχε ρωτηθεί από έναν γερουσιαστή αν αληθεύει ότι στη συριακή αντιπολίτευση με τον καιρό «έχει διεισδύσει η Αλ Κάιντα» και εκείνος απάντησε ότι «αυτό δεν είναι αλήθεια, είναι ουσιαστικά λάθος». Συνέχεια εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση