GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απάντηση Μιχελογιαννάκη σε Ευθυμίου και Μπίστη...

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης έκανε τις παρακάτω δύο δηλώσεις όσον αφορά τις χθεσινές τοποθετήσεις του κ. Ευθυμίου και τ...

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης έκανε τις παρακάτω δύο δηλώσεις όσον αφορά τις χθεσινές τοποθετήσεις του κ. Ευθυμίου και του κ. Μπίστη:
«Ο κ. Ευθυμίου ανέφερε ότι «όλος ο μηχανισμός της παθολογίας που μας οδήγησε στα λάθη μας, έχει μετακομίσει στο ΣΥΡΙΖΑ».
Θεωρώ ότι με αδικεί η παραπάνω δήλωση. Δεν έχω ψηφίσει Μνημόνια, δεν έχω διαχειριστεί εξουσία, δεν έχω πάρει μέρος στην μετεξέλιξη του ΠΑΣΟΚ σε συνιστώσα της δεξιάς. Είμαι βέβαιος ότι ο μη ενοχικός χώρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει πλέον ως κόμμα και ιδεολογία και αρχές και πρόγραμμα και αποτελεί μονόδρομο και ως βασικός κορμός πλαισιωμένος με κινήματα, δίκτυα, φόρουμ που θα τον αγκαλιάσουν, θα αποτελέσει δύναμη ανατροπής του παλιού και σάπιου πολιτικού συστήματος.
Όσον αφορά τη δήλωση του Νίκου Μπίστη ότι «ο χειρότερος τρόπος να πείσεις και να επαναπατρίσεις στις γραμμές της κεντροαριστεράς τον κόσμο αυτό, είναι να αναγνωρίσεις πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση της κεντροαριστεράς στο ΣΥΡΙΖΑ», δηλώνω ότι η εξαθλίωση που επέφεραν τα Μνημόνια, η ανθρωπιστική κρίση, οι αναποτελεσματικές πολιτικές των εταίρων έχουν πια πείσει και τον τελευταίο πολίτη ότι φτάνει πια. Οι τρίτοι πόλοι είτε του Βενιζέλου, είτε του Κουβέλη, είτε της δήθεν «λογικής Αριστεράς» του Νίκου Μπίστη δεν πείθουν πια κανέναν. Δεν θα φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ την Αριστερά στην Κυβέρνηση, αλλά η ανάγκη για επιτέλους Αριστερά θα φέρει τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.»


1 σχόλιο

  1. Καλά μίλησε και η ουρά της σουσούράδας του πέρα δωθε.Περίμενε έχει ακόμη κάτι άλλα κοματα να ενταχθείς(χρυση αυγή,κκε και ότι άλλο προκύψει.Η θα μείνεις στον Τσίπρα πουνέχει στρωμένο το τραπεζι για φαγητό.Κάτι σαν και σενα έπρεπε να τους φτύνουν και να λυπουνται το σάλιο τους.Καραγκιοζη και σε ψηφισα κιολας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση